• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: O hodnocení vzhledu od povrchní třináctileté holky pod vlivem vrstevnic mám své pochybnosti. Klidně mohl vypadat úplně normálně.
    DELIRIUM: Každý má své malé úchylky a preference. Hlavně když se ti to líbí.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Radši bych strčila obě ruce (až po lokty) do louhu!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Já ti to klidně říkám naplno. Měla jsi sbalit bráchu.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Chceš tím snad naznačit, že sem udělala životní chybu?!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HONZA09: Moje bývalá kolegyně se cítila být lepší ženou než ostatní, protože si prozřetelně našla svého prvního kluka (a později manžela), když jí bylo nějakých čtrnáct. A jemu jednadvacet. Jsou spolu nejspíš dodnes (před pár lety si pořídili dítě, protože to už se tak nějak správně dělává).
    Holt kluka si musíš najít, dokud nejsou přebraní, a pak ho nepustit.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: dneska by musel Paolo Coelho napsat 11minut o prostitutovi :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: jestli to neni tim tvym sebevedomim, ze za to lidem stojis. No nic, zrcadlo nastaveno, prace dokonana, ja jdu zas o vetrny mlyn dal :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Vzdyt trollim daleko min nez treba pred deseti lety, ale jestli si myslis, ze si prestanu z hloupouckejch a na vsechno lehce naskakujicich nyxaku nekdy delat prdel, tak neprestanu :))...Jen me vzdycky prekvapi, ze i po tech vic nez dvaceti letech co tu jsem muj ocividnej trolling furt nekdo nedokaze rozpoznat..stejny je to s ironii a sarkasmem. Nu coz..:)..Priste bude Paulo Coelho
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    AVATAR: Šetřím si pozornost na zábavnější věci, ale díky za tip :D
    XARGH
    XARGH --- ---
    SNOWWHITE: a co jsi čekala, krevety? 🤣

    ...Po XX letech na diskuzacich už moc neresis, kdo má pravdu a kdo ne, ale jestli je vnitřně konzistentni tj stejnej jako "vcera"

    A je samozřejmě ok se ozvat!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DELIRIUM: Mě to bylo divný, co můž chtít devatenáctiletej kluk od třináctiletý holky.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: ono je obcas tezky odlisit tvy blby nazory od zkopirovanych blbych nazoru :D

    Mozna min trollit by pomohlo?

    #zivotpoctyricitce
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Hlavne snad bylo na prvni dobrou jasny ze to neni z my hlavy, ale jen jsem to nekde nasel a prekopcil :))
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SNOWWHITE: ja se treba nenachytal, i kdyz jsem k tomu mel par vyhrad, jako ty. Koudy rad trolli. Poznas to tak, ze napise neco, co popira jeho predchozi post. Nemas zac.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DELIRIUM: a kdo nikdy neprudil na xchatu, ten prudi dodnes! :-)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Progres ftw.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: Vedel jsem, ze misto Abrahama tam mam dat radsi Paula Coelha. Tak priste.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Nebyl poznat ♥
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: To byl prave ten sofistikovanej trolling no :*
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    XARGH: Mně se eklí ten imo z prstíčku vycucanej neexistující citát od A.L., co rádoby humorně popisuje vztahy a dynamiku mezi pohlavími v rámci namlouvání. Protože jasně, že tyhle překonaný stereotypy se pořád těší oblibě a někomu to tady přijde asi jako laskavý a inteligentní humor a proto sem budeme házet tyhle archaický pindy jako, že mají ještě nějakou obecnou relevanci.

    Kdo koho píchá, je mi srdečně ukradený.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Sice to není historka z Libimseti, ale je to podobný pravěk :")
    Ve svých nacti (2. stupeň ZŠ) sem byla jako úplně poslední bez kluka nebo aspoň první pusy (když nepočítám vyrostka u dědy v Sudetach, který mě balil tím, že na mě najizdel motorkou jeho táty).
    Tou dobou už byly ty internety a starsi bratranek mi ukázat Xchat. Tam sem narazila na hocha, kterému bylo čerstvě 19 a chystal se k nám do Prahy na vejšku. Já, naivní děcko, sem si myslela, že to je opravdová láska, jelikož sme prochatovali hodiny a hodiny času. Dokonce ho neodradilo ani to, že mi občas bratranec sebral klávesnici a psal mu, že sem ruda jako spareny prase a jiné :")
    Začala z toho být velká věc i ve škole, že i já už nejsem pozadu a mám dokonce budoucího vysokoškoláka.
    Jen podotýkám, že sme si nikdy nevymenili naše fotky (což se ukázalo jako osudový omyl).
    Po měsících psaní (kdy mi i složil básničku, kterou si dodnes pamatuju a je mi z ní lehce šoufl) měl výlet do Prahy k vůli zařizování kolejí. Takže nastal den D, kdy sme se meli sejit.
    Strávila sem po škole hodiny u kamarádky doma, kde mě holky že třídy cesaly a licily, pujcovaly oblečení atd atd, jak sem už psala, velká věc!
    Pak mi od něj přišla SMS, že na sraz přijde i jeho starší brácha. To mi přišlo dost nefér, že na mě budou dva, tak se mi ochotně nabídla kamarádka (která mi to i po těch X letech ráda pripomina), že půjde se mnou.
    Sraz byl v metru. Pořád sem nevěděla, jak vypadá, jen to, že tam bude s bratrem a bude mít ruzi.
    Čekaly sme na miste s kamarádkou, obě nervozni a pak sme viděly dva kluky, jeden měl ruzi. No, jako by mě polili studenou vodou. Ten, kterymu sem psala, jak ho miluju atd atd byl něco jako glum. Chtěla sem zdrhnout, ale kamarádka na ne začala mávat a křičet, že sme tady.
    "Rande" se odehrálo v MC Donaldu, kdy sme oba mlčeli. On teda vždy vydal jen nějaké zvláštní zvuky (které sem identifikovala jako smích a které ona kamarádka dodnes paroduje) a díval se na svoje boty.
    Jeho bratr byl, bohužel, velmi iniciativní a stále komandoval, co máme dělat. Jakoze: brácha, bez s D. koupit zmrzlinu a on se poslusne zvedl a šel. Pak začal plánovat, co s mými prázdninami. Prý když se tak moc milujeme, tak bych za nim měla přijet. Naštěstí sem měla dost pravdivou odpověď, že v mých cca 13 mě máma nikam nepustí. Tak začal nalehat, ať mu dám aspoň pusu. Kamarádka se skvěle bavila a já chtěla umřít.
    Pak sem zoufale vyhrkla, že už musím domu a kamosce bylo jasný, že v tomhle mě musí podpořit, jinak ji snad zabiju.
    Chtěli se mnou jet až domů, což sem jim vymluvila, ale ten jeho bratr furt trval na tom, ať mu řeknu, kdy se s jeho bratrem zase uvidím a ať mu dám aspoň pusu. Pak řekl kamarádce, že ještě nesmím odjet, dokud nebudu s jeho bratrem chvíli o samote. Takže oni dva stali tak 10 metrů od nás a my seděli na lavičce u tramvajové zastávky.
    On celou dobu řekl jenom ahoj! A jeho bratr na to, že brácha přece analyzuje...
    Nakonec mě teda milostive propustil a nastoupily sme s kamarádkou do tramvaje. Ona jim zuřivě mavala a smála se, já skoro brečela.
    Bratranek měl z toho prdel, matka byla zklamaná, že sem se aspoň trochu nepřekonala, protože co když už o mě nikdo nebude stát, že jo. No a moje reputace na ZŠ byla v háji :")
    Od té doby sem pak chodila na XChat jenom prudit.

    Nečtu to po sobě, píšu na mobil v buse, tak sry za překlepy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam