GRANTORINO: Tyve to si asi dost spatne vykladas moje prispevky a kdyby byla pravda co pises, tak nejsem z poslednich cca 13 let 12 let v dlouhodobejch vztazich..Takze ne. To co rikas tak uplne neni a takove holky o kterych mluvim ja existuji a se vztahy, zavazky apod nemaji problem.
To ze investuju nejakou castku do firmy je uplne neco jineho nez soukromy zivot. Muzi dneska nejsou chodici penezenky a zeny uz dnes nejsou stroje na rozeni deti, uklid a vareni. Souvisi to i s tou rovnopravnosti a emancipaci. Zena dnes muze delat skvelou karieru, cestovat, bejt nezavisla na penezich chlapa apod.
Tim se ale u vetsiny zen dramaticky prodlouzila potreba rodit deti az nekam k 30-35+ letum veku, za coz ja jako chlap nemuzu. Kdyz se dnes zeptas 8 z 10 holek, kterym je 30 a nemaji deti, tak ti reknou, ze na deti je jeste pet let cas. Ta 9 z 10 nema uz tri roky praci a chce materskou, takze ji najdes za par let ve vymene manzelek a ta desata je jednorozec. S tim se nejen ja, ale vetsina chlapu musime smirit. Holka do 25 let studuje vejsku a pak si buduje karieru/praxi a chce alespon 7-10 let pro sebe a svuj zivot, nez zacne rodit deti o ktere se bude dalsich 5-10 let starat.
To o tom, ze do zenskejch investovat nechci taky moc nechapu kde jsi vzala. Investuju do kazdeho vztahu a do vsech zen at uz financne/darky, nebo jinak. Staci se tady na nyxu podivat kolikrat pritelkyni kupuju treba kytky, nebo -
[KOUDY @ Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ] .Muj point byl v tom, ze mi silna a nezavisla zenska imponuje a nehledam zlatokopku, ktera bude sedet doma, mit furtu volnyho casu chodit s kamoskama na kaficka, na nehty,vlasy apod..a ja ji budu zivit+budu calovat dovoleny. Takovou zenskou mit fakt nepotrebuju. A nepotrebuje ji zadnej chlap. Zenskou, ktera ma praci ktera ji bavi, konicky ktery ji bavi..je financne gramotna, ma financni rezervu apod..Takove si pres poslednich deset let vybiram a chodim s nima a je to skvely, takze osobne nevidim nic spatnyho na tom kdyz od zeny krome klasickejch vlastnosti jako je vernost, uprimnost, smysl pro humor, inteligence, charisma apod, hledam taky financni gramotnost a nezavislost. To ze budeme bydlet v mem byte za 30k mesicne a ona nebude platit 20, ale treba jen 10 coz je tretina najmu povazuju za normalni. Tobe to ale prijde jako neco divnyho a spravny by bylo abych platil najem celej..Jenze to uz je pak od tech holek zlatokopectvi a takovy holky ja avoiduju..:). Uplne jiny pripad je to tehotenstvi a deti a tam samozrejme kazda moje pritelkyne vedela, ze jsem bez problemu schopen se o rodinu postarat a zabezpecit ji...Bylo by asi trochu debilni aby zenska byla doma s ditetem a jeste platila najem a pulky dovolenejch zejo.