NOFISH: no a já si zase myslím, že jenom ten jedinec, kterýho to neodradí, je ten suitable...a obráceně: kdo má příliš ohraničený požadavky, do kterých se prostě nevejdeš, sebe i tebe ochrání od ztráty času tím, že předem definuje, co je pro něj/ní nepřípustný
PALEONTOLOG: neuvést kouření neznamená neříkat pravdu. to by znamenalo pouze v případě, že je tahle položla povinná a musíš zaškrtnout nějakou z možností - pak ano, v případě, že zaškrtneš nepravdivou možnost, tak lžeš. zrovna na tinderu jsou ale všechny tyhle definice dobrovolný a je na tobě, co všechno o sobě v tom profilu chceš mít (btw. vtipný mi přijdou "jsem očkovaný/á" a "nejsem očkovaný/á" z doby covidu, nebo teď nově i zájmeno, jak chci být nazýván/a - evidentně aktualizace kopírující trendy v USA)
jednou jsem reagovala na sympatickýho týpka, co měl uvedeno, že je striktní nekuřák a kuřačky ať rovnou swajpujou doleva. propojili jsme se, ale protože nejsem striktní nekuřačka, rovnou jsem mu hned taky napsala, jak se to se mnou má - kdyby to tam napsaný neměl, tak fakt nemám důvod tohle o sobě vyprávět hned v první zprávě a nejspíš ani na prvním rande, ale evidentně to pro něj bylo důležitý, tak jsem to rovnou upřímně řešila. bylo to pro něj neakceptovatelný, takže jsme si popřáli hodně štěstí a řekli si ahoj a šmytec.