• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Na tomhle auditku je beztak nejvíc vtipný, že když to tu neoživí Reborna, tak je prostě úplně mrtvý. Dokud se nerozleze do jinejch auditek, tak za mě dobrý, beru to trochu jako její útulek.

    Ale po mým posledním příspěvku (storka o typkovi a s ní to nesouviselo) řekla, že jsem píča, takže moje tolerance taky trochu klesá.
    JUTA
    JUTA --- ---
    Vy tu Rebornu k zahlcení auditka ani nepotřebujete - zvládnete to i sami...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AVATAR: no hele spis to vypada ze rikas to ze neco rikas nez ze by se s tim dalo souhlasit. to s tema trolama jsi pridal.

    Trol je komedialni figurka kterou bud krmime ci ne. A tato reborna JE trol. Takze nejaky moralni uvahy jsou trosku lichy. Tady mel zabrat admin, dat ji ban a cely tohle shitvlakno poslat do voidu.

    "Pripadnou diskuzi rozvijejte s nekym jinym, nejsem ucitelka v matersky skolce, abych vam tu vysvetloval co je dobre a co spatne :)"

    Az na to, ze to je presne to co delas, takze nefnukej a drz hubu :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ENDER: ale plosimtě! je to sebestředná čůza co se neštítí pro svůj mrzkej prožitek tahat za nos nebohýho subíka a mě jí má bejt líto? n i k d y !!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: pokud nekdo nastavuje zrcadlo jednou a ne po kazdym postu s prichuti siry, pak na tom neshledavam vubec nic spatnyho a jak pises, sam to tak delam.

    Ze si za to reborna muze sama a bylo jasne, jak tenhle pripad dopadne, si pomyslel kazdej. To neznamena, ze ji to musim napsat, kdyz to napsali uz ctyri lidi prede mnou.

    Pokud jako prvni napisu tenhle nazor, pak je to nastavende zrcadlo. Kazdy dalsi zopakovani toho samyho nekym jinym je uz jen zbytecnej kopanec.

    Asi nevidis rozdil, ale je tam :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: když napíšeš, že inicializujes kopání, tak jestli to potom označís, jakože jenom napíšeš, že píše hloupost nebo jak to označís ještě jinak, tak najednou z toho děláš jakože hej, to je přece diskuze.
    A když to napíše někdo jinej, tak je to kopání a nastavování zrcadla a to je podle tebe špatně.
    Tak nejdříve si srovnej ty termity a potom se můžeme bavit.
    Podle mne kážeš vodu a piješ víno.
    AD dík, ale diskuzi si klidně nechám do diskuzního auditka. OT to podle mne není.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: nic ji není a jen blbě trollí, change my mind
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PALEONTOLOG: a ja nikde nepisu, ze se to deje. Jen, ze to nema smysl delat. Reaguju na nesmysl, co napsala GT.

    Point, ze je uplne jedno, jaka je to diagnoza, protoze do kryplu se nekope a trollove se nekrmi, plati tak nejak obecne, ze...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: s diagnozama je to tezky, muzes si klidne myslet, ze je to jen debil a kopat si jak chces, protoze dokud Ti sam clovek nerekne, co mu je, muzes si myslet cokoliv, treba, ze debilne trolli. no a jestli renatka u odbornika nebyla, tak to taky neni nas problem. jal jsem psal, ty urazky co schytavala se nedejou, ona taky extra nevysiluje, takze SNAFU
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: ano, jsem schopny napsat nekomu, ze pise hlouposti. Klidne i nekolikrat, pokud je pise dlouhodobe. Rika se tomu diskuze. Ale kdyz se z toho stane cikanska ferovka, tak z diskuze vycouvam, protoze je z toho pak jen placani se po ramenou a sborove kejhani.

    Takze skoda je napachana, ja to zacal, ale nebyl to muj zamer a nechci v tom pokracovat. Pokud ti neco neni jasne, nevahej pouzit postu, tady je to ot. Teda pokud to neni snaha se se mnou seznamit :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: takže, ty to inicializujes neboli vyvolávás a začínáš , ale nemůžeš za to. Olé!! Slušný salto :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PALEONTOLOG: nazyvej to jak chces, simte. Ja jen nesouhlasil s tim, ze ji kopani (nastavovani zrcadla eufemicky) mozna nakopne. Nenakoplo a nenakopne. Bud zije moc hluboko v bludu nebo trolli. Je to tedy zbytecne a nedelate to pro ni, ale pro sve pobaveni.

    Ja treba mam koprivku z gorga, ale ma me v ignoru, tak si v klidu muzu jeho blbost komentovat. Dela mi dobre, ze jsem chytrejsi, nez blbecek na netu. Docela smutny, ale lidskej mozek je tak nejak zdratovanej, jak je a dopamin je treba :D

    Jen je proste fajn to delat tak, abys nekomu zbytecne neublizoval. Treba vegeta a nora jsou na tomhle zalozene, zejo.

    Eh, potrebuju pracovat, nechte me bejt :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: aktualne do ni nikdo nekope, podivej se na dobu pred 1-2 lety, co se tady delo, jaky urazky a od koho padaly. vsechno ctnostni obcame s vysokou moralkou a pokrocilou etikou :-)
    ja si vyprosuju, aby se tohle nazyvalo kopanim. upozorneni na rizika dostala, ale dopadlo to jako vzdycky. no nezasmej se tak blbymu pribehu, kdyz ti ho holka strka dobrobolne pod nos.
    ona kedna vec je zachovani dustojnosti a druha, kdyz se o ni svepravnej clovek pripravuje sam. pred tim rokem dvema byla fakt na krizovou intervenci, ale ted je vcelku v pohode.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RAINBOF: troll se krmi. Co rikam je - nekopejte hromadne do lidi (je to zbytecne a krute), nekrmte trolly (je to zbytecne).

    V nasem pripade - nekomentuj rebornu, k nicemu to neni.

    Pripadnou diskuzi rozvijejte s nekym jinym, nejsem ucitelka v matersky skolce, abych vam tu vysvetloval co je dobre a co spatne :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AVATAR: jak chces kopat do trola.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: ja se nevymlouvam, ja pisu fakta ;)

    V kazdy skupine budou lidi, co si radi kopnou, kdyz jsou v presile. Proste takovi jsou a neodsuzuju je, maximalne napisu, ze se mi to nelibi.

    Ale fakt si nedelam nadeje, ze by se diky nakymu don quichotstvi tenhle povahovej rys na nyxu vymytil :)

    Reborna si pro hejt prisla, at uz z jakyhokoli duvodu. Coz teda jeste neznamena, ze ji musime krmit nebo ze se mame chovat jak sigri na zakladce. No ne?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: tak to ses z toho moc nevymluvil :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRKOLKA: tak to ses fakt velkej psycholog, podporit zaver utvorenej na zaklade sestiprispevkovy interakce, vytrzeny z kontextu a kterymu predchazela tydenni konverzace a komunikace:))) Uplne to vidim, na zaklade TOHOTO jedineho aspektu je jasne, ze dotycny je iks ypsilon, tecka. Jeronym Klimes at its best.
    KULA
    KULA --- ---
    ENDER: je to souboj falešné starosti s upřímnou zlomyslností. Osobně čekám, že až skončí s pěnou u huby někde v koutě bohnické cimry, příjde nás sem pod tímhle účtem pokárat její rodič nebo někdo takovej... huronskýsmích.exe
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: hlavne sikanu, proti ktery jsem se taky vymezil, tady posledne provozovala asi pulka aktivniho nyxu a pokrocilejch uzivelu internetu vubec. takze zae ke letosni epizodanohem povedenejsi, je videt, ze potencial k posunu tadybyl z obou stran :-)
    ted uz jen cekame, az nastevej to zrcadlo

    Já přijdu až nastaví zrcadlo - Vesničko má středisková
    https://youtu.be/sXIqYEsF1SE?feature=shared
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam