FIYAH: eeeee? wtf???
hele musím říct, že některý následný reakce některých od mě taky překvapily a nelíbily se mi (a říkala jsem si, ze jsem to měla raději jen poslat P. a S. do pošty), ale teda největší level divnosti a hnusoenergie v mým soukromým žebříčku vyhrály na celý čáře ty tvoje super dobře míněný a přínosný příspěvky na mou osobu.... vůbec nechápu, z jakýho popudu sem taháš a rozmazáváš moje těhotenství a dovoluješ si mi v kontextu s ním dávat (jakože starostlivě míněný, nicméně úplně nesmyslný) nevyžádaný rady, jednak se vůbec osobně neznáme a o mým těhotenství jsem se tu veřejně bavila pouze v jednom jediným veřejným auditku o mateřství (takže o to víc mi tvoje reakce tady přijde fakt ultra mega creepy) a jednak to teda nijakým způsobem nenapomáhá tomu, aby se to tu vrátilo zase k zábavnějšímu líbání na chodníku, spíš přesně naopak.
taková řečnická: jsou ještě témata a auditka, který bych podle tebe měla raději momentálně vzhledem k mému těhotenství vynechat? poradíš mi detailně, jak přesně se mám v praze potkávání divných individuí vyhýbat? nechodit do parku na zdravotní procházky, protože můžu potkat Renatu? jakooooo......seriously???? :-D