FIYAH: no na takovýhle reakce se fakt příště vyser, prosimtě, úplně zbytečný a nepřináší nic dobrýho. můžeš si to po sobě všechno opakovaně přečíst a názorně mi ukázat, z čeho mám vyčíst ten tvůj dobrej úmysl??? jestlis to myslela dobře a šlo ti o moje dobro a zároveň o nezasírání tohohle auditka (jak tu ctnostně uvádíš), mohlas mi napsat do pošty, to by fakt pak vyznělo jinak. anebo prostě úplně v klidu napsat, že tě sere, že jsem tu úplně zbytečně mým příspěvkem o reborně způsobila odklon od diskuse, která konečně byla k tématu a bavila tě, bez vytahování naprosto nesouvisejících osobních informací.
ale tohle???
ale když tady začneš moralizovat a zaobalovat to naprosto nesmyslně mým (zcela nesouvisejícím těhotenstvím) a tím, že mi vlastně prokazuješ dobrej skutek a upřímnou starost o mou energetickou vyrovnanost, přitom se neznáme a ani z jednoho tvýho příspěvku teda žádnej upřímnej zájem o mý dobro fakt nikterak nekouká, tak prostě sorry, reaguju zpět a říkám ti, že to je fakt přes čáru (a pokud to z mých slov nechápeš, hezky to tu vysvětluje amant i grantorino) a chováš se jako totální divnočlovek. i tahle tvoje poslední reakce je prostě úplný wtf, proč bych do prdele měla chodit na hlavák???? :-D umíš trochu odstoupit a vnímat, jakým se vůči mně vyjadřuješ?
KOUDY: vím, četla jsem to tu pár dní zpět a pak ještě asi tak 500x všude možně ;)
jo, je to krásný, moc si to užívám a jsem šťástná, že se to děje. vnímám negativně to, že tuhle informaci, kterou jsem tu nesdílela vytahuje naprosto nesmyslně z diskuze s maminkama a těhotnejma o glukozovým testu a výběru kočárku a sází to naprosto bez kontextu sem a ještě k tomu to podává jako dobrej skutek.
AMANT: no neznáme právě, vůbec. ani nevím o tom, že bychom se tady někdy nějak poškorpily, prostě vůbec nechápu ty její reakce. já jsem ve fázi, když už to je vidět a tajný to fakt dávno není (jinak bych tu nediskutovala ani ty kočárky), ale taky to netroubím jen tak mimochodem v každý druhý větě všude, kde můžu....prostě je fakt úplně zvláštní, proč tohle vezme a použije v takovýmhle kontextu