• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    BAAL
    BAAL --- ---
    KVALKAN: jj zatím je to zábava, neberu to nějak dramaticky:) Děcka nemám, takže v tomto je o problém méně, nebo naopak více viz předchozí debata.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BAAL: Nevím, jestli máš děti. Ale mě Tinder moc nefungoval, když jsem to tam měl. 2 rande za měsíc mi přijdou jako fajn. Já kombinují Facebook a Tinder a zatím jsem měl za měsíc 4 rande (2 vždy v týdnu, kdy nemám děti) a tenhle týden 1. Z čehož dvě byly z FB seznamky, 1 z Tindru, 1 osobní doporučení a to poslední jsem zapomněl odkud :) Ale na Tinder o dětech nepíšu, dostaneme se k tomu, když se rozjede chat a je tam alespoň nějaký zájem.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Experiment neskončil, tak Vás oblažím výsledky: za ten cca měsíc, jsem měl cca 10 matchů, z toho 5 neodpovědělo nikdy na první zprávu, 3 neměli čas na schůzku (to mě docela pobavilo, protože to byly 3 ženské v jednom dni co mi napsali, že by rády se viděli, ale bohužel jsou příliš pracovně či jinak vytížené, že na randění nemají čas, proč pak mají dating apps nechám koňovi), 2 jsem viděl. Jedna z nich mi nebyla vůbec sympatická, tak jsem ji to řekl a s druhou to bylo fajn, ale už se pak vidět znovu nechtěla pro změnu ona.

    Stále jsem Tinderem fascinován, experiment pokračuje:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRAILER: neprijde, ale nebalim zadany buchty, buchta ktera opusti chlapa kvuli jinýmu to stejne udela znovu. ja proste radeji vzdy sel po nezadanych, ale nekdy jsem se spalil proste jinak.
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    VYHULENY_UFO: Přijde ti blbý pozvat holku, která někoho má?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ano je to tezky pozvat holku na rande, kdyz vlastne nevis, jestli uz pritele nema.... ale proste patri to k tomu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: a kdyz o sobe priznas pravdu, ze ses malomestak, prumerna nula a blbej predseda svj, tak se muzou vsichni posrat a hazej hlasky o fizlech. proto se nikdy zasadne neseznamuju pres seznamky, ale pouze v offline realite.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    no tak mě baví, jak se každej dělá lepším, než ve skutečnosti je. tuhle jsem se docela dobře zakecal s jednou paní, docela jsme si seděli, dokud se neukázalo, že by fandila rajchlovi. co mě odzbrojilo, byl moment, kdy vlastně už na profilu přiznala, že kouří cíga a popije víno. ne proto, že bych nutně hledal alkoholičku, ale líbila se mi ta upřímnost. probírali jsme to a ona hned na to, že to ale snižuje body dolů, což dává smysl.
    jako sorry, kouří 1/5 čechů, tak to snad není takovej hřích to přiznat.
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYA: Co je ted aktualni? Zprovoznil jsem jeste facebook dating, tak jsem zvedav jak bude probihat, na prvni dobrou tam jsou opradove profily a ne promo bordelu, coz je plus.
    NYA
    NYA --- ---
    Jako single matka potvrzuju, že single tatínci jsou ideální cílová skupina. Na tinderu jsem jich teda moc nepotkala, leda pár paprdu, co nedostali lajk.
    A pak jednoho tatínka, že kterého se nakonec vyklubal zenatej non-single :D

    Ale za mě tinder byl zajimavej leda při lockdownu. Teď už mi to přijde jako appka za zenitem
    BAAL
    BAAL --- ---
    MATT: jj to je docela zvláštní, protože z vyprávění kolegy to je právě uplně ideální situace, už tam nejsou ty vzájemný očekávání o rodině nějakém budování společných statků ale jen o sympatiích. Ten mi právě Tinder ohromě vychvalil a se třema detma si našel ženskou se dvěma a jsou happy
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATT: Přitom by single fotříci měli být ideálním materiálem pro single moms :)
    BLAF
    BLAF --- ---
    BAAL: Tinder mi taky nefungoval. Alternativu Badoo hodnotim kladneji, jezto tam jsem mel nekolik shod za par dni.
    MATT
    MATT --- ---
    BAAL: Ja nad tim asi moc premejslim a nez cokoli dopisu, tak mi to prijde hrozne dementni. Navic mi cela ta snaha prijde obecne marna. Kdyz jsem zkousel tinder nekdy pred covidem, tak me ve vysledku kazda ghostla ve chvili, kdy vyslo najevo, ze mam tri deti. Kdyz jsem s nima mel fotku, tak si mysleli, ze jsou cizi, kdyz jsem to tam nemel, tak hned mizeli po zjisteni a kdyz jsem to dal primo do popisku, tak me prestali likovat.
    BAAL
    BAAL --- ---
    MATT: To máš jedno ne? Jestli se potvrdí tvrzení z článku, tak pravděpodobnost, že match odepíše je malá, takže bych se asi držel jednoduchosti a nepočítal s reakcí:)

    7. Do Keep it Simple
    Starting a conversation on Tinder should be simple, but engaging. Something like, “Hey there! You seem like a lot of fun, got anything exciting planned this week?”
    MATT
    MATT --- ---
    BAAL: buď rád ;)) já už mam fobii z toho, že budu mít match a nebudu vědět co napsat... :(
    ADAM
    ADAM --- ---
    BAAL: Kdyby ty ceníky aspoň byly reálné, ale i ty jsou evidentní fake...
    BAAL
    BAAL --- ---
    O týden později, základní profil stále ukazuje jen profily asiatek, podivných jakože modelek nebo přímo ceníky, záložka discovery reálněji vypadající profily, ale stále 0 match:)

    FATTY
    FATTY --- ---
    vsak jasne, v pohode, o to mi neslo.. Jen ten zaver uplne nekoreloval s myma zkusenostma, myslim ze jak pro koho jak kde, rozhodne bych to nezatracoval..
    BAAL
    BAAL --- ---
    FATTY: no já samozřejmě nijak nerozporuju to, že nemám ideální věk, ksicht, fotky etc. Ale s tím nic neudělám, takže to sem dávám k dobru jako takové svoje pozorování, nemá to být nějakej pláč.
    FATTY
    FATTY --- ---
    imo to nebude appkou.. pokud nejsi nekde, kde davaji koroptve dobrou noc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam