• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYA: Co je ted aktualni? Zprovoznil jsem jeste facebook dating, tak jsem zvedav jak bude probihat, na prvni dobrou tam jsou opradove profily a ne promo bordelu, coz je plus.
    NYA
    NYA --- ---
    Jako single matka potvrzuju, že single tatínci jsou ideální cílová skupina. Na tinderu jsem jich teda moc nepotkala, leda pár paprdu, co nedostali lajk.
    A pak jednoho tatínka, že kterého se nakonec vyklubal zenatej non-single :D

    Ale za mě tinder byl zajimavej leda při lockdownu. Teď už mi to přijde jako appka za zenitem
    BAAL
    BAAL --- ---
    MATT: jj to je docela zvláštní, protože z vyprávění kolegy to je právě uplně ideální situace, už tam nejsou ty vzájemný očekávání o rodině nějakém budování společných statků ale jen o sympatiích. Ten mi právě Tinder ohromě vychvalil a se třema detma si našel ženskou se dvěma a jsou happy
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATT: Přitom by single fotříci měli být ideálním materiálem pro single moms :)
    BLAF
    BLAF --- ---
    BAAL: Tinder mi taky nefungoval. Alternativu Badoo hodnotim kladneji, jezto tam jsem mel nekolik shod za par dni.
    MATT
    MATT --- ---
    BAAL: Ja nad tim asi moc premejslim a nez cokoli dopisu, tak mi to prijde hrozne dementni. Navic mi cela ta snaha prijde obecne marna. Kdyz jsem zkousel tinder nekdy pred covidem, tak me ve vysledku kazda ghostla ve chvili, kdy vyslo najevo, ze mam tri deti. Kdyz jsem s nima mel fotku, tak si mysleli, ze jsou cizi, kdyz jsem to tam nemel, tak hned mizeli po zjisteni a kdyz jsem to dal primo do popisku, tak me prestali likovat.
    BAAL
    BAAL --- ---
    MATT: To máš jedno ne? Jestli se potvrdí tvrzení z článku, tak pravděpodobnost, že match odepíše je malá, takže bych se asi držel jednoduchosti a nepočítal s reakcí:)

    7. Do Keep it Simple
    Starting a conversation on Tinder should be simple, but engaging. Something like, “Hey there! You seem like a lot of fun, got anything exciting planned this week?”
    MATT
    MATT --- ---
    BAAL: buď rád ;)) já už mam fobii z toho, že budu mít match a nebudu vědět co napsat... :(
    ADAM
    ADAM --- ---
    BAAL: Kdyby ty ceníky aspoň byly reálné, ale i ty jsou evidentní fake...
    BAAL
    BAAL --- ---
    O týden později, základní profil stále ukazuje jen profily asiatek, podivných jakože modelek nebo přímo ceníky, záložka discovery reálněji vypadající profily, ale stále 0 match:)

    FATTY
    FATTY --- ---
    vsak jasne, v pohode, o to mi neslo.. Jen ten zaver uplne nekoreloval s myma zkusenostma, myslim ze jak pro koho jak kde, rozhodne bych to nezatracoval..
    BAAL
    BAAL --- ---
    FATTY: no já samozřejmě nijak nerozporuju to, že nemám ideální věk, ksicht, fotky etc. Ale s tím nic neudělám, takže to sem dávám k dobru jako takové svoje pozorování, nemá to být nějakej pláč.
    FATTY
    FATTY --- ---
    imo to nebude appkou.. pokud nejsi nekde, kde davaji koroptve dobrou noc
    BAAL
    BAAL --- ---
    CHA1NDLER: Tak jsem udělal pokus, po přečtení článku jsem ted 2 týdny každý den odswipoval večer ten set profilu, co mi tinder nabídnul. Zkusil jsem týden profil serioznejší se seriozní corporate fotkou, tak týden nějakej s trochu vtipnou. Zkusil jsem seriozní popisek kdo jsem a co chci týden a další týden nějaké humory.

    + To množství zjevně fake profilů, inzerce od privátů s ceníkem, profilů Asiatek je drastické, profily která jsou od oka reálné není zase tolik, pak je otázka jak je to s tím percentilem uživatelů muži vs ženy, pokud by se započetli jen pravé profily.

    A za ty dva týdny přesně 0 matchů. Zajimavé je také to, že ten set profilů který to bežně nabízí je trochu jinej typ než který človek vidí v tom Explore menu. nezatracuju to, ale mám trochu dojem, že ta appka asi opravdu moc nefunguje:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MATT: Prostě to jen lidi neumí napsat, stejně jako standard nebo holt. Nic víc bych za tím nehledala.
    MATT
    MATT --- ---
    sem ted dickpick googlil a pouziva to vic lidi.. mozna jed o formu baleni (tzv. pickup lines) pomoci dickpicu = dick pick .. ? ;)
    MATT
    MATT --- ---
    CHA1NDLER: já už genetickou loterii vyhrál, ale na tinderu jsem teda taky skoncil jen sbiranim obrazku ;)) (Po tom, co se se mnou sešla jedna nyxka (nevedel jsem), aby mi vykladala jak milovala mího kámoše a pak tlačila agendu proti uhlobaronum.) ;))

    NJAL: třeba naznačuje nějakou spojitost s toothpickem ;))
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ok, tak jsem to precet. Statisticky casti jsou docela dobry, misty to skoro vypada, ze by mohla i tusit, o cem pise, ale pak se nakonec stejne ukaze, ze resi jen symptomy a jejich vysvetleni jsou ta misandricka hovna, ktera vrsi do vysek Himalaji. Aneb za vsechno muze Tate, JBP a dalsi, rekl bych "popularne-misandricke" elementy.

    Jako vesely vedlejsi detail me prekvapilo, ze neumi spravne napsat "dick pic" a "standard".
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHA1NDLER: Misty to jde, misty jsou to misandricka hovna (zatim jsem ve ctvrtine).
    BAAL
    BAAL --- ---
    CHA1NDLER: To je docela drsné čtení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam