• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FRKOLKA: dekuji za korekci. Casto si nevidim na spicku nosu abych se mohl dodatecne roky pred spanim mozkem tyrat co sem to za debila a jak mocne sem verejne failnul.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FATTY: Copak, chceš být chycen za koule?
    FATTY
    FATTY --- ---
    tak bude ta sauna nebo ne? je to napinave jak trenky!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Přesně tak. Sem zakomplexovana píča která nesnese, když někdo jen tak hejtí slabší nebo zranitelné.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: to je věkem, ty jsi mentálně jinde, partneři jsou mentálně jinde
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    VON_GILOTINE:
    VON_GILOTINE: Měl jsem jeden semestr psychologie, takže jsem odborník, a tam jsme měli jednu přednášku o komunikaci. Něco ve smyslu, že na to musí být dva a to, co jeden říká a co druhý slyší slyší se může diametrálně lišit. A zrovna v téhle diskusi s MD já čtu (chápu) její příspěvky úplně jinak než ty, např. tam vůbec nevidím nějaké zastávání se baalovi dočasné komunikační partnerky, pouze něco ve smyslu "pozor na to, někdo to může vnímat jinak" jako obecné konstatování. Zajímavé, že se to vnímat jinak i když je to černé na bílém.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    "Neberte si prispevky osobne"

    Vs

    "Delirium ma komplexy" "spajk pomlouva a skemra vo saunu" "gilotine ses psychofetka" .... atd

    Ja myslim ze kazdej si uz udelal obrazek
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SPIKE411: OK, beru. Jen by bylo vhodne si obcas moje příspěvky nebrat osobne. Protoze to je velky kamen urazu nyxu. Obcas sem flaknu neco uplne mimo, proto jsem si to pak prehodila do samomluvy. Dostat cocku za to, ze si clovek odfrkne, ze v nasem veku nevytahne nikoho v nedeli ven, protoze ti kazdy s trnem v prdeli odpoví, ze ma kocovinu, je pri nejmenším úsměvné. Svet se netočí kolem nyxu. A nejsi prvni. Kvuli tomu mam treba v ignoru i DELIRIUM, protoze me opravdu nebavi se hadat jen kvuli komplexum jinych lidi. A ne, nebudu lezt norou protoze se nekdo citi ublizene, i kdyby z pozitivity.
    Každopádně dekuji za vysvětlení.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Prostý buran se chce podívat na pěkný kozy naživo a dozví se, že je agentem ve spiknutí nějaké hejterské úderky. 🤷‍♂️

    Naživo jsi při předání kalendáře působila sympaticky, měla jsi taky asi i nějaké lepší období, protože jsem tu neregistroval žádné obvyklé kriplfajty, tak jsem chtěl poznat, co je za tou online personou.
    Myslím, že v dotčené době ani nebylo moc příležitostí účastnit se nějakých hejtů na tebe, jakkoli nepopírám, že čas od času dám plus nějaké negativní reakci na tebe, pokud mi přijdeš v něčem před čáru. Myslím, že za tím ale vidíš víc, než co to ve skutečnosti je. Stejný přístup mám i k jiným ID tady, a to s nimi mám i přátelské vztahy. Nakonec i nadále nemám problém plusovat tvoje normalní příspěvky.

    V době, kdy jsme se ještě bavili o sauně, jsem tě jednou v poště chtěl (pravda, nevyžádaně) poopravit, diskrétně, aby to právě nezavdávalo nějakému nařčení, že tě chci veřejně zostuzovat. No, komunikačně jsme se zcela minuli. V ten moment jsem seznal, že bude lepší dál koexistovat jako dřív, tedy vcelku neutrálně, bez jakékoli soukromé komunikace.

    Včera jsi tu vysírala s nevyžádanými toxicky pozitivními radami, tak jsem ti jednu z nich zparodoval, abych na to upozornil.

    Zjevně teď vůči mně cítíš nějakou obzvlášť velikou zášť a máš potřebu se mi mstít.
    Já přitom doposud neměl ani na okamžik potřebu se zabývat otázkou, zda jsi debil, či nikoli.
    NJAL
    NJAL --- ---
    BAAL: Myslim, zes mel stesti, takhle ji nechat se odkopat, nez neco zaclo. :-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Couldnt care less, narozdil od jinych ma prokazatelnou loajalitu k logice a pravde a nema tendenci si domyslet a nahodne menit postoje kvuli emocim.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VON_GILOTINE: Spike je jeden z tech, co se prida ke kazdemu hejtu na tvoji osobu a soukrome se ve zprávách domlouvá na saunu. Takze jsi to terefil. S nim jsem si taky saunu domlouvala jen proto, abych ho mohla "chytit za koule" a zeptat se, jestli jde pouze vyzvidat pro sve kamosky nebo o co mu jde, kdyz jsem ten debil. Rada čtu z výrazu v obliceji a proto jsou tyhle konfrontace lepsi osobně.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SPIKE411:
    BAAL:
    Jak rikate tam jsou vsude aj ti smajliky a ton i stavba vet je ve velmi rozvernem duchu. V takovy moment hodit cihlu ma brzdu a este zarvat "zvazuju blokaci" je totalni red flag fail nesxhopnosti humoru. Nebot polud zertuje jeden v peti postech pod sebou ho pak nahle obvinit po jedne jedine vete je dukaz slaboduchosti.

    Ze se tu dotycna titanka intelektu postavila na jeji stranu za pomoci domyslivosti na druhou jen utvrzuje, ze spike to trefil
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    FIONOR:
    LISTER: Každej jednou umře. Narodíš se a umřeš. Chvilka mezi tím se nazývá život a ten je pořád přede mnou!


    also Lister:


    LISTER: Nech si ty startrekový pindy takhle brzo po ránu.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SNOWWHITE: Ale ten čas před tím, než se to stane, se počítá.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Stejně se nakonec všichni rozejdou/rozvedou/podvedou nebo chcípnou. Why even bother? Obdivuju vaše nasazení.

    *vaše denní dávka cynismu*
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FATTY: voe... tak proto ty holky kousou :D Jestli on Baal nebyl prostě jen vtipnej :D
    FATTY
    FATTY --- ---
    BAAL: a to sudenie je myslena nejaka akcia s nejakym trestom, ci jak? Nebo je zakazano si delat jakykoli nazor na cokoli? Nebo si muzes udelat nazor, ale nesmis ho rikat nahlas? To je past vedle pasti :D To je dobry, ze ti to bouhlo to ksichtu jen virtualne :D
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BAAL: Chápu tu frustraci, ale ještě to zkus. V posledních 14 dnech jsem si domluvil dvě fakt pěkný rande zrovna přes Tinder. Ani jsme si moc nepsali a nechali to na živo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam