• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: míříš halt vysoko
    JONY
    JONY --- ---
    Tak jsem si pod dojmem zdejší diskuse udělal profil na Tinderu a první tři ženské profily co mi to nabídlo...

    Absolventka CEVRO institutu

    Hrdá členka ODS

    Miluji Karla Janečka

    Ti co mne znají asi ocení, jak si mne algoritmy namazaly... :)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: "V 21 stoleti vetsina holek na tyhle veci uplne sere" tohle me tesi, ze jsou muzsky co si uvedomujou ten hustej posun z patriarchatu a nadvladou v majetnickych pomerech ku prospechu k muzsky strane, ktery praktikovaly treba nasi rodice.

    Ackoli ten zacatek prispevku mi prijde, ze je to v tobe furt naprogramovany rozdelovat holky do skupiny A a B podle majetkove kasty. Tak by me zajimalo, co bys delal, kdyby buchta nemela na tvou predstavu poloviny najmu a dovoleny? Ptas se kolik vydelavaj? Treba ji staci zit minimalisticky a nekonzumni zivot. A taky proc koketujes nad myslenkou bohaty slecny a jejima zazobanejma rodicema, kdyz sam tvrdis, jak nechces aby tvuj majetek byl stredem pozornosti. Trochu rozporuplny.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NYA: co to znamena dospelej muz? jako ze uz si rad nehraje a nema ze sve divky radost jako male dite?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYA: tak tak, samo se mi otevřelo víko od oleje :D
    NYA
    NYA --- ---
    PALEONTOLOG: nedovolil :D

    hele jo, moje auto vyvolávalo soucit i u policajtů, co mi místo pokuty jenom domluvili a vysvětlili, jaký značky jsou v mým novým nejbru

    ale nevšimla jsem si, že bych ti dělala návrhy. no vida, felicie, a jaký samaritánský komplexy probouzí :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: Tyjo to asi nemohl. Moje auto treba 30 tisic mesicne jenom ztraci na hodnote :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYA: kámen v chladiči by se ustrnul. ale mezi náma by to holt neklaplo, protože jako vegetariánce bych ti nedovolil polykat sperma

    napsáno v modu drunk /n stoned :D
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: tak to vidíš, mojí felicii teče olej z motoru, a teď je v prdeli asi alternátor, a už ji ani nebudu dávat opravovat a půjde do šrotu..
    jenže, stála mě i s ekodaní 12 tis., jezdila jsem s ní rok a půl, takže mě vyšla (kromě pohonných hmot) ani ne na litr měsíčně.
    to mi pověz, jestli tohle může říct někdo, kdo má auto za třeba za 200 tisíc.
    NYA
    NYA --- ---
    VYHULENY_UFO: tak to vidíš, a já myslela, že tvoje id jenom trolí :)
    jenže já jsem člověče už ve věku, kdy i mladší muži jsou už dospělí :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MATT: no jako tak to fakt není no, a kdyby bylo, najdou se jiný věci. vztahy jsou nejspíš o kompromisu :-/
    MATT
    MATT --- ---
    KOUDY: ja bych si představil holku, co nepotřebuje každou chvili ujišťovat, že jí máš opravdu rád, že jí kamošky nepomlouvaj, že tě to s ní baví, že nejni blbá/ošklivá/tlustá/.. atd. dalo by se to považovat za znak dospělosti, ale uplně tak automatický to bohužel nejni..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: začnu jako obvykle od konce. emocionální nezávislost je, když se člověk, kterej mě má rád, beze mě dokáže kupodivu i obejít, pochopí, že si snadno získám povrchní sympatie a nebude žárlit, když se jako vodnář zakecám s někým, pro mě zajímavým, bez ohledu na pohlaví a orientaci. prostě je trošku frý. a to já zas nejsem tak frý, abych na první dobrou s někým vlezl do postele nebo kamkoliv jinam.
    řek bych, že to máš takhle podle popisu nemáš nastavený špatně, jen holt i když máš to portfolio jsou v tvý sociální skupině lidi ještě víc za vodou a tak jako celkem chápu tu nuanci 100mio+-. mě tyhle kruhy svým způsobem děsí, no.
    k těm kárám, moje draze opravený béčko mi v pondělí odřel bulharskej kamion na d1 a je zas o něco "this but a scratch" bohatší než bylo. stejně ale nepolezu na rande sockou, jen aby mařka netušila. na to kašlu, ta soaciální pyramida je nějak postavená a stále je hromada mařek, co by koukala po mercíku. ze zkušenosti z děčína, kde jsme pracovně křepčili, jsem si odnesl, že dost ženským stačí, že borec jako nenosí tepláky a má džíny :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NYA: jediny co sem z toho akorat pochopil, ze te proste nebavi starsi muzi. ale vis jak, jiny divky to maj jinak. ty jses zase treba na zajicky, takovej mladej zajicek je plnej hormonu :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Vsak jsi me nijak nevyprovoval..Jenom jsem na ten tvuj nesmyslnej prispevek reagoval pravdou :)..Ja u holky chci aby mela vlastnosti ktery mi budou imponovat a samostatnost+financni nezavislost je jedna z nich. Chodil jsem i s holkou ktera vydelavala vic penez nez ja a ikdyz vsude ctu jak to chlapum vadi a narusuje to jejich ego apod..tak me to naopak prislo naprosto super. Treba se nakonec stane zlatokop ze me a jako Bohus Matus si budu vybirat mladsi pritelkyne (akorat ne tak mlady, me staci 20+), ktery maj bohaty rodice a hned nam koupej byt a ja se budu mit fajn. To mas jak s autem hele. Slysis jak zensky hrozne letej na auta a jak jsou s nekym kvuli autu. Ja mel ve 25 letech jaguara, ktereho jsem si vysnil, nasetril si na nej a bylo to skvely auto. Sbalil jsem mladou modelku z jihlavy a kdyz jsem se ji ptal, jestli je semnou kvuli autu, protoze kamosi si myslej ze jo, tak mi rekla, ze predemnou chodila rok s italskym dealerem ferrari a jaguar ji oproti ferrari pripada jako octavka (coz mela teda tak trochu pravdu no), takze kvuli autu semnou fakt neni. Pak jsem mel staryho jaguara v cene superba a ted mam pet let starej nemeckej sedan, kterej nepritahuje zadnou zenskou, ale zato pritahuje typky s ksiltofkama kolem 20let. Takze bych rekl ze dneska je jedno co mas za auto, hodinky, prachy apod. V 21 stoleti vetsina holek na tyhle veci uplne sere. Emocionalni nezavislost je co?..Ze spolu budete sukat ale nebudete se mit radi?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: čau koudy, nečekal jsem, že tě vyprovokuju až takhle. trochu netovýho trollingu doufám sneseš, jak na tom jsi víš nejlíp sám. soběstačný holky jsou základ a já na tom participuju taky, ačkoliv každej asi používáme jiný metody a hledáme jiný cíle, máme imho dost podobnej cíl.
    já neřeším tak tu ekonomiku, není pro mě tak podstatná. po svejch zkušenostech hledám spíš tu emocionální nezávislost, i když, buďme upřímní, hezkejma řečma a s mrdavýma očima se člověk nenají ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Hele priznejme si, ze ty vis za prvy o mem nitru naprosty hovno..za druhy na roli sugardaddyho mam jeste alespon deset let cas..Ted jedu styl, kterej mi vyhovuje a to je, ze si hledam holky, ktery bez problemu zatahnou pulku najmu, pulku normalnich dovolenejch nebo vikendu ve wellness a nechtej po me, at jim kupuju kabelky nebo boty a dalsi tyhle damsky picovinky. Dokud to pujde, tak u sobestacnejch holek, ktery maj dost vlastnich penez zustanu. Pro co me budou milovat, to uz je na nich, ale kvuli mejm prachum to urcite neni a nebude :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYA: holky to chtěj taky, jak se říká ;) a taky občas dělají, ehm, hlouposti
    NYA
    NYA --- ---
    PALEONTOLOG: njn, a koneckonců proč to genderově rozlišovat, že :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYA: každýmu chlapovi občas jebne v palici a kdo říká, že ne, tomu jebe doteď
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam