• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... ale jen pokud ti je pod 40 :D
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Akorát, že to "nasráno v hlavě" je značně relativní a individuální :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NACITALKA: v klidu, pokud jsi chuda, oplacana pod čtyřicet, tak mas sanci mit chlapa s brisaky, velkym perem a nebude mit ani nasrano v hlavě.
    On kazdej "model" neni na modelky...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NJAL: Ale prd. Seznamky máš plný dedku a strejcu, co hledají v kategorii o dvacet let mladší. A ideálně štíhlou, pěknou, aktivní, aby uměla dobře vařit... A pak se steti, že si taková, kráva jedna povrchní, vybere věkem k sobě. Protože on má přece zkušenosti, chlapi zrajou a věk je jenom číslo. Teda u nich, zenskou stejnyho věku nechtějí, protože co by dělali s babou, že jo.
    NJAL
    NJAL --- ---
    ANNIKA: Zeny zpravidla pracuji s moznostmi. Nikoliv s pravdepodobnostmi tech moznosti. ;-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANNIKA: i oplacana chuda ctyricitka ma narok na sveho Brada Pitta, jinak ji zivot podvedl!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NACITALKA: Sladit poptávku s nabídkou, především. A trochu pricetnosti ideálně k tomu. Je krásný chtít sexy, odusevnelyho, krasnyho a zabezpečenyho mladase s brisakama a velkým pérem, kterej mě bude na rukách nosit, jenže pokud jsem oplacana chudá čtyřicitka rozumu mdleho, tak pravděpodobnost, že se o mě dav takovejch porve, není úplně největší. Eufemisticky řečeno.

Platí to samozřejmě pro obě pohlaví... A svět by byl hned jednodušší.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Podle me je to picovina, nebo se s tim nesetkavam.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    VON_GILOTINE: já bych skoro řekl, že až poté, co platbu zopakuješ
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Inform9val jsem se na prislusnych mistech a ukazalo se, ze jak tinder tak bumble tak to treti v soucasnosti jedou ze dle lajku rozpozna tvuj typ a zacne te jim ukazovat az pote co zaplatis.
    Do te doby ne, abys nahodou neodesel bez placeni
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: akorat to dite pak bude muset na plastiku taky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: nakonec teď už ty rovný nosy i dělají chlapům v Turecku, může si vybrat kohokoliv s jakýmkoliv nosem a stačí menší úprava...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: coz o to, nechat se zbouchnout umi kdejaka retardovana predstavitelka kdektere minority, ale inzenyrky s tim maji z nejakeho duvodu zasadni problem...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: hele jak jsi řekl, na světě je 8 miliard lidí....
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: a trpely jejich dotycne taky nadmernym chtenim a zakrnelou sebereflexi? ja jen ze mit diru a nula deti jaksi nemusi stacit.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: ale mohlo by se to sejít, neber tu naději :D pár starších mladenců, co si pořídili dítě s nějakou, nakonec znám... Co by to nešlo. A nezapomeňte, že Renata má velký plus, protože stále žádné dítě nemá. Což, jak jsme si vysvětlili, někteří požadují tu bezdětnost.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: tady se to ovsem z obou stran zjevne nesejde. chtit nestaci, na svete je cca 8 miliard lidi kteri neco chteji.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: a typ ženy. Kdyz už...
    Tipuješ v loterii. Ženy jsou různého typu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Hodit mne do jednoho pytle s Renatou tvl XD....wow, to tu ještě nebylo.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: prosím? Co že mi chceš přenechávat? A co že je jasný? To se mně snažíš urazit nebo co přesně teď děláš :D?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam