• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Vždyť na to, jak vyplnit informace o mně, jsem se ptala. Nejde mi to.

    Ale teď je to v pytli úplně, zablokovali mi profil. Máte s tím někdo zkušenosti?

    Zrovna jsem napsala na podporu Tinderu toto. Kdyžtak bacha na to:

    ,,Tinder požadoval ověření fotek na účtu pomocí videa. Nebyla jsem nalíčená a byla jsem v domácím oblečení, prostě ne ideální stav na pořizování selfies, tak jsem si nasadila sluneční brýle a pořídila podle požadovaných póz fotografie, ovšem ve slunečních brýlích. Pak probíhalo dlouho ověřování účtu, tak jsem vypla počítač. Když jsem ho teď zapnula, můj účet byl zablokován. Fotky jsou opravdu moje, což mohu pomocí svého profilu na facebooku nebo pomocí pořízení dalších videí podle póz doložit. Žádné podmínky Tinderu jsem neporušila, nikde není uvedeno, že člověk nesmí zmíněné fotografie pořídit ve slunečních brýlích.

    Níže přikládám svou fotografii, na které jsem opravdu já.

    Na jiných seznamkách jsem obtěžována ze strany uživatelů, kteří nevyhovují mým požadavkům, proto bych měla ráda opět Tinder.

    Děkuji."

    Jsem zvědavá, jestli někdy vůbec odepíší.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BAAL: To je jen otázka času, určitě si vzpomínáš že to bylo samostartovací, vůbec to součinnost nepotřebovalo
    BAAL
    BAAL --- ---
    NAVARA: fakt? Rozhodl ses, že to rozjedeš znovu do těch obludnejch rozmerů co to mělo?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Potřebuješ tam také napsat, co nabízíš - aby ti co hledají věděli, jestli s tebou budou mít shodu v zájmech, názorech,… to jen podle fotky nefunguje.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Jo, zatial netusim ani vek, ani co hlada. Dost ma prekvapilo, ze v tej seznamkovej skupine je kopu zadanych. V inych to same. Zatial to teda beriem ako moznu spolocnost na vylety (o tom sme sa bavili na zaciatku) ale je pravda, ze uz som bola nazvana Prdelkou. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AVATAR: No, ja to este dala ako silnu preferenciu, ale ignorovalo to aj tak. Mozno keby som vydrzala dlhsie, tak by sa to zrovnalo, ale nejak som na to nemala trpezlivost. Nejak kazdym dalsim pokusom si hovorim, ze mi je vlastne samej celkom fajn. :)

    Teraz cakam s jednym rande az vyzdraviem. Uz sme ho 2 krat posuvali. A to bolo tiez vtipne. Ked bol kontakt kedysi z mojej strany, tak po par dnoch ustal a vsetky spravy z druhej strany zmazane. Po par tyzdnoch kontakt z druhej strany a moja pripomienka, ze sme si uz predsa pisali, uplne odignorovana. Tak som zvedava na zivo. :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SHARKIE: taky jsem ji zkusil. Z nakyho duvodu mi to nabizelo nejen z cele republiky, ale i cizince. Z myho bydliste ci okoli nebyla zadna. Zajimave je, ze jinym to funguje jak ma :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja som naposledy skusala tu FB seznamku a uplne to ignorovalo moje preferencie na mladsich a z Prahy, tak som to po par hodinach odmietania dochodcov zmazala.

    Tiez mi pride vtipne, zd mi tam nevyziadane spravy a ziadosti o priatelstvo chodia len od samych 60+.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Reborna?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XARGH: to precenujete moje ambice, pane kolego. a smazte si ten nevyzadanej lajk!
    AVATAR: to rikaji ken ti osklivi a stari a neuspesni!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    15 moznych matchu z 2500 lidi? Krasna ukazka toho, jak nesmyslna app to pro prumernyho chlapa je :D
    XARGH
    XARGH --- ---
    PALEONTOLOG: like za pokus ten post nejak mentalne uchopit! :DD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    pane XARGH, co to ma bejt za lajk, no to jsme si nedomluvili!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    "nikdo neměl šanci mě nechtěně olajkovat" olol
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Můžete prosím někdo poradit, jak si na Tinderu pro web vyplnit, že jsem z Prahy a koho hledám, prostě nějaký informace o mně?

    Když kliknu na profil a dám úpravy, přemístí mě to jen na úpravu fotek a není tam žádná šipka, kterou bych se dostala dál, abych mohla vyplnit záliby a tak...
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Objevila jsem Tinder pro pc, tedy pro web. Celou dobu jsem si myslela, že nemůžu na Tinder, když chytrej telefon mám jen pracovní. Ale jak je vidět, tak můžu.

    Dnešní zkušenost po přihlášení v noci docela pohoda:

    Nevýhodou je, že ta nabídka jednotlivých profilů vyžadující nějakou swipovací akci, to je jako kdyby vám na Lide.cz napsali úplně všichni z okruhu 50 km a vy jste je jeden po druhém museli všechny blokovat. Zablokovat tisíce profilů na to, abyste jiných 15 mohli lajknout - docela fuška!

    Ale výhodou je:

    Při mnou zadaném mém věku 36 let a lokalitě Praha mi to nabízelo skoro samý sexy kolouše 27-42 let. Neobjevil se mi tam jedinej chlap nad 42.

    Tak si říkám, kde je konec všem těm těm padesátníkům z Jižní Moravy, co maj údajně vlastní pivovar a nabízeli mi, jestli bych s nimi nechtěla žít a v tom jejich pivovaru s mou kvalifikací pracovat.
    (NE, NECHTĚLA, opravdu se nehodlám stěhovat na Moravu a v profilu jsem měla uvedeno ,,pouze Praha" a stejně mi na Lide.cz takoví psali).

    Po delším přemýšlení mě napadlo, že jakmile uplyne první den, Tinder místo toho aby nabízel chlapy mně, začne nabízet mě jim...

    ....a to se pak stane nepěkná věc...

    ...a to, že oni mě začnou lajkovat a to budou právě ti 45+ letí, kteří na seznamce často vypadaj jako muj otec v šedesáti letech.

    Takže Tinder mi pak podle mě nebude už ukazovat krásný mladíky, který pro mě vybral, ale jen ty fuj, který budou lajkovat mě.

    Z toho jsem zpanikařila a během týhle noci, kdy je klid a zatím nikdo neměl šanci mě nechtěně olajkovat, jsem klikla šipkou doleva 2500 krát (tedy zamítla, hlavně cizince, přílišný svalovce a pár fízlů v uniformě - těch jsem se nějak instinktivně zalekla, že by mi zas mohli dát pokutu za chůzi na červenou nebo vycházení po 21. hodině) a klikla šipkou doprava asi 15 krát (tedy lajkla).

    Ale to se pak zase stala nepěkná věc, že mi to napsalo, že už mi to nemá koho nabídnout.

    No uvidím, jak to půjde dál. Zatím jsem tedy odkázaná na cca 15 profilů, zda bude nějaká shoda.
    BLAF
    BLAF --- ---
    JONY: Tam by ovsem mohla byt obracena kauzalita - ten, komu telo starne rychleji, bude mit nejspis usazenejsi styl zivota
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: nějakej foťák se vždycky našel, ale kam to uložit? sweb míval asi 10mb na upload zdarma a šlo linkovat :-)
    JONY
    JONY --- ---
    MAKROUSEK: nedávno jsme měli pomaturitní sraz (nebudu psát po kolika letech). A bylo zajímavé (a někdy poněkud děsivé) sledovat, jak se kdo vizuálně změnil. Ti co vypadali mladě byli všechno ti, co měli zajímavé zájmy, koníčky, názory a obecně přístup k životu. Ti co zvolili životní cestu usedlého boomera k tomu vyfasovali i zjev usedlého nudného boomera. :-)
    JONY
    JONY --- ---
    PALEONTOLOG: tak já pamatuji i doby "ale když já nemám přístup ke skeneru" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam