KOUDY: začnu jako obvykle od konce. emocionální nezávislost je, když se člověk, kterej mě má rád, beze mě dokáže kupodivu i obejít, pochopí, že si snadno získám povrchní sympatie a nebude žárlit, když se jako vodnář zakecám s někým, pro mě zajímavým, bez ohledu na pohlaví a orientaci. prostě je trošku frý. a to já zas nejsem tak frý, abych na první dobrou s někým vlezl do postele nebo kamkoliv jinam.
řek bych, že to máš takhle podle popisu nemáš nastavený špatně, jen holt i když máš to portfolio jsou v tvý sociální skupině lidi ještě víc za vodou a tak jako celkem chápu tu nuanci 100mio+-. mě tyhle kruhy svým způsobem děsí, no.
k těm kárám, moje draze opravený béčko mi v pondělí odřel bulharskej kamion na d1 a je zas o něco "this but a scratch" bohatší než bylo. stejně ale nepolezu na rande sockou, jen aby mařka netušila. na to kašlu, ta soaciální pyramida je nějak postavená a stále je hromada mařek, co by koukala po mercíku. ze zkušenosti z děčína, kde jsme pracovně křepčili, jsem si odnesl, že dost ženským stačí, že borec jako nenosí tepláky a má džíny :D