• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    meh, tady to je teda slizky...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: on uz Abraham Lincoln rikal..

    Zena potrebuje aby ji muz vzal do divadla, kina a na vystavu, aby zjistila jestli stoji za to jit s nim do postele. Muz potrebuje vzit zenu do postele, aby zjistil jestli stoji za to ji vzit do divadla, kina a na vystavu..
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: ja hratelnej moc nejsu, ale ons me teda taky nelakaj. Jestli ono to s tim ma vubec neco spolecnyho? ;)

    Ne kazdymu vyhovuje si zvat do sve duverne zony naky nahodny tela. Samozrejme nic proti ons, kdyz se nejedna o my telo. Kazdymu co mu vyhovuje :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DELIRIUM: ses jeste mlada kocena a jak jsem slysel ze mladi rikaji..”hratelna”! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DELIRIUM: za poslední rok jsem pár rande měl a na všem se domluvilo vlastně předem, co ten den budem dělat, kde se sejdem a že o sexu to nebude. no a úctyhodných 3/4 to dodrželo, ale ta jedna to teda pekelně zamíchala těm ostatním, protože jsme byli domluvení, že ten den přece nic nebude a vypadalo to, že na tom dost trvá. a zbytek je historie :))
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    KOUDY:
    Njn, ale já sem protivná stará bába, na tyhle věci už nemám věk.
    XARGH
    XARGH --- ---
    DELIRIUM: vitej v hajemstvi samci biologie :)
    (ja bych to nemohl delat takhle okate, protoze by mi slintani ROZKOPALO vlastni sebeuctu - tj ze jsem clovek co neobtezuje ostatni)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DELIRIUM: me se taky ozvalo par holek, ktere chtely jen ONS, ale narozdil od tebe jsem na to po kratkem premlouvani kyvnul.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    KOUDY: jo takový ty soukromý, kde je za projektem reálný člověk, co tak trochu dohazuje.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Sice nepatřím do oné referenční skupiny, ale toho času, co sem měla Tinder bylo dost pravidelne a otravné, že se mi ozyvali muži, kterým šlo pouze o ono ONS. Přitom sem tam měla fotky z běhání a s kolem. Žádný vystrihy, kozy atd atd.
    Takže chápu, ze si tam holky to žádný ONS napíšou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: chápu, já takhle kdysi používal hlášku, ať mi ženy neposílaj ty prsa do pošty, že čekám i jinýho hodnoty :-P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XARGH: Je to jak na nyxu. Holka nahodi kozy a pise ji do posty hned deset typku, tak holka napise nekam komentar, ze jsou chlapi prasata a za tyden zas nahodi nekam kozy. Proste jsme furt v jadru zvirata :))..Ja tinder beru spis jako hru pro mladsi lidi..Malokdy se mi stalo, ze bych tam poznal holku se kterou bych si rozumel i na nejaky intelektualni urovny a chtel jsem aby z toho byl vztah. Nevim jestli je nejaka seznamka treba pro lidi 35-45, kteri se chteji fakt seznamit, ale nemaji na to treba kvuli praci cas offline, nebo ze se chtej seznamit rozvedeny zensky s ditetem ci dvema..atp. Mozna trochu chybka v matrixu a chtelo by to dopsat.
    XARGH
    XARGH --- ---
    KOUDY: je to "levny", ale verim ze to funguje, lidi jsou lehce zmanipulovatelny (ovce), kdyz se vi jak na to :D

    mel jsem bejvalku, co na zaver vztahu delala presnej opak toho, co jsem ji radil nebo chtel. stacilo upravit taktiku, ale ztratila muj respekt se mi a nebyl jsem pysnej, ze mam navrch.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: ONS si vsude do inzeratu pisou hezky buchty..ze jako "nejsem holka jen na jednu noc chlapecku"..Me to prijde jako hroznej bizarek, protoze to, ze holka s tebou nepujde hned do postele ti rekne snad pri konverzaci, nebo na tom prvnim rande a nemusi si to psat do profilu. Takze jsem si to tam dal spis jako takovou ironii, ale protoze zenskej mozek funguje uplne jinak nez muzskej, tak mi za prvy pisou holky jako prvni, coz chce kazdej chlap..a za druhy pisou veci jako "Tyjo ses prvni chlap, kterej ma napsano ze nechce sex jen na jednu noc, to cenim. Jak se mas?"..apod..Fakt nejvic vtipny, ale funguje to a kdo jsem ja, abych resil jakym zpusobem se dostane vlk do kurniku zejo :)))

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LA_PIOVRA:
    DELIRIUM: já se v tom nevyznám, tak se prosím domluvte, jak to teda je :) možná proto jsem se ptal původně koudyho, ale tím se nenechte zviklat :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PALEONTOLOG:
    Office for National Statistics
    Asi nerad statistický úřad ve Spojenem království :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PALEONTOLOG: one night stand
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ahoj koudy, moc ti to sluší, jenomže tohle není odpověď na inzerát. mám jednu palčivou otázku, která mě trápí a ty bys mi mohl poradit. co je to ONS?
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: Tak takhle malý plat jsem jako Ing. měl naposledy před čtvrt stoletím a to jsem nikdy nepracoval v Praze...
    Něco děláš špatně holka.
    No, ono toho bude víc než "něco"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam