tak, moje neplánované babyshower je u konce, děkuji za pozornost.... s omluvou přijměte veselou historku z natáčení:
bohužel nemám printscreen, bylo by to o dost zábavnější, stihl nás odpojit dřív, než mě napadlo ten skvost uchovat navěky....
potkala jsem někdy loni na tinderu chlapce, co vypadal podle profilu sympaticky - měl hluboký hnědý oči, na krku jappu (takový ty meditační korálky), docela fajn výběr fotek i zajímavej popisek. začala konverzace, nejdřív o cestování, ale pak začlo přituhovat, když začal vynášet docela drsný soudy o lidech, co užívají drogy (cigarety, alkohol) a jsou zaslepení a ztracení. pokračovalo to tím, že je vlastně šaman a pracuje s energiema (což by bylo ok, kdyby z toho psanýho projevu nebylo zřejmý, že je spíš asi trochu mešuge)...když jsem se zajímala, jak se k tomu šamanstí dostal, nakonec jsme se dozvěděla, že mu to vnukla nějaká bohyně, když byl loni na pyramidě v Bosně. bylo to hodně výživný, díky němu jsem se dozvěděla, že exitují "diskarnáti", ale bohužel vycítil mou ironii a dal unmatch :´(