• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: ještě že se ve školách neučí podle cestovatelskejch webů. nebo jo ? :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    PALEONTOLOG:
    GRANTORINO: bosenský pyramidy slunce jsou ty nejlepší pyramidy! :)) a ty konspirace a kulty kolem toho jsou uplně báječný! Majský hieroglyfy nám řikaj, že lidstvo přišlo z Plejád, v roce 2012 jsme se měli vibracema pozdvihnout na vyšší úroveň, a Hitler se schovává v podzemní základně v Antarktidě. Takže jestli chlapec prozřel a Spatřil Pravdu zrovna tam, musel to bejt fakt pocuc :))
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    :D

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: nebyl :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: škoda že v bosně pyramidy nejsou, kdyby alespoň tak na egyptské, ale takhle nabral vztah docela vážný trhliny dost brzy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: to byl urcite Von_Gilotine a s Los Angeles te chtel jen oslnit, protoze koukal na youtube videa se soporem :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OVERWATCH: mozna to bylo Las Vegas dokonce, ted si mne zmatnul.. :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OVERWATCH: ja nevim, vis co radsi jsem se opila, uz si to nepamatuju, furt do me cpal, ze je copywriter a byl hrozne nudnej :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    tak, moje neplánované babyshower je u konce, děkuji za pozornost.... s omluvou přijměte veselou historku z natáčení:

    bohužel nemám printscreen, bylo by to o dost zábavnější, stihl nás odpojit dřív, než mě napadlo ten skvost uchovat navěky....
    potkala jsem někdy loni na tinderu chlapce, co vypadal podle profilu sympaticky - měl hluboký hnědý oči, na krku jappu (takový ty meditační korálky), docela fajn výběr fotek i zajímavej popisek. začala konverzace, nejdřív o cestování, ale pak začlo přituhovat, když začal vynášet docela drsný soudy o lidech, co užívají drogy (cigarety, alkohol) a jsou zaslepení a ztracení. pokračovalo to tím, že je vlastně šaman a pracuje s energiema (což by bylo ok, kdyby z toho psanýho projevu nebylo zřejmý, že je spíš asi trochu mešuge)...když jsem se zajímala, jak se k tomu šamanstí dostal, nakonec jsme se dozvěděla, že mu to vnukla nějaká bohyně, když byl loni na pyramidě v Bosně. bylo to hodně výživný, díky němu jsem se dozvěděla, že exitují "diskarnáti", ale bohužel vycítil mou ironii a dal unmatch :´(
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: je, jakozto osoba odstudujici vysokou s dvema tehotenstvima a nasledne detma, s nejlepsi diplomkou v rocniku si dovoluji rict, ze je normalni myslici :)
    Hormony jak u koho, jak v ktery situaci, ale neni to pravidlem. Ale ja jsem asi trochu ukaz, u mne je vetsina lidi v šoku, že nejsem stále studentka vysoké a dokonce mam děti a tři... Protože si matku predstavujou asi jinak. Pritom mnoho zen v tehotenstvi napise svoje zivotni dilo treba nebo dodela doktorandske studium, prostě normalne fungujou. Potom je tohle zevseobecnovani, ze tehotna potrebuje jiny zachazeni, pikud o to nestoji, trapnym stereotypem z doby Jihu a Severu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    GRANTORINO: A on byl nejak zatizenej na Los Angeles? Ze se treba nezeptal, kolik jsi utratila v herne pri posledni navsteve Las Vegas. ;o)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    A už jsem se alespoň začal vtipně dozvídat, jak nebalit holky na nyxu, když ani na Tinderu to nejde...
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    TEKKANNE: vsak si pis, ze vyseru. Zbytecne se rozcilujes.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FIYAH: no na takovýhle reakce se fakt příště vyser, prosimtě, úplně zbytečný a nepřináší nic dobrýho. můžeš si to po sobě všechno opakovaně přečíst a názorně mi ukázat, z čeho mám vyčíst ten tvůj dobrej úmysl??? jestlis to myslela dobře a šlo ti o moje dobro a zároveň o nezasírání tohohle auditka (jak tu ctnostně uvádíš), mohlas mi napsat do pošty, to by fakt pak vyznělo jinak. anebo prostě úplně v klidu napsat, že tě sere, že jsem tu úplně zbytečně mým příspěvkem o reborně způsobila odklon od diskuse, která konečně byla k tématu a bavila tě, bez vytahování naprosto nesouvisejících osobních informací.
    ale tohle???
    ale když tady začneš moralizovat a zaobalovat to naprosto nesmyslně mým (zcela nesouvisejícím těhotenstvím) a tím, že mi vlastně prokazuješ dobrej skutek a upřímnou starost o mou energetickou vyrovnanost, přitom se neznáme a ani z jednoho tvýho příspěvku teda žádnej upřímnej zájem o mý dobro fakt nikterak nekouká, tak prostě sorry, reaguju zpět a říkám ti, že to je fakt přes čáru (a pokud to z mých slov nechápeš, hezky to tu vysvětluje amant i grantorino) a chováš se jako totální divnočlovek. i tahle tvoje poslední reakce je prostě úplný wtf, proč bych do prdele měla chodit na hlavák???? :-D umíš trochu odstoupit a vnímat, jakým se vůči mně vyjadřuješ?

    KOUDY: vím, četla jsem to tu pár dní zpět a pak ještě asi tak 500x všude možně ;)

    jo, je to krásný, moc si to užívám a jsem šťástná, že se to děje. vnímám negativně to, že tuhle informaci, kterou jsem tu nesdílela vytahuje naprosto nesmyslně z diskuze s maminkama a těhotnejma o glukozovým testu a výběru kočárku a sází to naprosto bez kontextu sem a ještě k tomu to podává jako dobrej skutek.

    AMANT: no neznáme právě, vůbec. ani nevím o tom, že bychom se tady někdy nějak poškorpily, prostě vůbec nechápu ty její reakce. já jsem ve fázi, když už to je vidět a tajný to fakt dávno není (jinak bych tu nediskutovala ani ty kočárky), ale taky to netroubím jen tak mimochodem v každý druhý větě všude, kde můžu....prostě je fakt úplně zvláštní, proč tohle vezme a použije v takovýmhle kontextu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GRANTORINO: "Tehotna zena je uplne normalne myslici fungujici" - Hele není. Ty hormony tam hrají roli fest, souhlasím se zbytkem té věty (pokud si sama neřekne), ale ne s tímto jejím začátkem. Nejvíce zřetelné mi to přišlo na jedné naší byznys analytičce, kdy ona sama to věděla sotva 14 dní - nebylo to o tom žeby přibrala / začala se zakulacovat (moc brzy na to), ale změna v pozornosti, soustředěnosti - zvlášť u logicky fungující holky to tam prostě bylo zřetelné :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ja mohu jen k dobru pridat anonymni historku, jak jsem sla s jednim nyxakem na schuzku. Veru mne ukecaval fakt ctrnact dni v kuse, byl totalne neodbytnej, tak ok.
    Sli jsme na vino a jedna z prvnich otazek byla, jestli jsem navstivila Los Enžls.
    He... Udělal ze mne idiota, ne, opravdu jsem nebyla v Los Enžls, jakože cože? Mám se cítit jako blbě nebo co to mělo být za otázku, tím jsem pochopila, že jde o ztratu času. Když mi pak koupil dvě sklenice vína primitivo a ja se aspoň hezky priopila, tak mi na zaver rekl, ze jsem na tom vydelala ty dve sklenice XD... Mno namachrovanej debilek, furt zduraznoval, ze je kreativec. Zajimavy, jak se nekdo umi na prvni schuzce ukazat jako lakomec, namyslenej blbec, uplna absence velkorysosti, nadhledu, taktu, takova kombinace se malokdy vidi :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Ja nikoho nevabim...je to jen takovej dlouhodobej socialni experiment..Tehotensvi teda chapu :)..dobre.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JUTA: vyhravas modryho bludistaka amoc dekujeme, myslim, ze monotematicka diskuze je rozbita :D
    JUTA
    JUTA --- ---
    NYA:
    GRANTORINO: Já se toho chopím... Jednou jsem šla na druhou schůzku s týpkem na výlet. Jen po Praze, ale přeci částečně i nějakým lesíkem. Asi tak za polovinou cesty si začal stěžovat, že už ho trochu bolí noha a pak nedal jinak a musel mi tam ukázat svou křečovou žílu na stehně (musel si kvůli tomu svléct částečně kalhoty). Dodnes tu bílou nohu s žílami vidím před sebou a kladu otázku proč - měla to snad být nějaká rafinovaná snaha o svedení? :-D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NYA: coz je vlastně odpověď, proč je zminovani neciho tehotenstvi v tomhke auditku nejapnou poznamku, diky za vysvetleni, snad to vsichni pochopili a prestanou se podivovat :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: džízis krajst superstar... Ty se s analem a kremrolema tasis, kde muzes skrz naskrz nyxem, je to jako vočůravat teritorium a vabit samicky a vsichni to chápeme.

    Tekanne si pise v auditku o materstvi se zenskyma o zenskych tematech v uzavrenym kruhu /ani sem to necetla, tam nechodim/ a ted cumim proc to tady nekdo vubec vytahuje? Velky wtf?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam