• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HIKY: Co si chceš vyříkat osobně, tak tam psat nemusis, ale rozhodně nelži. Větší picovinu udelat nemuzes, protože reálných profilu ktery se chovají jako lidi, je tam málo. Ja treba jeden čas brala spis kuraka, dneska to mam naopak. Pokud to je pro tebe klíčová informace, tak ji uveď a budes mit větší pravděpodobnost, že si s někým sedneš, než když ze sebe budes delat co nejsi...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: pred ja nevim kolika lety jsem to zkousel na stesti.cz, vsichni spravnací z fitka, montaniisti nebo aspon houbari. kdyz jsem uvedl, ze hulim brka a piju pivo, tak jsem si pak pri procitani profilu pripadal jako jednorozec. ale protoze znam statistiky kuraku a kuracek v cr, tak vim, ze kazdej ctvrtej, pripadne patej kouri. jak si tovjen vysvetlit? kdyz lidi zrovna nelzou, tak alespo nerikaj pravdu ;)
    poznal jsem tam skvelou zenskou, moc jsme si rozumeli, pila a kourila a bylo to hrozne ferova zejska, jenze pak jsme zjistili, ze ja jsem libtard a ona dezole :) od tohohle momentu to proste neslo dal :)
    NOFISH
    NOFISH --- ---
    Zdarec, tak tady ( drze) čtu, jak raději používat při seznamování upřímnost. ,Ohledně, např. kouření. To je celkem pochopitelné a na zapírání dost nepraktické. Leč- na trh jsem šel vždy s kůží upřímnou, syrovou až punkovou. Žádný servítky a zjistil, že to spíš protějšky odradí a zaleknou se.
    To jejich hledání jistoty ( po několika spálení se) úplně zadupe víru v to, že osud taky hraje svojí roli. Chtěl jsem tím říct, že mi přijde všechno předem explicitně nalajnovaný. A tudíž rovnice seznámení na seznamce vyjde skoro vždy špatně. A od toho pak vznikají kecy typu "seznamky jsou na hovno "apod. Bohužel, je to strašně zajetý mechanismus, který se dá těžko změnit.
    Sorry;- můj osobní názor a zkušenost.
    HIKY
    HIKY --- ---
    TEKKANNE: dík
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    HIKY: prosimtě, pomlčet klidně můžeš ;) přijde mi, že ty reakce tady jsou trochu hysterický - nikdo o sobě neuvede všecko do posledního detailu, protože se to tam ani nevejde. to, že jsi kuřák, uvést můžeš, ale vůbec nemusíš. pokud je to pro někoho děsně zásadní, tak se tě na to ihned zeptá, nebo to bude mít přímo napsaný u sebe v infu.
    sdělovat jinej věk nebo odpovídat, že nekouříš, když kouříš = ano, to už je regulérní lhaní a to bych fakt nedělala, ztráta času pro obě strany.
    HIKY
    HIKY --- ---
    dík za reakci
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HIKY: asi lepsi hledat umirnenou kuracku
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    HIKY: Francouzak nemusíš, ale jestli jsi kouřil v tom oblečení, co máš - a pochybuju, že pokaždé vyperes bundu - tak to z tebe potáhne. Oblečení, vlasy, dech... Jedna kamarádka kouří a smrdí to z ní vždycky, i když v mojí přítomnosti kouří málokdy. Čistotná, vyvonena, ale prd platný. V tom bych rozhodně nelhala. Ani ve věku ne. Vlastně... mi přijde debilní lhát v čemkoliv, protože dotyčnou akorát nasereš, že se na schůzku drbala zbytečně, když nesnáší kuraky nebo míří o patnáct let níž. Nějaký že s tím kdyztak seknu je hovadina, kdo na to bude čekat. Zvlášť, když většina pokusu konci selháním.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Pokud jsi schopen přestat, přestaň. Pak tam nebudeš muset lhát…
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HIKY: Jo když myslíš že to není cítit, když ji otevřeš k mluvení, to máš asi smůlu. A že by nějaká čekala, jestli budeš smrdět jako popelník, nebo přestaneš, to si taky nemyslím.
    HIKY
    HIKY --- ---
    SENIN: tak třeba tam napíšu i to kouření, s tím že pokud to dotyčné vadí tak se s tim pokusím přestat :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    HIKY: lhát se nemá o ničem. Jako to je pro mě taky zásadní věc, myslím kouření. Jestli se stydíš za svůj věk a svoje nehezký vlastnosti, tak se prosím neseznamuj. Ztráta času pro ostatní.
    Na tinderu si můžeš nastavit věk ostatních i jestli chceš děti atd. Takže asi tak.
    HIKY
    HIKY --- ---
    MEANKITTY11: tak francouzák asi na prvním rande nebude , ne? ale ok, respektuju tvůj názor
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HIKY: Počítám, že nejsem jediná, kdo by ti za zamlčení kuřáctví radši nablil do klína a rande zrušil hned na začátku. Zapřít držku co smrdí jak popelník může jenom pablb, co se na profilu o 12 let omladí. Se nedivím, že stále hledáš.
    HIKY
    HIKY --- ---
    SENIN: tak slibuju že lhát nebudu, jen pomlčím o tom kouření, stejně se to na prvním rande prozradí :)
    HIKY
    HIKY --- ---
    XCIDER: ok, dík :)
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    HIKY: precti si znova co pisu. vekovy rozmezi protejsku se da nastavovat, nesouvisi s tvym vekem. Mozne jen to defaultni nastaveni nez si to zmenis...
    HIKY
    HIKY --- ---
    XCIDER: i ty mlaďochu ( se někdo má )

MEANKITTY11: no v profilovém infu bych nelhal, jde mi jen o to nabízené rozmezí, neuvedl bych tam jen to že jsem kuřák, a to bych řešil na prvním rande
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    HIKY: uz jsem ho odinstaloval, ale cca pulrok zpatky tam bylo nekde v settings nastaveni, v jakym vekovym range ti to ma nabizet protejsky. Vim to, protoze jsem to hledal abych to zdvihnul a nenabizelo mi to dvacitky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam