• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    OK. On topic: Na Tinderu jsem to rozbalila svým vstupem tam na začátku roku 2024 a se zklamáním ze dvou týpků, který jsem tam pracně vybrala, když jsem asi ze tří tisíc left clicků dala dvaceti klukům right click, měla pak 15 matchů a ti dva, se kterými jsem si tam pak domluvila konečně rande, se pak nějak z rande vykroutili ...

...a pak po finálním zklamáním ze su6íka, co po dvouměsíčním psaní, když jsem se do něj na dálku zabouchla, si mě z ničeho nic bloknul, jsem to na Tinderu zase zabalila a už tam nešla.

No a ,,úchvatný anděl z nebes" z víkendové akce teď, mi nezvedl telefon a na pozvání na drink odepsal, že ,,není ve fázi chodit na randíčka" a následoval text, že to znělo i docela upřímně a napsal, že zítra někam odjíždí.

Takže je to nomád.

Udělala jsem si chobotnicovou polívku s pórkem, mrkví, zázvorem, česnekem a koriandrem. Oblanžírovala jsem si a oloupala půl kila mandlí a zkusím zajíst depku tak 100 g mandlí, snad se to obejde bez bonboniér (na zmrzliny naštěstí moc nejsem).

Ale už jdou pomalu slzičky do očí, jak je krásnej a úžasnej a proč mě jako že nechce, a proč ani nezabraly moje kozy, make up a minisukně a co se mu na mě jako že nelíbí a proč mě nikdo nemá rád a to pak může hrozit i Nutella velkou POLÍVKOVOU LŽICÍ. No nevim, jak to vydržim a v sobě umlátim.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Neuvažovala jsi nikdy nad založením vlastního auditka?
    I tak by bylo hodně navštěvovaný, to bych se nebála.
    Jde mi o to že se tyhle deníčkovské úvahy moc nehodí do tématu klubu. Nic proti nim jinak, poslední dobou píšeš poměrně příčetně.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HAR4NT:
    RENA_SULIROVA: *lingeriích, ne ligneriích, oprava

Ale to je jedno. Píšou: ,,Prozkoumejte lingerie kolekci od Intimissimi a zažijte italskou smyslnost na vlastní kůži."

Takže muj počínající břišní špek zažívá ,,italskou smyslnost na vlastní kůži" stažen v novym podvazkovym pásu od nich, přičemž špeku zároveň bylo umožněno zažít ,,pravou jemnost alpského mléka" z 300 g olbřímí Milky, co jsem zežrala předevčírem na noc na dvakrát. Ale to dělám tak třikrát do roka, se držim. (Obešla jsem regál s chipsy, bonbóny a čokoládami velkym obloukem jako obvykle, ale nacpali tu slevu na 69,90 kč přímo do čela regálu, ŠMEJDI anglánský! Jsem si to zase koupila a zežrala a Mozartovy koule z Rossmanna taky. Ach jo.).
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HAR4NT: Jenže ono záleží na tom, co a kolik toho pila a zda staticky nebo naopak v pohybu.

Třeba pokud pila v sedě při pokecu piva nebo sladký míchaný koktejly, tak to je pak jednoznačný, že při abstinenci zhubla.

Ale je to rozdíl oproti mně, která piju bílý sušší víno a zakončuju max dvojkou červenýho, přičemž však vyvíjím 8 hodin v létě na louce nebo 4-6 hodin teď někde na parketu docela veletoče nebo veleskoky, v závislosti na žánru.

Existuje údajně hubnoucí dieta, kdy právě člověk pije bílý víno a tančí. Myslí se tím asi nějaký latinsko-americký tance.
    U mě je to jinej štýl, ale to je asi jedno.

Nejvíc podle mě hubnu na psytrancu, v závěsu těsně jump up dnb, jeden rok jsem pravidelnou návštěvou Storm clubu, Crossu a Roxy právě zejména na dnb za zimu zhubla 15 kg, pak pomalejší jsem na teknu a tam právě zaznamenávám zvýšenou spotřebu alkoholu, kdy se mi ta hudba opilejší víc líbí a kdy to, když leze ziménka, prokládám k ránu i nějakým panáčkem a tam už to asi úplně zdravý nebude.

Teď v zimě držím lajnu součtem láhev (za večer a noc) jednou za týden.

Takže u mě se nejedná o plánovanou mírnou abstinenci z důvodu hubnutí, to jako taky, ale spíš z důvodu OCHRANY JATER.

Ale je to jen předsevzetí, který nevím, kdy a jak budu realizovat.

Plánuju to už nekolik let, prakticky od doby už čtyři roky po tom, kdy jsem až ve 30 letech začala opravdu pít, takže to plánuju už dost let a ono ne a ne a ne.

Navíc teď bych na ten alkoholismus měla mít přechodně víc času, takže předsevzetí na neurčito odkládá se.

A na počínající břišní špek jsem si ve výprodejích v ligneriích koupila lehce stahovací podvazkovej pás a stahovací kalhotky, takže už jsem se vybavila jako začínající boubelka, vypadá to dobře a mám klid od drastičtějších diet.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RENA_SULIROVA: tak drzim palce, ono kdyz takhle snizis spotrebu vina, tak ta vaha pujde dolu asi i hodne sama, jedna znama (40+, novinarka) rikala, ze sla dolu za 2 mesice asi o 17kg, kdyz jednou podobne razantne utnula spotrebu. Ovsem musi bejt z ceho brat zejo, esli vubec nakejch zbytecnejch 10kg na sobe mas, ja bych treba 10kg dolu nechtel ani nahodou, spis tak 5-8 nahoru.

A zenichovi samo taky drzim palce!:))
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Jsi zlý nebo hodný?
    Ale to je jedno.

Předsevzetí?

Myslím, že to bylo:

1. zhubnout 10 kg
    2. omezit pití výběrových vín z frekvence jednou za týden součtem flašku za večer zpět na frekvenci součtem láhev max jednou za měsíc
    3. najít si konečně toho ženicha a praštit do toho, abych ta kila zase nabrala a pak zase hubla
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Je ahoj, davala sis letos naky predsevzeti diky za odpoved.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    A ještě k tomu názoru ,,zvaž kromě toho zvýšení platu taky práci v CIZINĚ." doplním:

O víkendu jsem byla na akci, kterou dělali známí.

Bylo tam asi 10 známých, se kterými jsem se mohla pozdravit, se čtyřmi pokecat, známe se, mno už to bude 20 let, takže fajn.

No a bylo tam kromě toho spousta moc pěknejch kluků. Tak krásnejch, že to se podle mě ve světě nevidí a definitely ZŮSTÁVÁM! (Tedy vlastně mě ani nikdy nenapadlo na déle jak dvě vteřiny nic jinýho.) Na štěstí pro ty kluky tam byla půlka z nich s partnerkami.

Ale musím tedy říct, že když mi kdysi po čtyřech tříletých vztazích, co mi pak nevyšly a rozpadlo se to a nějak jsem se, abych nebyla sama, pak s někym zase spustila, někdo nás spolu viděl a řekl mi pak, když jsem se za rok pro změnu objevila s bývalým snoubencem, řekl mi ten člověk, na začátku toho čtyřletého vztahu, do očí skoro cizí člověk, že jsem kurva, což se mě tedy dotklo a dost mě to tehdy mrzelo...

....tak tedy teď musim říct, že asi tedy KURVA jsem a pořádná, protože s každym třetim, co byl teď o víkendu na tý akci, bych šla a dokonce byla svolná k mnoha různým věcem. Protože tam byly tedy fakt pěkný a zajímaví chlapi.

Tím bych samozřejmě nechtěla urazit objekt mého zájmu tam, který byl ještě daleko hezčí. Který byl určo tak čtyřicettisíckrát krásnější, zajímavější a o milion procent úžasnější než všichni ostatní tam. No úplně dechberoucí. Prostě anděl z nebes nebo tak něco. Zhmotnění mých tajných snů, no kam se na něj všichni tam hrabali.
    Už jsem ho někde zahlídla a registrovala ho, ale jen mé momentální nepracovní bohapusté šílenství mi umožnilo, abych si na něj troufla. (Nebo mi to umožnilo několik set korun za tři dvojky výběrového vína, nevim).

Tak jsem se po čtyřech hodinách nenápadnýho pozorování dokopala k tomu ho oslovit a zase je to nějakej nomád, ktrej bydlí v Praze jen občas a částečně.
    Ach jo.

Tak to by byl můj jediný plánovaný mimís chudák pravděpodobně zase v péči na střídačku, protože jsem o Vánocích viděla zprávy o závějích a dopravní situaci na Vysočině a na Moravě...
    .... a smála se a nahlas si doma v bytě nad kilometry upravených chodníčků vedoucích romantickou starou Prahou říkala ironicky a sarkasticky ,,No určitě se hodlám tam někam na východ republiky vdát a odstěhovat se tam, to určitě."

No zatím mě tam nikdo nezve, tak se tím nemusím trápit předčasně, že.

Jo a kolik že stojí řidičák na ROLBU?

Dá se v tom i v létě na festivalech ve dvou lidech spát?

Nebo jako že na zimu zakoupit ROLBU na to si zajet na rande, kdyby tu ten týden nebyl a byl tam a na léto maj lidi odtamtud teréňáky, co zvládnou i to botypožírající bahno strašný? Nebo jak?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER:
    RENA_SULIROVA:

Ještě doplňuju druhou "up to date" odpověď:

Jak jsem psala, dítě chci v Čechách a v práci to dopadlo po 2,5 letech teď na konci roku tak, že po 3 na sobě navazujících ročních smlouvách na dobu určitou už by musely dát ze zákona dobu NEURČITOU a mít mě tam do důchodu, (což by mimo jiné ohrozilo na tuty v budoucnu o 12 let starší kolegyni, který by pak za 10 let táhlo na šedesátku, nešlo by jinak, když už jsem dělala svou agendu a zároveň i za ni v její nepřítomnosti 90 % její agendy, že kdyby bylo třeba později moje povýšení, že bych ji vyšoupla a vystačili bychom si tam se služebně mladším kolegou, kterej by odřídil to potřebné a s další aktivní kolegyní, zatímco já jsem moc nejezdila, ale v kanclu, v laborce a v provozu obíhala a makala na 120 %, právě na rozdíl od té o 12 let starší kolegyně jsem byla daleko aktivnější logicky, tak myslím, že bych ji pak třeba ještě vyšoupla z jejího o něco lepšího místa, ta možnost by tam IMHO byla)
    , ale hlavně zřejmě nechtěly dát smlouvu na dobu NEURČITOU proto, že jsem tam za tu dobu navázala s určitými lidmi bližší vztahy a provalila se informace, že chci ASAP dítě nebo prostě doba neurčitá jim v mym případě nevoněla jednoduše proto, že jsem zatím bezdětná ženská - je to častý jev, že se smlouvami žen zametaj tak, jako by tam ty ženský nebyly dělat celoživotní kariéru, ale jako by tam byly snad na nějaký brigádce nebo co, klasika, humus.

Takže jsme se nedohodly na lehkym pozměnění pracovní smlouvy a náplně tak, aby mi mohly dát zase dobu určitou (, což by sice znamenalo i lehký odlehčení pracovních povinností z toho absolutního masakru, co jsem tam musela občas předvádět - bylo to v některých měsících jako mít tři místa najednou), ale ,,jako náhodou" by to ,,lehký pozměnění smlouvy" zahrnovalo i snížení mého platu.

Taxme se prostě nedohodly, protože jsem původně nepochopila, proč mi tu smlouvu musej měnit a vůbec něco měnit, když to perfektně fungovalo, jak to bylo...tak jsem se z vidiny změny smlouvy a snížení platu už během týdně nějak začla sesypávat a pak jsem se zase děsně nasrala, takže jsme se prostě nedohodly. (PS: No jsou to IMHO tak trochu krávy, nevědí, co činí :) Teď se směju, ale hóódně jsem to v prosinci oplakala a hroutila se.) Takže tak.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    URPUTNIK: No, povedzme to tak, ze clovek ma nadej vzdy, inak by na to rande neliezol. Vacsinou do 10 minut vies, ci tam je nejaka iskra alebo nie. A potom ide o to, to nejak so ctou dokoncit aby sa nikto neurazil.
    Handling cudzich ludi je vzdy narocny.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    MART1NKA: ja se snazim jit co nejdriv do osobniho setkani, takze mnozstvi fantazii dramaticky pokleslo .. ze jsou zeny frustrovane samozrejme vidim, to nemelo vyznit jako "mi vs ony" ..

> Z mojej skusenosti je tak 1 dobre rande na 9 nudnych. A po kazdom nudnom clovek nema moc chut to znova skusat.
    muzes tohle prosim nejak vic rozvest? tech 10 zminenych je "po proklepnuti", cili uz tam mas nejakou nadeji, jejiz ztrata Te vycerpa? nebo jsou ta rande tak nudna, ze je musis cele vest Ty a proste uz nemas silu znova to vest? nebo ..?

ad feedback - predne a kazdopadne diky :) k urputnosti sklony mam (a historicky jsem mel daaaaleko vetsi, jelikoz to byla moje jedina strategie), nicmene jsem taky vysoko na skale privetivosti, tak verim, ze uz tak netlacim, schvalne se na to zeptam v patek (bude rande) ..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    URPUTNIK: Tomu vytvaraniu fantazii zabranis tak, ze iniciujes osobnu schodzku hned ako prebehnu nejake sympatie a nesklznes do chatov o citlivych temach.

Inak zenske su tiez frustrovane. Ta frustrace prameni z toho, ze ako holka sice na vyber mas, ale asi neexistuje nejake racionalne sito, aby to clovek prebral este nez na to rande ide a vyhol sa teda citovo narocnym schodzkam, z ktorych sa nic nevyvinie. Ano, ten uvodny chat odhali mnoho, ale i tak to potom moze byt nazivo blbe a je to riziko, do ktoreho s tym ides. Z mojej skusenosti je tak 1 dobre rande na 9 nudnych. A po kazdom nudnom clovek nema moc chut to znova skusat.

Inak feedback je, podla tvojho nicku, rovnako ako urputne drzis tu badmintonovu raketu, tak si sa teraz urputne pustil sa zoznamovat. Zenske ta urputnost moze odradzovat :)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    MART1NKA: ja tomu nerozumim, asi se projevila frustrace z neustaleho vyvijeneho usili o kontakt a uz jsem si zaplatil 3 mesice, bez slevy :) beru to jako investici do meho zameru

nicmene jsem diky placenemu tarifu uvidel, ze si to ta nejzajimavejsi precetla a nereagovala.. tak jsem ji napsal znova, aspon o zpetnou vazbu a vymenili si par zprav .. sice z toho asi nic bohuzel nebude, ale kdyz jsem si slozil jeji a moji perspektivu (a porovnam s perspektivou babicky o jejimz randeni jsem se s ni pred chvili bavil ) tak jsem dosel k nasledujicimu zaveru

ze je online dating na prvni dobrou "bezpecnejsi" (pac si clovek pise jenom se svym mobilem a nejde s kuzi na trh) .. coz ale vede k tomu, ze si clovek muze snadno vysnit druhou stranu a zacne si delat fantazie .. takze se odhodla, pokracuje na osobni setkani a tam to neklapne z milionu neodhadnutelnych duvodu (jako treba chemie) a rande konci odmitnutim/zranenim a tim padem to navic boli o ztratu te fantazie
    seznamovani na zivo je sice "horsi", pac jde clovek od zacatku s kuzi na trh .. ale kdyz je odmitnutej, tak hned a nema tam jeste tu fantazii, o kterou by odmitnutim prisel ..

a na co jeste nemam uplne jasnej nazor o pricine (a ceste ven), je ten zacyklenej stav, kdy frustrovani muzi kontaktuji vic a vic zen, cili jsou kontakty povrchnejsi, coz vede ke zraneni zen, kterezto se v reakci zranene stahuji a zustavaji frustrovani chlapi, kteri o to zvysuji mnozstvi kontaktu, aby aspon neco vyslo .. napr konkretne ta holka, o kterou jsem mel zajem, to defakto odmitla "by default" jen proto, ze je zavalena pozadavkama a ma za sebou nekolik zraneni z realneho setkani ..
    i tady v klubu to obcas zazniva od zen, ze je to online seznamovani narocne a obcas si od nej musi delat pauzu ..

objevuju kolo, co? :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ja skrz edarling poznal jen jednu zenskou, uzili jsme si, kdyz uz, ale mysljm, ze dnes asi nezije ;) na dalsi schuzku jsem uz nemel odvahu
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    URPUTNIK: Ja som tam pracovala kedysi :)
    Budu ti chodit maily s kampanami a zachvilku to bude lacnejsie, potom si to zaplat aspon na mesiac, ale zakaz strhavanie z karty.
    Ten big 5 je ezoterika, ale v Prahe beztak nie je dost ludi aby na tom vobec zalezalo.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    dostal jsem tip na edarling.cz, takže rozšiřuji portfólio .. po 3 dnech provozu:

+ je to moderované, všechno tam prochází schvalováním, takže jsou profily docela rozumně vyplněné
    + nabídne to na každý den cca 5 potenciálních matchů (podle vašich kritérií), takže to není tak časově náročné. Nehrozí, že strávíte hodinu swipováním :)
    + docela rozumně nastavené návodné otázky pro vyplnění profilu
    + ženy, co mi to nabízí, jsou "normální holky" (třeba v porovnání s Bumble) .. z cizinek mi to nabídlo zatím jen pár slovenek, žádná turistka
    - jedno nezrušitelné kriterio výběru je podle shody osobnostních profilů - je tam podivný vykuchaný BigFive doplněný o obrázky, který mi teda vyšel dost jinak, než oficiální dotazníky .. kritérium je to dost abstraktní, protože to výsledky rysů ukáže na škále "levej extrém, levej střed, pravej střed, pravej extrém", ale tu schodu to pak ukayzuje třeba 67.5% ..
    - v neplacené verzi jsou všechny fotky rozmlžené a stejně je omezený výběr kritérií (například otázka dětí je až u placené verze)
    - některé položky profilu vynucují výběr z vyjmenovaných seznamů - což může být třeba u zaměstnání problém (víc jak 1 tam např. dát nejde, už jsem to i řešil s podporou)
    +- podpora jsou jenom lidi - takže mi na první dobrou odmítli rejpnutí do osobnostního testu (včetně mých oficiálních výsledků) .. po emailové výměně to ale schválili
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MICHELLEDANIELS: tuhle jsem v podcastu slyšela, že většina z nás má v hlavě vzorec partnera podle které tedy swipuje, akorát že ten vzorec je shodný s těmi předešlými s kterými to nevyšlo, a tak se dotyčný ocitl logicky na seznamce...

Podvědomí automaticky tenhle patern identifikuje a začíná tzv. arie "budu ti do toho házet vidle, hlavně aby to zase nevyšlo"
    No a dotyčná osoba z rozhovoru právě doporučuje měnit ty algoritmy vědomě a snažit se pěstovat pozitivní přístup k těm, který naopak tě netankuji (rozuměj zrovna neodpuzuji)
    Že takovým způsobem ze seznámení něco kloubnýho vzniknout může.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    XARGH: ad kriteria .. ja myslim ze se v neplacenym Bumblu da nastavit jen vek (+-3roky) a vyska .. coz mi prijde docela dost obecny kriterium, hledam rozpeti 9let a libovolne vysky :) ale appka patrne primarne zohlednuje lidi se stejnymi "interest", coz mi pak ale losuje Spanelky, co maji v koniccich mindfullness, nebo Francouzky, co hraji badminton :/ a obcas mi to stejne nalosuje nejakou, kdo nema zadnou stejnou .. nechapu
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    URPUTNIK: kdepak, setkani většinou moc neprotahuji. Psaní může být úplně jiny, než realita. Spíš to je vzdy tak roční maraton schůzek, než z toho vypadne něco kloudneho - což bude hodně individuální.
    Bumble asi lepší, ale nekdy může člověk na online seznamkách zbytečně posbírat špatne zkušenosti, které ho od reálného seznámení spíš odradí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam