• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: džízis krajst superstar... Ty se s analem a kremrolema tasis, kde muzes skrz naskrz nyxem, je to jako vočůravat teritorium a vabit samicky a vsichni to chápeme.

    Tekanne si pise v auditku o materstvi se zenskyma o zenskych tematech v uzavrenym kruhu /ani sem to necetla, tam nechodim/ a ted cumim proc to tady nekdo vubec vytahuje? Velky wtf?!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: Ja malokdy zklamu no :). Co se analu tyce tak ja se v nem nijak nevyzivam a zadny poteseni mi neprinasi. Do zadku soulozim pouze holky kterym to poteseni prinasi. Pokud z toho holka nic nema, tak to nevyzaduji a nijak mi to nechybi :)..To uz jsem v tomhle klubu i v jinych klubech ostatne sam nekolikrat rikal :)

    jinak vsadim svy auto, ze kdyz se te zeptam kolik nyxacek jsem do zadku miloval a s kolika modelkama jsem chodil, tak to cislo vedet ani u jedne veci vedet nebudes :)..ale je pravda, ze pred lety jsem tu zkusil takovy socialni experiment s analem a kremrolema a je videt, ze skvele funguje :). Kevin Mitnick by mel radost. Kremrole jsem nemel tak rok btw :).

    jinak tehotenstvi chapu..Ja jsem chlap, takze na tohle asi nemuzu mit relevantni nazor..Me proste tehotenstvi prijde jako krasna vec u zensky ktera si zalouzi obdiv, pochvalu apod..a neberu to jako neco negativniho..takze ani nejaky upozorneni na to neberu jako nejakou negativni vec..Naopak...Nicmene netusim co spolu s fiyah mate za problem..takze v tomhle se neangazuju :)
    NYA
    NYA --- ---
    GRANTORINO: No mně přijde tohle tematický rozlišení diskuzí dobrý, protože do nich chodím podle toho, jaký téma ta která diskuze má. Mám ráda, když v diskuzi o vaření najdu vaření, v diskuzi o zahradách zahrady, v diskuzi volně plkací najdu volný plky.
    Hm, nojo, můžu se vlastně na tuhle konstantně se rozbíhající diskuzi vybodnout, ale pamatuju si, že když se tu občas vrátila k tématu svýho zaměření, tak mě docela bavila.
    A koneckonců tyhle stejný idčka najdeš v xy jiných auditek tady po nyxu.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: nezklamals.....:-) nevím, kde a kdy jsem ti kdy něco takovýho vyčetla, ale uznávám, že mi přijde zvláštní, do jakých detailů a v jaký četnosti se člověk dozvídá o tom, jak se vyžíváš v análu, kolik nyxaček jsi do něj píchal a s kolika modelkama jsi chodil, kolik jsi utratil atd. v naprosto nesouvisejících audítkách napříč celým nyxem, dokážeš to naroubovat absolutně kdykoli na cokoli :-D mě to nijak nebtěžuje, jen si holt na základě toho o tobě dělám nějakej obrázek

    já o svým těhotenství mluvila pouze v jednom jediným auditku o mateřství (ano, to auditko je veřejný a jsem si toho vědomá), ale nechápu, jakým oslím můstkem to vůbec napadlo fiyah roubovat sem a proč a fakt mi to nepřijde vůbec vhodný, nedává to vůbec smysl ani v kontextu mýho příspěvku, ani v kontextu tématu tohohle auditka

    to all: ne, moje těhotenství není tajný, nikterak se za něj nestydím, nemám důvod ho tutlat. ale jak je vidno, nespamuju celej nyx svejma osobníma příběhama, nesmapuju ho svejma fotkama, a tudíž tak nějak logicky ani svým těhotenstvím. kdybych to tady valila ze všech stran a tapetovala všechny myslitelný auditka svýma těhu foteškama a příběhama, bylo by to pro mě o dost pochopitelnější, ale to se jaksi neděje, já vím naprosto přesně, kde a v jaký souvislosti jsem se o tom zmínila a přijde mi fakt creepy to montovat sem do diskuse, která s tím vůbec nijak nesouvisí
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NYA: Mne dnes eDarling jakozto uz ponekolikate nabidl mojji ex. ;o) Tak jsem ji opet odmitnul.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NYA: celkove tyhle moderacni snahy v diskuzich nechapu. Jsou to diskuze a ne akademicka konference. Ano, lidi by se tu meli chovat slusne, ale zase v ramci diskuze se odviji nejaka nit, do ktery pak vpadne nekdo, kdo chce "menit tema"
    Tak proc sem nehodis nejakou dalsi historku?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: tak byt těhotná ženská si opravdu těžko můžeš predstavit, i kdyz si s tehotnou třeba žil tři roky, takže fakt ne. To je jako by si rekl, ze zenska si umi predstavit jaky to je mit erekci, protoze provozuje sex s muzem nebo mu ho vykourila. V techto věcech se to prostě nikdy neprotne.

    Jakoze se v tehotenstvi nemuze jit projit po Letné, jasně "to dava smysl/ ironie.... Tak určitě.
    NYA
    NYA --- ---
    Hele a nechcete se už na to vybodbout a vyndat ty historky z online seznamek? :)

    (a tvl nechci zase jenom proto, aby to nebylo ot, vyndavat zase svoje fail-story já :))
    AMANT
    AMANT --- ---
    KOUDY: jo aha, ona rikala, ze tim spatneho nemysli, no tak kdyz nekdo neco takovyho tvrdi potom, co o tobe bez predchozich souvislosti vypusti nejaky soukromy informace, tak to je teda i pro me eticky zapeklita situace, na kterou nejde mit nazor a je to krystalicka remiza, vlastne idealne dosazena rovnovaha, homeostaze, po ktere cely zivot touzime:)))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Verim, ze i Reborna jednou najde vysneneho prince, ac to nebudu ja, nejsem vyhubla kostra. ;o)
    AMANT
    AMANT --- ---
    TEKKANNE: no protoze to bylo veskery info a prislo mi to tak pateticky a velikassky, ze si pod tim naschval predstavuju neco podobne absurdniho:)) ale vlastne to souvisi s tim, co pisu potom - treba by jakykoliv podrobnejsi popis znamenal, ze nekdo si dotycnyho dokaze ztotoznit v realu a to nechtela. mozna. ale bohuzel z toho vylezla takova zhrzena cervena knihovna no..

    jinak ja nevim, jesli se znate osobne, ale me to prijde dost vlezly no...mozna jsem uzkoprsy a licomerny, ale zrovna tohle je teda info, u kteryho se ja osobne ptam, jestli si to mam nechat pro sebe, nebo neva, kdyz to nekde vypustim. a pak samo hned bezim k sousedum a vsem vyzvonim, kdo je aktualne v jaky vyvojovy fazi:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jinak muzu jako uz cca tri roky tehotnej chlap rict, ze osobne bych se treba silenejm lidem typu reborna, kteri touzi po mimiskovi..uz tak nejak defaultne radsi vyhybal..:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO:
    AMANT: No me spis prijde ze maj holky mezi sebou nejaky spor o kterem my nevime...To ze je nekdo tehotny a rekne to na internetu a nekdo jiny pak na to poukaze neberu jako neco divneho nebo zleho..i fiyah psala ze to myslela v dobrem..tak nemuzu soudit..:)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    AMANT: :-DDD pasáž Muž Žena a Zrada top, neuvěřitelněs pobavil, řvu smíchy.... dík!!!! :-D

    a jinak teda diky i za ten druhej, oddechla jsem si, že aspoň někomu to přijde tak divný jako mně...
    AMANT
    AMANT --- ---
    KOUDY: no dobre, ale tim se tenhle tvuj aspekt nebo vlastnost nebo zivotni situace nestava verejnym majetkem, se kterym si kazdej muze nakladat, jak chce ne? jako at si ho teda siri, kdyz si nemuze slepici prdelka pomoct nebo musi neustale vsem hlasit, "co je novyho", ale jako michat to s nejakym popisem nejakyho setkani se silenou rebornou a vyvozovat z toho nejaky rady do "tohohle stavu", opet verejne, to je velice vstricne, empaticke a ohleduplne, asi jako nevyzadane brzke gratulace k tehotenstvi, ktery si nikdo nepreje tzv zakriknout...proste jsou temata, ktera imho takhle verejne, ale neosobne, ma otvirat nebo zminovat pouze dotycny a ne nekdo jiny, notabene v jeho pritomnosti, at uz je to ve jmenu pachani jakehokoliv dobra..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: no jasne, ale je fakt srandovni pouzivat tehotenstvi "jen tak mimochodem" do nesouvisejici diskuze s nesouvisejicim tematem. Ze zrovna ty se tomu podivujes? Jako do jejího těhotenství nikomu nic neni, neni to argument, nesouvisi to s temanatem. Nesedime u jednoho stolu v hospode, kde to zaznelo a fyiah se s ni nezna nebo mne opravte. Brat si do huby kohokoliv tehotenstvi v nesouvisejici souvislostech je normalne netaktni chovani, dost bota. Jako se nemuze jit projit po Letny, potkat nahodou Rebornu a okomentovat to? Eh?

    FIYAH: jako fakt ti to přijde v klidu ta reakce? Jak to s tim souvisi? Ja jsem byla tehotna trikrat a jsem uplne alergicka na vsecky ty debilni poucovaci reci typu co ma tehotna delat nebo nedelat, k cemu se ma vyjadrovat, to jako vazne? Tehotna zena je uplne normalne myslici fungujici tvor, nepotrebuje zadny podpurny kecy, kdyz o to nepozada.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Ja to myslela v dobrym ale necekala jsem, ze ona ma s tim problem. Vedela bych to drive, tak se na ni vy... a at si chodi klidne na hlavak a pise pak reporty koho a co potkala. Jestli to chce a jsou tu lidi co zijou tim kde a jak si reborna prdla, uzijte si to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AMANT: No ja teda ani jednu neznam..ale beru to tak, ze kdyz neco napises do verejneho klubu..tak je jasne ze si to tam plno lidi muze precist a pak to pripadne resit v diskuzi s tebou jinde + osobne neberu tehotenstvi jako neco co by bylo tajny..Ostatne kdyby tekanne chtela aby to bylo tajny, tak to na nyx nepise..Proto osobne moc to ohrazeni nechapu..Naopak ja bych ji k tehotenstvi rad gratuloval..Je to urcite vyjimecny obdobi kazde zeny a gratulaci si zaslouzi. Nevidim na tom nic negativniho..ale hodnotim to samozrejme z pohledu extrovertniho muze.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KOUDY: tak ja treba o spouste tech mistnich virtualnich identit nevim temer vubec nic a o to vic mi treba utkvi nejaka ujete detailni nebo formulovana informace, kterou najednou nekde zahlednes, treba ze se ji spatne kupujou kozacky protoze ma abnormalni obvod lytek, nebo ze ji "zradil muz tim nejhorsim zpusobem, jakym muz muze zradit zenu", coz me teda nenapada, co by mohlo bejt, ale kdyz je to takhle vyhroceny Muz Zena a Zrada, tak bych si tipnul, ze treba kratce po zasnoubeni sel na operaci, aby z ni odesla tak, jak se citila uz od mladi, kdyz byl jeste maly chlapec. nebo kdo si fakt zoufa z dementnich rodicu tak, ze to veris i po letech. nebo najednou z niceho nic z nej vypadne, ze slouzil v bundeswehru, pritom iks let nic nenaznacovalo, ze by byl nejak vyznamnejc bilingvinni..

    a pamatuju si to pak roky.

    ale tahat takovy osobni detaily do jinejch souvislosti v jinejch auditkach a udilet pak verejne vazne mineny rady, jak se jako ma chovat zrovna v takovyhle specificky, intimni fazi zivota, to je jako docela dost velka drzost, a to rikam ja, znamej sprostak a kinik:)) jsem rad, ze se sama ozvala a ohradila se proti takovymu chovani..to je jak kdyz ty lidi najednou vytahnou obcansky jmena a snazej se tim ziskat nejak navrh v debate, ve ktery uz nevedi, kudy kam. pak najednou chtej utikat do reality, kde jsme vlastne nekdo uplne jinej a tady je to jenom jako..

    tldr i kdyz vim osobni veci, tak se snazim je tu o ostatnich prvoplanove vubec nepsat, je to takovy odhalovani jejich soukromi, i kdyz bych si treba myslel, ze "to vi prece kazdej" pripadne "nechapu, co je na tom spatnyho+vzdyt se neni za co stydet":)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Jak rafinované!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam