AVATAR: Já tedy nevim, jak vypadáš a koho si vybíráš.
Ale pokud by to bylo tak, že nejsi zrovna atraktivní, ale žádáš a lajkuješ enormně krásný ženský, pak se nemůžeš divit, že tě nelajkujou ony.
Ale princip je v tom, že když si nedáš pokoj a zkoušíš to, že třeba i kdybys byl fujtajblík, tak ti po čase z toho nějaký matche přeci jen vypadnou.
Ale nemůžeš požadovat lajky ode všech, troufám si říct, že od 99 % bys měl očekávat zamítnutí, ale to by tě nemělo odradit.
Pokud by to bylo tak, že bys nebyl atraktivní, tak nemůžeš od seznamky a těch ženskejch očekávat zázraky.
Já, když je mi skoro 40, se taky neupínám na profily těch 28 letých krásných koloušků v nejlepších letech, nenárokuju si je a nedožaduju se od nich pozornosti, natož pak vztahu.
A nedivím se, proč mě jako nechtěj a nespílám kvůli tomu seznamce.
Člověk by měl mít trochu reálný očekávání a případně si to ověřit.
Já mám třeba ověřeno, že jakmile je klukovi pod 28 a ověřuju, zda by to šlo nebo nešlo, tak mám zpětnou vazbu že nešlo.
V nejlepším případě jsem dostala odezvu: ,,Mně se moc líbíš, zájem bych měl, ale co bys dělala s mladým uchem."
Což je fakt.
Ale vzhledem k tomu, že teď jsem si po rozpadu dlouhodobého vztahu našla 29 letýho kámoše, tedy spíš on si našel mě, pak se to zvrhlo a teď už jsme spolu třetím rokem, i když o sobě víme, že svatba a děti z toho nikdy nebudou, TAK ZKOUŠÍM LAJKOVAT I TY 28 - 30 letý.
Ale pokud by mě nelajkovali oni, tak přece kvůli tomu nebudu naštvaná a nezanevřu na seznamku.
Tinder měl výhodu v tom, že nabízel poměrně širokou věkovou kategorii.
Ale dost mě udivilo, že to nabízelo skoro samý docela sobě podobný týpky - pěkný, spousta tmavejch vlasů, souměrnej obličej, pěkná postava...jako výrazně atraktivnější, než byli na lide.cz nebo na rande.cz .
Tak nevím, jaký ženský to vyhazovalo tobě. Jestli jako samý nafrněný krasavice, tak to pak jóó.