• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    FIYAH: Abych použil genderove korektní slovník: v patriarchalne řízené společnosti je inklinace k a akcentace nematerialniho aspektů reality větší u těch subjektu, kteří ať už nastavením vnitřních hodnot či nastavením pravidel hry nemají touhu/možnost dosahovat standardu.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    TWORBO: ja mam pravidlo, ze mam co potrebuju, a tak mi to, co opravdu potrebuju prichazi do zivota vzdy nejakou cestou. Nelpim na nicem a jen decentne koriguju chtic. Ezo mam rada a nemam rada, kdyz chlapy s nizkym stupnem sebelasky si.me snazi koupit a nerespektuji mou volbu, ze me po vetsinu pripadu staci, ze proste jen jsou a nemusi se o mou lasku nijak zaslouzit. Nevim jak vlejzam do tve teorie a docela me to zajima. Vim, ze jsou takovy zensky na ktery to pasuje. Chtela jsem jen vedet, jestli beres ze ezo neni jen vec nas zen.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: Bitcoin a dalsi investice vubec nezapocitavam do nejakych svych aktualnich penez. To je proste vec, kterou hodlam vybirat az mi bude 50 a uzit si za ni fajn duchod na Seyschelach. To je jak s Kellnerem. Lidi rikaj, ze ma 400 miliard, ale on nema 400 miliard zejo. Jeho firmy maj hodnotu 400 miliard. On nema nekde 400 palet plnejch petilitru doma ve sklepe. U myho bitcoinu a investic je to to samy. Deset let to nehodlam vybirat, takze to nejsou realny prachy ktery bych mel na dovolenou pristi rok, na novy auto apod..:)..Manzelky se budou muset snazit samy :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: btw ja bych do Janecka presne z tohohle duvodu nesla ani za ty jeho miliony
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale výhoda eza snad je, ze není potřeba nic ufinancovat. Ze energie a pocit jsou nadřazený materii . To jen kaja chtěl zalovit ve vodách kde není akcentovana ekonomizace, a trochu se přepočítal :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: podle me si vlastně odpovidas sam

    Tvrdis, ze hledas emancipovanou samostatnou zenu


    Takze jedna byla tak emancipovana, ze ste si dali sbohem a jela za lepsi praci a zivotem do Usa pokud si dobre vybavuju

    Hledas emancipovany zeny, ale nakonec se opustite a jdete si kazdej za svym

    Hledas matku svych deti, ale ty emancipovane samostatne zeny si nechteji nicit karieru nebo postavu nebo pohodlny zivot jeste

    Hledas financne nezavislou, se kterou nemate spolecnou financni vizi, tak ji pak nedela problem se ze dne na den sebrat a jit

    Ty vlastne mas tak nezavisle ženy, takže ony v tobe asi neciti tu potřebu se vazat nebo v tobe nevidi otce svych dětí.

    Ja to nechci hodnotit, ale jen sepisuju, co vychazi z tvych příspěvku.

    Zadna zena se pro tebe zkratka nechce obetovat, zavazat se k tobe, vzdat se prace, konicku, cestovani, nezavislosti a ty rikas, ze ti to vyhovuje, ale vlastně ani jeden z vas jednoduše nechce zapustit kotvu.

    Tak pak asi neocekavej od sveho vyberu zakotveni v rodině.

    Jako kdyz si Lilia tvl vyhlidne Janečka, kterej hlasa polyamory, prebere ho, ten opusti zenu s deckem a ona si mysli, ze si ho uvaze s dvema detma, pritom ten az bude chtit, tak se sebere, kopne ji dozadku a odkraci stredem za jinou. Si musis rozmyslet, co vlastne chces.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: pockej bitcoin jeste povyroste a pak budes mit cas ufinancovat ezo a tri manzelky.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    FIYAH: Pak jsi matematik, vymýšlíš demokracii 2.0 a vyjebou s tebou jak na klondajku. Nevím, další
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FIYAH: To je treba Karel Janecek. Jede ezo a zaroven ma tri separatni pritelkyne/manzelky.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: drina je mit se rad. Zaklad.
    TWORBO: a co kdyz jses muz, mas majetek a zaroven jedes ezo? Jak je to s tou teorii dal?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TWORBO: Sorry tam jsem se asi spatne vyjadril nebo jsem byl spatne pochopen. Chtel jsem tim rict ze takovy holky si nachazim na vztah poslednich 12 let (kdy jsem mel tri dlouhodobe vztahy)..a hodlam v tom pokracovat :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    NYA: 12 let hledáni.... to snad už jen yetti a lochneska se hledají déle:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: Emancipace a rovnopravnost neni pro kazdou no..:D..Je to drina.
    NYA
    NYA --- ---
    TWORBO: takže máš na výběr. buďto dosáhneš Koudyho standardů, nebo náruč Eza .. ty vole :D
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    FIYAH: To mě přivádí k myšlence ze urcite procento žen toužících se ekonomicky vyrovnat se standardu “patriarchátu” a neschopná dosáhnout té úrovně místo toho aby byla frustrovaná radši hledá klid v náručí Eza.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FIYAH: Tak mame 21 stoleti a plno holek je hrozne emancipovanejch a rovnopravnejch..Tak je fajn to aplikovat i na ty prachy, pulky najmu, dovoleny apod. Kdyz uz rovnopravnost a emancipace, tak uplna a nejen v necem zejo.


    No takova holka semnou podle me nebude kompatibilni. Me je uz pres tricet a ve svem veku si nechci hledat holku, ktera nebude mit prachy na to, aby zaplatila pulku najmu a radsi zila v 3+kk s dalsima trema lidma. Naopak kdyz vidim, ze holka zije sama treba v 1+kk nebo 2+kk a plati 15-17k mesicne najem, tak vim, ze i ona bude happy kdyz mi bude davat treba 13k mesicne a tim padem neco usetri. Ptam se samozrejme kde pracujou, kde byly naposled na dovoleny, jak se jim tam libilo atp.

    To ze se chces mit dobre, cestovat po svete, jist dobry jidlo, spat v dobrejch hotelech a zit..nepovazuju za konzumni zivot.

    to o bohaty slecne byla odpoved paleontologovi na jeho prispevek o sugardaddysmu, coz je vec kdy si bohaty starsi muz vydrzuje mladou slecnu. Bohus Matus to zas udelal naopak a jako starsi chudy muz sbalil slecnu co ma bohate rodice, udelal ji dite, jeji rodice jim koupili byt aby mel bohus s pritelkyni to dite kde vydelavat..No proste dobre si to zaridil chlapec! Akorat by ji teda nemuselo bejt 14. To je dost creepy. Me je jedno jestli bude slecna vydelavat stejne nebo o neco min nebo daleko vic nez ja. Penize pro me nejsou zas tak podstatny od nejaky castky. Dulezity je, aby se ona sama dokazala uzivit a byla samostatna. Takovy holky jsem si hledal poslednich 12 let a hodlam v tom pokracovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: míříš halt vysoko
    JONY
    JONY --- ---
    Tak jsem si pod dojmem zdejší diskuse udělal profil na Tinderu a první tři ženské profily co mi to nabídlo...

    Absolventka CEVRO institutu

    Hrdá členka ODS

    Miluji Karla Janečka

    Ti co mne znají asi ocení, jak si mne algoritmy namazaly... :)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: "V 21 stoleti vetsina holek na tyhle veci uplne sere" tohle me tesi, ze jsou muzsky co si uvedomujou ten hustej posun z patriarchatu a nadvladou v majetnickych pomerech ku prospechu k muzsky strane, ktery praktikovaly treba nasi rodice.

    Ackoli ten zacatek prispevku mi prijde, ze je to v tobe furt naprogramovany rozdelovat holky do skupiny A a B podle majetkove kasty. Tak by me zajimalo, co bys delal, kdyby buchta nemela na tvou predstavu poloviny najmu a dovoleny? Ptas se kolik vydelavaj? Treba ji staci zit minimalisticky a nekonzumni zivot. A taky proc koketujes nad myslenkou bohaty slecny a jejima zazobanejma rodicema, kdyz sam tvrdis, jak nechces aby tvuj majetek byl stredem pozornosti. Trochu rozporuplny.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NYA: co to znamena dospelej muz? jako ze uz si rad nehraje a nema ze sve divky radost jako male dite?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYA: tak tak, samo se mi otevřelo víko od oleje :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam