Jsem tedy ale jako blbá. Psali, že to ověřují lidi a myslela jsem, že když uvidí tu samou holku jako na fotkách, ovšem ve slunečních brýlích, že mi to ještě projde.
Ale oni možná už svěřili ověřování fotek do ,,rukou" robotů a robot, jak mu nesedí shoda s očima, blokuje.
Čekala jsem tedy, že mi přijde varování, že fotky se neshodují, abych pořídila další.
Ale nepřišlo nic a rovnou doživotní blokace, že si ani nesmím udělat jiný účet.
Taky mě napadalo, proč mě vůbec ověřovali. Jestli to není tak, že když jsem svým turbo vylučovacím stylem ,,krasavec, ze kterýho se mi podlamují kolena a dokázala bych se zamilovat" - doprava versus ,,nic moc týpek, trochu i kukučem nesympatický popř. přílišný svalovec" - doleva , dokázala ZABLOKOVAT BĚHEM JEDNÝ NOCI CCA 2500 PROFILŮ...
...JESTLI SI JAKO NEMYSLELI, ŽE JSEM ROBOT
Ale poslali mi k ověření, ať vyberu obrázek, kde je lev a lva jsem vybrala, pustilo mě to dál, ale psalo to, že na základě mé předchozí aktivity požadují ověření fotek.
Možná to bude proto, že jsem opakovaně klikala na profil a snažila se tam upravit informace, ale to mi vůbec nešlo.
Bylo tam ,, upravte svůj účet, vyplněn z 8 %" a když jsem na to klikla, tak mě to jen hodilo na fotky a nic, žádný ,,pokračovat", žádná další ikona.