INSEQUI:
RENA_SULIROVA:
Respektive, já mou neochotu mít druhý a třetí dítě rozhodně nepovažuju za žádnou formu neúspěšnosti.
Práci mám pro jedny z nejúspěšnějších, na kterou je potřeba technická VŠ, praxe v oboru, perfektní angličtina, středně pokročila němčina a někdy využiju i základy francouzštiny. Krom kontroly kvality - obchůzky provozem a práce v laborce, mi chodí i reklamace z celýho světa, kde se občas ani neobtěžují to přeložit do AJ, píšou v NJ/FrJ a já to musím vyřizovat a na vše psát vyjádření v AJ.
Ale pokud chci mít v budoucnu jedno dítě, tak za každý další chybějící dítě připravím rozpočet můj a mého vyvoleného, tedy rodiny, o rodičovský příspěvek (o mateřský neuvažuju, protože tu ženy, co maj tři děti v návaznosti na sebe, taky berou jen jednou a já bych ji při jednom dítěti taky brala jednou):
,,celková částka rodičovského příspěvku na jedno narozené dítě je 350 tisíc korun a tuto částku mohou rodiče čerpat až do 3 let věku dítěte"
Je to tudíž cca 120 tis. na rok, to je 10 tis. měsíčně.
No a tak se logicky ty peníze musí splašit nějak jinak v jiný formě, třeba ve formě příspěvku na bydlení a peněz z nájmu bytu po babičce z tátový strany.