• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    HIKY: prosimtě, pomlčet klidně můžeš ;) přijde mi, že ty reakce tady jsou trochu hysterický - nikdo o sobě neuvede všecko do posledního detailu, protože se to tam ani nevejde. to, že jsi kuřák, uvést můžeš, ale vůbec nemusíš. pokud je to pro někoho děsně zásadní, tak se tě na to ihned zeptá, nebo to bude mít přímo napsaný u sebe v infu.
    sdělovat jinej věk nebo odpovídat, že nekouříš, když kouříš = ano, to už je regulérní lhaní a to bych fakt nedělala, ztráta času pro obě strany.
    SENIN
    SENIN --- ---
    HIKY: lhát se nemá o ničem. Jako to je pro mě taky zásadní věc, myslím kouření. Jestli se stydíš za svůj věk a svoje nehezký vlastnosti, tak se prosím neseznamuj. Ztráta času pro ostatní.
    Na tinderu si můžeš nastavit věk ostatních i jestli chceš děti atd. Takže asi tak.
    HIKY
    HIKY --- ---
    SENIN: tak slibuju že lhát nebudu, jen pomlčím o tom kouření, stejně se to na prvním rande prozradí :)
    HIKY
    HIKY --- ---
    XCIDER: ok, dík :)
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    HIKY: precti si znova co pisu. vekovy rozmezi protejsku se da nastavovat, nesouvisi s tvym vekem. Mozne jen to defaultni nastaveni nez si to zmenis...
    HIKY
    HIKY --- ---
    XCIDER: i ty mlaďochu ( se někdo má )

MEANKITTY11: no v profilovém infu bych nelhal, jde mi jen o to nabízené rozmezí, neuvedl bych tam jen to že jsem kuřák, a to bych řešil na prvním rande
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    HIKY: uz jsem ho odinstaloval, ale cca pulrok zpatky tam bylo nekde v settings nastaveni, v jakym vekovym range ti to ma nabizet protejsky. Vim to, protoze jsem to hledal abych to zdvihnul a nenabizelo mi to dvacitky :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    Já takhle zjistila, že lhal o věku můj tehdejší přítel na seznamce a prořekl se pak mezi řečí. Můžu říct, že větší hnusárnu jsem teda neviděla ... a to byl rozdíl snad 4 roky.
    Jistě Ti někdo uvěří, že Ti je 35 :D takovýhle rozdíl se pozná.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HIKY: Jen lži a maž profily, a fňukej že tindr taky nefunguje. Nebo jdi rovnou do prdele a už sem nechoď.
    HIKY
    HIKY --- ---
    ahoj,
    chtěl bych poradit
    tím že málo chodím do společnosti mi asi na seznámení nezbývá než zkusit tinder, (badoo jsem už neúspěšně zkusil)
    jde mi o to jak nabízí tinder profily holek podle vámi udaného věku, protože je mi už 47let a rád bych měl díťě, a to není pro holky nad 40, nabízí tedy tinder profily holek podle vašeho věku? a v jakém rozmezí od něj?
    asi budu muset zalhat že mi je 35 co?
    ps. případně jde smazat a udělat si novej druhej profil? nebo je to nějak omezené?
    dík za odpověď
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: viď, kolikrát se jeden musí oženit, aby si dobře zapíchal
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: to je vostrej kink :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NOFISH: sex až po svatbě?
    NOFISH
    NOFISH --- ---
    GRANTORINO: děkuji, byl to brilantní TIP
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    AI zatím nejlíp
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SNOWWHITE: mám plnější stehna a šla jsem s nima po nábřeží.
    Jo a těhotná tedy stále nejsem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JOPS: to uz je jak ONS..clovek aby si bral na tyhle moderni zkratky nejakej slovnik generace Z :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    A já kurva pořád co je FWB a pořád se mi tam pletlo Forward a Back 🤣
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    NAVARA: Tak hlavně, že se prcá ♥
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SNOWWHITE: Dnes na to již máme AI - jsme zachráněni! :)

Příběh vypráví o procházce s kamarádem s benefity (FWB), během které jste potkali dva lidi s umělými nohami. To vás vedlo k zamyšlení nad osudem ženy, která se musela soudit s doktory, aby jí amputovali nohy a ona mohla dostat protézy, se kterými by mohla aktivněji žít. Váš FWB poznamenal, jak je skvělé mít nohy, na což jste reagovala s humorem a poukázala na svá plnější stehna.

Celkově příběh pojednává o vděčnosti za zdraví a funkční tělo, ale také o společenských očekáváních a vnímání krásy, zvláště v kontextu ženské tělesnosti.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Nešlo by to nějak shrnout do zkrácené pointy? Četla jsem to dvakrát a pořád nechápu, co tím chtěl básník říci :O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam