• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SENIN
    SENIN --- ---
    HIKY: lhát se nemá o ničem. Jako to je pro mě taky zásadní věc, myslím kouření. Jestli se stydíš za svůj věk a svoje nehezký vlastnosti, tak se prosím neseznamuj. Ztráta času pro ostatní.
    Na tinderu si můžeš nastavit věk ostatních i jestli chceš děti atd. Takže asi tak.
    HIKY
    HIKY --- ---
    MEANKITTY11: tak francouzák asi na prvním rande nebude , ne? ale ok, respektuju tvůj názor
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HIKY: Počítám, že nejsem jediná, kdo by ti za zamlčení kuřáctví radši nablil do klína a rande zrušil hned na začátku. Zapřít držku co smrdí jak popelník může jenom pablb, co se na profilu o 12 let omladí. Se nedivím, že stále hledáš.
    HIKY
    HIKY --- ---
    SENIN: tak slibuju že lhát nebudu, jen pomlčím o tom kouření, stejně se to na prvním rande prozradí :)
    HIKY
    HIKY --- ---
    XCIDER: ok, dík :)
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    HIKY: precti si znova co pisu. vekovy rozmezi protejsku se da nastavovat, nesouvisi s tvym vekem. Mozne jen to defaultni nastaveni nez si to zmenis...
    HIKY
    HIKY --- ---
    XCIDER: i ty mlaďochu ( se někdo má )

MEANKITTY11: no v profilovém infu bych nelhal, jde mi jen o to nabízené rozmezí, neuvedl bych tam jen to že jsem kuřák, a to bych řešil na prvním rande
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    HIKY: uz jsem ho odinstaloval, ale cca pulrok zpatky tam bylo nekde v settings nastaveni, v jakym vekovym range ti to ma nabizet protejsky. Vim to, protoze jsem to hledal abych to zdvihnul a nenabizelo mi to dvacitky :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    Já takhle zjistila, že lhal o věku můj tehdejší přítel na seznamce a prořekl se pak mezi řečí. Můžu říct, že větší hnusárnu jsem teda neviděla ... a to byl rozdíl snad 4 roky.
    Jistě Ti někdo uvěří, že Ti je 35 :D takovýhle rozdíl se pozná.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HIKY: Jen lži a maž profily, a fňukej že tindr taky nefunguje. Nebo jdi rovnou do prdele a už sem nechoď.
    HIKY
    HIKY --- ---
    ahoj,
    chtěl bych poradit
    tím že málo chodím do společnosti mi asi na seznámení nezbývá než zkusit tinder, (badoo jsem už neúspěšně zkusil)
    jde mi o to jak nabízí tinder profily holek podle vámi udaného věku, protože je mi už 47let a rád bych měl díťě, a to není pro holky nad 40, nabízí tedy tinder profily holek podle vašeho věku? a v jakém rozmezí od něj?
    asi budu muset zalhat že mi je 35 co?
    ps. případně jde smazat a udělat si novej druhej profil? nebo je to nějak omezené?
    dík za odpověď
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: viď, kolikrát se jeden musí oženit, aby si dobře zapíchal
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: to je vostrej kink :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NOFISH: sex až po svatbě?
    NOFISH
    NOFISH --- ---
    GRANTORINO: děkuji, byl to brilantní TIP
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    AI zatím nejlíp
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SNOWWHITE: mám plnější stehna a šla jsem s nima po nábřeží.
    Jo a těhotná tedy stále nejsem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOPS: to uz je jak ONS..clovek aby si bral na tyhle moderni zkratky nejakej slovnik generace Z :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    A já kurva pořád co je FWB a pořád se mi tam pletlo Forward a Back 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam