• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Stejně blbě to působí z druhé strany... nebuď taková a onaká, instamodelky s vyšpulenou hubou ne, tohle je špatně, tamto taky... jak tak koukám, tak tyhle věci jsou stejné z obou stran (včetně přehršle smajlíkových hádanek). Plus teda "nebaví mě dopisování, pojďme radši ven" jako jediná informace v profilu.
    BAAL
    BAAL --- ---
    KVALKAN: Za sebe všechny ty negativní vymezení nebo ženské co nemají text vůbec žádný (což se v zásadě neliší:)), automaticky křížkuju, možná si tím snižuju ještě víc nějaké algo score, ale takové lidi fakt nechci vidět ani si s nima dopisovat.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BAAL: Většinou vídám víc než 180 cm. Tady už bych to měl těsně :) Smajliky jsou zlo a kór, když je ještě víc. Ale snad horší je, když nenapíše nic kloudnýho z čeho by se dalo vyjít a na fotkách taky nic. To je taky těžký a ještě chce originální zprávu :( (no, vymyslel jsem ji, ale neodpověděla)

    NJAL
    NJAL --- ---
    NELLAS: Novodobi Piktove s piktogramy. Myslim, ze dost jich bude misty nabarvenych namodro.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRKOLKA: Aspoň má mezi nimi čárky.
    To jsou ti mladí, zase se vracejí k hieroglyfům...
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    TUILE: ale se psaním je to horší, tak snad aspoň umí číst víc než obrázky
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL: neveri v plochou zemi. to je plus.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Docela casto je pak videt variace na toto

    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    DOOMGUY: Jj, přijde mi někdy až na škodu, když se člověk snaží být moc originální. Jasné, jak se máš neletí, i když za mě je to prostě super start. Znamená to, zajímáš mě, zajímá mě, jak se máš a můžeš o sobě říct cokoliv a jestli tě zajímám můžeš taky nadhodit nějaké zajímavé něco o sobě. To co psala Esparanza bych taky rád uměl a zažil, ale přijde mi že je to spíš o tom, že se dva lidi sejdou ve správný čas - mentálním rozpoložení na správném místě. Mě se třeba čím dál víc líbí úvodní rande, kdy se projdeme. Není to zavazující, nemusí to ani nic stát a je to vždy příjemně strávený čas. Ještě raději bych šel na stěnu, ale to bych chtěl moc 😂
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    DOOMGUY: aha, koukám, že už jsem to sem psal (:
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    za sebe doporučuju spíš badoo než tinder i když jsem sjížděl obojí. teď už to nedělám, ale jednu dobu jsem to měl jako koníček. měl jsem na to celkem efektivní systém, kdy v prvním kole dostanou všechny holky match a až na druhej den ráno se proberou matche. co vypadá dobře se osloví a co ne smaže. přijde mi to mnohem efektivnější než u každé holky dlouze laborovat zda like nebo ne a přitom ona třeba nemá zájem. zvlášť když člověk do toho kouká dýl, tak pak postupně začne řešit a "tahle má moc velký nos a tahle nemá správnou barvu vlasů" a přitom člověka jen zmátne to, že tam jsou jako na podnose. A zapomene jak sám vypadá. Vyselektuje si 3 nevěsty a pak se diví, že má málo matchů. obecně mi přijde, že jedinný na čem záleží je profilová fotka. co tam je dopsaný za bláboly nikoho nezajímá stejně tak co se napíše v oslovovací zprávě je úplně jedno. buď se jí člověk líbí a zafunguje i "kdyby jsi byla salát, jaký by jsi byla?" nebo se jí člověk nelíbí a žádný chytrý kecy to nezachrání (:
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    BAAL: To víš, že mám. Ženská, no. Přepíšu a pošlu sz. A je fakt, že jsem měla profil napsaný tak, aby na něj šlo reagovat jinak, než "ahoj, jak se máš?" ;)
    BAAL
    BAAL --- ---
    ESPERANZA: Super dík za story, nemáš tu zprávu náhodou uloženou? Ne že bych byl voyeur, i když:)) Mě by fakt zajímalo co tem babám psát, protože se neznáme, obvykle nejsou příliš sdílné v profilu ani fotkách a není co moc čeho chytit, takže moje kreativita za "ahoj Evo, jaký máš plán na víkend" nesahá.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Já se seznámila na Tinderu (jsme spolu rok a 3 měsíce), ale trvalo to. Byla jsem totiž ten typ, co všechno bral vážně, takže když se dotyční po schůzce již neozvali (nebo schůzku den předem zrušili, aniž by navrhli jiný termín) byla jsem z toho dost zklamaná a 2-3 měsíce Tinder vůbec neotevřela se slovy "na chlapy a Tinder seru", a to se několikrát opakovalo. :-D
    I když pravda, jednou jsem po první schůzce neměla zájem já.
    Pak jsem to začla brát jako "hru" ve smyslu zvídavého dítěte. Dávala jsem srdíčko úplně každému, protože jsem pochopila, že match automaticky neznamená psaní natož osobní schůzku, a především - po max 14 dnech psaní zpráv jsem sama navrhovala setkání s dodatkem, že nehledám kámoše na dopisování, ale chci randit a mít vztah. Buď k tomu setkání poté vůbec nedošlo (a já měla jasno, že to byl jen další pisálek, co zahání nudu nebo jsem v pořadníku) nebo došlo a když se pak neozval, přestala jsem si z toho dělat hlavu.
    A právě při tomhle mindsetu napsal on. Popravdě si vůbec si nepamatuji, že bych mu dala swipe vpravo. Hned jeho první zpráva byla dlouhá na pět vět, vtipná, orignální - a tím si mě získal, naprosto se tak odlišil od zbytku mužů. Psali jsme si 14 dní a já pak navrhla schůzku s tím, ať to nebere jako rande, ale jako neformální osobní seznámení, že se můžeme klidně po 10 minutách rozloučit.
    Sešli jsme se na parkovišti před Lidlem a stáli u jeho auta nakonec něco málo přes hodinu a povídali si, jako bychom se znali celý život. Oficiální první rande jsme pak měli v kavárně pár dnů poté, to už navrhl on...
    Byl devátým, se kterým jsem se z Tinderu osobně sešla.
    Oba jsme věk 40+
    BAAL
    BAAL --- ---
    KVALKAN: jj zatím je to zábava, neberu to nějak dramaticky:) Děcka nemám, takže v tomto je o problém méně, nebo naopak více viz předchozí debata.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BAAL: Nevím, jestli máš děti. Ale mě Tinder moc nefungoval, když jsem to tam měl. 2 rande za měsíc mi přijdou jako fajn. Já kombinují Facebook a Tinder a zatím jsem měl za měsíc 4 rande (2 vždy v týdnu, kdy nemám děti) a tenhle týden 1. Z čehož dvě byly z FB seznamky, 1 z Tindru, 1 osobní doporučení a to poslední jsem zapomněl odkud :) Ale na Tinder o dětech nepíšu, dostaneme se k tomu, když se rozjede chat a je tam alespoň nějaký zájem.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Experiment neskončil, tak Vás oblažím výsledky: za ten cca měsíc, jsem měl cca 10 matchů, z toho 5 neodpovědělo nikdy na první zprávu, 3 neměli čas na schůzku (to mě docela pobavilo, protože to byly 3 ženské v jednom dni co mi napsali, že by rády se viděli, ale bohužel jsou příliš pracovně či jinak vytížené, že na randění nemají čas, proč pak mají dating apps nechám koňovi), 2 jsem viděl. Jedna z nich mi nebyla vůbec sympatická, tak jsem ji to řekl a s druhou to bylo fajn, ale už se pak vidět znovu nechtěla pro změnu ona.

    Stále jsem Tinderem fascinován, experiment pokračuje:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRAILER: neprijde, ale nebalim zadany buchty, buchta ktera opusti chlapa kvuli jinýmu to stejne udela znovu. ja proste radeji vzdy sel po nezadanych, ale nekdy jsem se spalil proste jinak.
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    VYHULENY_UFO: Přijde ti blbý pozvat holku, která někoho má?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ano je to tezky pozvat holku na rande, kdyz vlastne nevis, jestli uz pritele nema.... ale proste patri to k tomu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam