• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Hele, tohle fakt zní jako "zkoušej to dál, za pár měsíců by to asi šlo".
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    DARKINA: seš blbá že mu píšeš vo nějaký chemii vole. Mně kdybys napsala "je tam nějaká chemie" hned mi blikne v hlavě piko! a volam nonstop!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    (diky za tuhle diskusi povazuju ji za zatracene hodnotnou)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DARKINA: jak to rikam na zacatku jsou to dve storyline.Zatimco ty ho posilas pryc milosrdnou zpravou zalozenou na "asi" + slibu do budoucna, on to vidi spis tak ze chces oddech a davas mu tim nadeji. a na tyhle vlne on jede a na zaklade toho te ted spamuje.

    Obavam se ze vyjadrovani tak abys "nezranila" neni cesta vpred. Napis mu bez pouziti "asi". Narovinu. Rekni neco jako "Uz to prehanis tvoje vyzvaneni a nahaneni me mne obtezuje. Korunu jsi tomu nandal tim telefonatem vcera. Okamzite prestan nebo to budu resit trestnepravni rovine.".

    Jako pokud NE nebude NE z tve strany nedomluvis se.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    RAINBOF: No jako jak jsem psala, po prvnim rande i s Anežkou probehla na rozlouceni pusa. On mi pak celou noc vyvolaval, kdyz jsem mu to zvedla rekl mi, ze me miluje-oprava miluje nas(me i Anežku…ufff to me fakt vydesilo), a jak koc by s nama chtel byt…pak mi posilal silene gify, vypisoval mi omg. Red flag. Jako jop psal, ze byl moc a chlastal, ale to opravdu neni omluva na to co predvadel.Ja mu potom napsala toto a bylo to vazne uprimny, kdyby se nechoval a nevypisoval mi a nevolal mi xkrat kazdy den po me zprave, tak bych ho i fikla. Ale to radsi budu jeptiska, pac buhvi co by predvedl potom.

    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tipuju: ten člověk bude trochu autista/asperger, má hrozně nízké sebevědomí, deprese, pocit, že je nechtěný, nedostatečný; má pokřivený smysl pro "romantiku" a žije v jiné realitě; dost možná si i uvědomuje, že to, co dělá, je špatný, nevhodný a kontraproduktivní a chvílema si to vyčítá a užírá se tím, že nemá hrdost a sám sobě podřezává větev, ale mnohdy to pnutí nepřekoná a znovu napíše, zavolá, protože co kdyby náhodou se sešly hvězdy a ona měla zrovna náladu a čas…
    Je to ošklivej stav. Jakákoli reakce kromě brutálního poslání do prdele a zablokování veškeré komunikace tuhle jeho agónii prodlužuje.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NELLAS: no, presne to myslim. Mas totiz jen tu storyline od DARKINA ale tu jeho nezname. Muze si proste z nejakeho naznaku co nejake zkusenosti vydedukovat ze to cele je hra ona ze dela drahoty a on ze ji nadbiha. Obcas proste byvaji lidi divne zasekly a pomuze klicove slovo jimz je jak jsi spravne zacala "stalking" :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: Jako že ví, že mu schválně nezvedá telefon, že mu řekla, že nemá zájem, a proto volá z pevné linky, aby nevěděla, kdo volá? Ten je nedůvtipnější než Rimmer.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NELLAS: mozna by pomohlo mu to nejdriv sdelit. evidentne si prijde v situaci kdy netusi ze je otravnej a veri ze by to mohlo klapnout. Mozna mu na DARKINe fakt zalezi a veri v to ze bude mit uspech. Kdyz mu napise slusne ze ji jeho psani vadi a ze pokud toho nenecha bude se to resit jako stalking tak myslim zaleze.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Není to už stalking? Nepomohlo by ho zkusit někde nahlásit, aby si s ním popovídali pánové v uniformě?
    FATTY
    FATTY --- ---
    DARKINA: asi bych se domluvil s kamaradem, sesel se s nim, at mu to kamarad vysvetli jinak, kdyz verbalni odmitnuti nefunguje.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    DARKINA:
    Už jen k vůli těm příšerným smajlíkům bych ho blokla :")
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    DARKINA: ja ho snad vazne dam dohromady s tou Renatou, to uz neni normalni. Po me neustale ignoraci a nezvedani telefonu, mi vcera volal v devet vecer z nejaky pevny linky? Omg. Jako zvonilo to dlouho, ja se lekla, ze se treba nekomu neco stalo, zvednu to a on Ahoj to jsem ja. Trvalo mi vterinu nez mi to docvaklo, tak mu rikam, ze s nim vazne nemam cas mluvit, ze uspavam malou a polozila jsem mu to. Zahy dalsi sms.

    JEDNA PUSA… asi libam jako buh:D

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SHARKIE: nebo naopak vzacna sonda do sveta, kterej nebejva videt
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PALEONTOLOG: nz, akurat ja zrovna asi nebudem uplne reprezentativna vzorka :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SHARKIE: jasny, kazdopadne dik za vymenu informaci, ke kterejm se jinak nemam jak dostat
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PALEONTOLOG: v pohode, skor ma to pobavilo :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    77WHITE: Vsak ja dala konkretny navrh, ktory nadvazoval na povodne navrhy z druhej strany. Uz viac krat. Nemyslim, ze ma este zmysel to dalej nejak riesit. :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHARKIE:Proc se narovinu nezeptas, jestli se teda chce videt nebo ne, jestli ma zajem, ze nechapes to ticho? Neni na co cekat nebo si na neco hrat :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SHARKIE: samozrejme nemuzu ve dvou slovnich spojenich vystihnout demografii vdavkuchtivych zen v cr a sr :-) byla to jen nadsazka, ale snad ne tak moc "nad", urcite jsem nechtel vzbudit dojem, ze se povysuju :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam