• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Videl jsem te v sobotu a zatim zadnej fialovej jezek, takze asi cajk:/)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Teď jsem na vážkách, do které skupiny se zařadit :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYA: Je to tak, mam podobny vekovy zaber a docela dost se to tam lame. Mezi hezkyma zenskyma a tetkama s vlasama na kratko a ozivenickem:/)
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    el guerro, vic ti nereknu :)
    NYA
    NYA --- ---
    Já už na tinderu nejsem docela dlouho, nepřinesl mi žádný výsledky.
    Ale byl mi hodně užitečnej v tom (doufám, že jsem to sem už nepsala), že jsem si prohlídla fotky velkyho vzorku lidí kolem 40 let.

    A všimla jsem si dost zásadní věci - že u lidí přes 40 byla jasná dělící linie v tom, jakým způsobem stárnou. A klíč k tomu rozdílu bylo, jestli tam mají ty fotky z posiloven, z kola, z treku na horách, horolezci, a další tyhle opakující se stereotypy. Nebo pak typku s fotkou s pullitrem piva, u nějaký památky z dovolený, s psíčkem svojí sestry a tak..

    A pro mě to byl rozhodující aha moment, že sport je fakt důležitej pro to, jak rychle lidi stárnou, a došlo mi, že teď je ten čas, kdy si můžu rozmyslet, jestli chci v 70 jezdit na kole a na běžkách, nebo se plouzit o holich do schodů.

    Tak jsem si před trema rokama dala dlouhodobý předsevzetí, že než mi bude 40, tak že začnu sportovat, a udržím to i do 50, 60, 70, a kam to půjde.
    Začala jsem pomalu, protože nejdřív jsem si musela opravit schránku zhuntovanou mateřstvím, aby to vůbec šlo, ale postupně se do toho dostávám, pridavam další aktivity a aktuálně je sport vlastně moje největší hobby.

    Takže za mě tinder dobrý, i když mi neprivedl do života zadnyho borce, jak jsem na zacatku myslela .. ale dal mi podnět, jak zlepšit kvalitu myho života na hodně let dopředu :)


    // omlouvám se za to terrible použití diakritiky, je to podle toho, jestli autocorrect v mobilu slovo umí, nebo neumí ..
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MICHELLEDANIELS: souhlasím s tebou, obzvlášť v té druhé půlce.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VICTO_REA: jak v realu, tak na netu me vzdy zuajme někdo s kym se zasměju. Rozhodně nepotřebuji vedet na jake urovni se vidi, čím jezdí nebo jak bydlí (protoze nejaky životní standart od určitého věku ocekavam automaticky)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: zlatokopectví vnímám jako jeden z mechanismů ředění sociálních vrstev :-)
    VICTO_REA: já myslím, že to je pokaždý jiná skupina mužů, ci to mávaj si nestěžujou, stěžujou si jen ti, co mávat nemají čím :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    VICTO_REA: Jasne, na to muzu kontrovat fotkama z porodnice od bab:-) Ale to nejsou ty lidi se kteryma se matchnes a nejsou tedy soucast popisovaneho.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NAVARA: když má týpek jedinou fotku na profilu, kde má odstřiženou hlavu manželky a dítěte nebo si fotí ism a v pozadí má rodinou fotku metr na metr, tak to dopředu zavání průšvihem jako prase. Já v tom vidím něco jako nevědomé sdělení.

    Pánskou volenku do diskuze na téma patriarchátu zdvořile odmítám:))
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: ti co balí holky na prachy a pak mudruji nad zlatokopkami, ty jsou ňuňu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Nechceš aby jí zajímaly primárně ty peníze, když je máš… jakmile nebudou, kde pak bude to "i ve zlém"?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VICTO_REA: Anebo nenajdeš nikoho, protože nikdo nebude reálně moci projít tím filtrem

    VICTO_REA: Teda takhle podporovat patriarchát! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: hele v inzerátech na amíkách se v posledních letech množí sapiosexuálky. a pak muž vždy dokáže zaujmout prachama :-) a když ne, tak aspoň tím tělem (rozměrem). nejhorší to mají ti, co nemají nic z toho. to je pak na stříbrnou lepící pásku a chloroform, nebo narukovat do služeb soukromý paramilitární organizace a brát si v třetím světě bez ptaní.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    BAAL: alespoň v této etapě jo, posere se to až v té další fázi:-D

    Mimochodem co mi přijde nefér u seznamek, že chlap nemůže z velké části zaujmout jinak než fyzickým vzhledem. Furt věřím v charisma a taky dost vyrovnaných lidí nejsou moc fotogenický.
    Docela by mě zajímalo jak to jiný ženy vidí...
    BAAL
    BAAL --- ---
    VICTO_REA: Pak je pro tebe asi vse v poradku.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    BAAL: ženský si stěžují, že jsou zahlcení zprávami? Chudinky, fakt:( a chlapům zas vadí, že musí soupeřit? No to je teprve novinka v evoluci. To snad svět neviděl.

    Promiň za jizlivost, ale nemělo by to právě takto správně být?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Imho klam/neklam ty apps reálně nefungují vůbec pro nikoho. Byl jsem ted venku s jednou holkou, poměrně rychle nám oboum došlo, že z toho nic nebude, protože jsme byli oba na úplně opačné straně světonázoru, tak jsme si alespon pokecali o zkušenostech z appek a říkám já, hele za mě to v zásadě vůbec nefunguje mám jeden match za týden, většína těch bab nikdy neodepíše ani na první zprávu a ten zbytek po krátké konverzaci a návrhem na schůzku skončí větou: "no víš já toho ted mám moc".

    A ona říká, tomu se vůbec nedivím, já když to ted otevřu, tak tu mám asi 30 takových návrhů, většinou od úplně divných lidí, ale vyznej se v tom a zorganizuj to. Jak je tam těch chlapů nepoměrně více, tak baby jsou zahlcené zprávama a chlapi jsou frustrovaní z toho, že domluvit si tam reálně schůzku je skoro nemožné.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    AVATAR: Víš proč? Ze stejného důvodu, proč si psi lížou koule. Protože můžou.

    Já začínám být čím dál víc opatrná a stejně si myslím, že čím víc budu vnímavá na klamstvo, tím rafinovanější bude to mazání medu kolem huby. Nějaká přímá úměra, či co:D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Ja se ho nezastavam, jen se zamyslim, co k tomu lhani lidi vede :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    AVATAR: tady nešlo o žádný nezávazný flirt ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam