Zdarec. Nevim, kam a komu to napsat, ale přijde mi to zajímavý, tak to napíšu sem, jako obvykle:
Kdyby to někoho zajímalo, včera v sobotu jsem usnula už po setmění v 16 h, probudila se po 7 hodinách ve 23 h, dívala se na finále Talentu, SNÍDALA VE 2 V NOCI u nějakýho filmu s tím, že jdu na chvíli na akci na drink, aby se teda alespoň něco dělo, ve 3 ráno jsem se začala teprve chystat, sprchovat, malovat a oblíkat, takže jsem vypadla až první ranní tramvají a do klubu dorazila až hodinu před zavíračkou. Jako chvíli jsem tancovala, ale hoďka je málo. Prostě jsem to prošvihla, protože jsem nemožná.
Což mi teda nestačilo. Tak jsem šla pak ještě na afterparty, která končila v POLEDNE, tam tedy normálně nechodim vůbec. Ale lidí tam bylo dost a pařili fest. Pak jsem měla hlad a šla pro kousek pizzy a zašla ještě na trhy, co jsem míjela.
Takže teprve cca před dvěma hodinama tzn. až někdy ODPOLEDNE jsem PŘITAHLA!!
Sice jsem se s nikym neseznámila, ale můžu jít zase rovnou spát teď se setměním, jako důchodec.
Takže mám novou hymnu:
VERONA - NA MĚ NEČEKEJ (Official video)https://www.youtube.com/watch?v=4JNKzfibI20&ab_channel=VeronaMusicofficial