• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: no jasne, ale je fakt srandovni pouzivat tehotenstvi "jen tak mimochodem" do nesouvisejici diskuze s nesouvisejicim tematem. Ze zrovna ty se tomu podivujes? Jako do jejího těhotenství nikomu nic neni, neni to argument, nesouvisi to s temanatem. Nesedime u jednoho stolu v hospode, kde to zaznelo a fyiah se s ni nezna nebo mne opravte. Brat si do huby kohokoliv tehotenstvi v nesouvisejici souvislostech je normalne netaktni chovani, dost bota. Jako se nemuze jit projit po Letny, potkat nahodou Rebornu a okomentovat to? Eh?

    FIYAH: jako fakt ti to přijde v klidu ta reakce? Jak to s tim souvisi? Ja jsem byla tehotna trikrat a jsem uplne alergicka na vsecky ty debilni poucovaci reci typu co ma tehotna delat nebo nedelat, k cemu se ma vyjadrovat, to jako vazne? Tehotna zena je uplne normalne myslici fungujici tvor, nepotrebuje zadny podpurny kecy, kdyz o to nepozada.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Ja to myslela v dobrym ale necekala jsem, ze ona ma s tim problem. Vedela bych to drive, tak se na ni vy... a at si chodi klidne na hlavak a pise pak reporty koho a co potkala. Jestli to chce a jsou tu lidi co zijou tim kde a jak si reborna prdla, uzijte si to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AMANT: No ja teda ani jednu neznam..ale beru to tak, ze kdyz neco napises do verejneho klubu..tak je jasne ze si to tam plno lidi muze precist a pak to pripadne resit v diskuzi s tebou jinde + osobne neberu tehotenstvi jako neco co by bylo tajny..Ostatne kdyby tekanne chtela aby to bylo tajny, tak to na nyx nepise..Proto osobne moc to ohrazeni nechapu..Naopak ja bych ji k tehotenstvi rad gratuloval..Je to urcite vyjimecny obdobi kazde zeny a gratulaci si zaslouzi. Nevidim na tom nic negativniho..ale hodnotim to samozrejme z pohledu extrovertniho muze.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KOUDY: tak ja treba o spouste tech mistnich virtualnich identit nevim temer vubec nic a o to vic mi treba utkvi nejaka ujete detailni nebo formulovana informace, kterou najednou nekde zahlednes, treba ze se ji spatne kupujou kozacky protoze ma abnormalni obvod lytek, nebo ze ji "zradil muz tim nejhorsim zpusobem, jakym muz muze zradit zenu", coz me teda nenapada, co by mohlo bejt, ale kdyz je to takhle vyhroceny Muz Zena a Zrada, tak bych si tipnul, ze treba kratce po zasnoubeni sel na operaci, aby z ni odesla tak, jak se citila uz od mladi, kdyz byl jeste maly chlapec. nebo kdo si fakt zoufa z dementnich rodicu tak, ze to veris i po letech. nebo najednou z niceho nic z nej vypadne, ze slouzil v bundeswehru, pritom iks let nic nenaznacovalo, ze by byl nejak vyznamnejc bilingvinni..

    a pamatuju si to pak roky.

    ale tahat takovy osobni detaily do jinejch souvislosti v jinejch auditkach a udilet pak verejne vazne mineny rady, jak se jako ma chovat zrovna v takovyhle specificky, intimni fazi zivota, to je jako docela dost velka drzost, a to rikam ja, znamej sprostak a kinik:)) jsem rad, ze se sama ozvala a ohradila se proti takovymu chovani..to je jak kdyz ty lidi najednou vytahnou obcansky jmena a snazej se tim ziskat nejak navrh v debate, ve ktery uz nevedi, kudy kam. pak najednou chtej utikat do reality, kde jsme vlastne nekdo uplne jinej a tady je to jenom jako..

    tldr i kdyz vim osobni veci, tak se snazim je tu o ostatnich prvoplanove vubec nepsat, je to takovy odhalovani jejich soukromi, i kdyz bych si treba myslel, ze "to vi prece kazdej" pripadne "nechapu, co je na tom spatnyho+vzdyt se neni za co stydet":)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Jak rafinované!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Ja to spis myslel v tom kontextu, ze mi podobni lide jako tekkanne vycitaji, ze na nyx toho bleju podle nich hodne a ze toho vi o me strasne moc, ale pritom nevi kde vsude pracuju, jaka byla moje posledni pritelkyne, kde jsem byl o vikendu apod :). Vedi jen to, co chci aby vedeli a to co nechci aby nekdo vedel logicky na nyx ani nikam jinam nepisu. Pak je vtipny cist, jak se nekdo divi, ze neco napise do jednoho klubu a lide si to tam prectou a resi to i v jinych klubech :)..Proste to nedelam jen ja..ale kazdy.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: jakoze tehotna se nemuze divat na hubeny lidi? to je novej level :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Tak jestli holka už má nějaké vlastní děti je důležité info! :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: To je husty jak v jednom auditku zminis neco o tehotenstvi a lidi si to zapamatujou co? :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FIYAH: eeeee? wtf???

    hele musím říct, že některý následný reakce některých od mě taky překvapily a nelíbily se mi (a říkala jsem si, ze jsem to měla raději jen poslat P. a S. do pošty), ale teda největší level divnosti a hnusoenergie v mým soukromým žebříčku vyhrály na celý čáře ty tvoje super dobře míněný a přínosný příspěvky na mou osobu.... vůbec nechápu, z jakýho popudu sem taháš a rozmazáváš moje těhotenství a dovoluješ si mi v kontextu s ním dávat (jakože starostlivě míněný, nicméně úplně nesmyslný) nevyžádaný rady, jednak se vůbec osobně neznáme a o mým těhotenství jsem se tu veřejně bavila pouze v jednom jediným veřejným auditku o mateřství (takže o to víc mi tvoje reakce tady přijde fakt ultra mega creepy) a jednak to teda nijakým způsobem nenapomáhá tomu, aby se to tu vrátilo zase k zábavnějšímu líbání na chodníku, spíš přesně naopak.

    taková řečnická: jsou ještě témata a auditka, který bych podle tebe měla raději momentálně vzhledem k mému těhotenství vynechat? poradíš mi detailně, jak přesně se mám v praze potkávání divných individuí vyhýbat? nechodit do parku na zdravotní procházky, protože můžu potkat Renatu? jakooooo......seriously???? :-D
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    PALEONTOLOG: dobra, ze pozdravuju v relaci po druhe:)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FIYAH: internetová seznamka pátrá, radí, informuje
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    PALEONTOLOG: a jak konkretne ji takle tady v diskuzi pomahas, prosimte?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AMANT: neruš jí kruhy, je hezká, přestane se se mnou bavit
    AMANT
    AMANT --- ---
    PALEONTOLOG: prosimte ty necejtis tu objektivni divnoenergii, ktery se maj tehotny vyhejbat a uplne ignorujes, ze ji se nelibi, ze tobe se neco libi, nebo si to aspon mysli, ze tobe se to libi? jak to?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FIYAH: na tvým místě bych si nejdřív přiznal subjektivní pohled, soudy jako co se mi líbí nebo jaká je tady energie automaticky spadnou do kolonky "myslím si, já má dojem" a podobně.
    mě tav reborny nijak netěší, protože její psychózu může odskákat někdo naprosto nevinnej.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    PALEONTOLOG: tobe se libi, zes ji vyzval at tu poreferuje o jejim zazitku ze setkani a ona ti vyhovela, coz se zas nelibi me, pac je tu ted divnoenergie s kvantem lidi, co na sebe jedou pecky. To mi to tema kdo s kym se liba na chodniku prislo roztomilejsi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FIYAH: mě je na tekkanne sympatický, že není lhostejná, ono je to vcelku přirozený, že se člověk zajímá o okolí, solidarita drží společnost pohromadě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam