• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: To mzona tak ve tvych vlkych snech :D..Papa.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Všichni lidi, co tě znají, říkají to samý, baby. Pa ♥
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: Takze jsem byl teda zarazen do tech 99% najednou? Ja myslel ze nemam bejt vztahovacnej. Na muj charakter se muzes klidne zeptat lidi, kteri me alespon jednou videli osobne. Treba na sraze.. Urcite jich par znat budes a zaroven budes nejspis dost prekvapena. Celej tvuj vesmir o narcistnich malejch ubulenejch picach se zhrouti :))..Nicmene tvoje retorika docela vypovida o tom, ze fakt tu odbornou psychickou pomoc potrebujes a ja doufam, ze se ti ji co nejdriv dostane a budes zas v pohode :). Namaste.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Deep inner insecurity at its best. Koudy, celá tvoje existence skrz Nyx je výpověď Tvého charakteru. My bychom si o sebe vzájemně neopřeli ani kolo, tak co tě trápí, že Tě mám za narcistní smutnou do kapsy si lhající ubulenou malou píču, co zjevně nemá podle míry jeho hoven rozmazanejch všude po nyxu, do čeho píchnout...?

Who cares? Stay awesome :D

NEI: Já potřebuju, aby chlap nebyl patologickej baron prášil a narcis. A to myslím potřebuje každá :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ja nechci sklouznout k tomu, ze se budu chovat jako ona a urazet ji. Uz jsem se tu s ni parkrat hadal a pro ni jakmile ses trochu zdrave sebevedomej chlap, tak musis bejt automaticky v nitru ublizeny bojacny kotatko, ktery se boji bejt opichany umelakem do prdele a ja tenhle narrativ nejedu..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI:
    KOUDY: hromada domin jsou neleceny frustratky, prirozenej archetyp existuje, ale je jich min nez presitejch trandaku
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: To je v poradku. Je hezky napsat ze je podle tebe fajn bejt gentleman, holku vyslechnout, bejt ji oporou a nosit obcas domu kytku a jako odpoved dostat ze ses kriva narcistni egocentricka kunda od holky, ktera te vubec nezna a v zivote te nevidela. Tady by se presne hodila ta terapie s psychologem jak jsi psala, protoze kdyz ses chlap a mas balit holku, ktera na tebe po zkusenosti s nejakym dementem pohlizi presne takhle, prestoze ty takovej vubec nejses..Tak je to fakt tezky.
    NEI
    NEI --- ---
    SNOWWHITE: Tak ty jsi ale přirozeně dominantní a potřebuješ aby chlap byl o dost pokornější a větší flegmatik, ne?

Koudy nepsal že je v posteli eso, spíš popisoval co +- reálně může to vztahu přinést. Na mě to působí zdravě sebevědomě.

Byť bych si takovou povahu chlapa sama nevybrala, není to nutně přece typ člověka, co druhého dostane do totálního vyhoření.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    NEI: Asi není nutný z toho dělat rozbory na 3 A4. Prostě nafoukaný arogantní pitomce, co ti na první dobrou začnou vykládat, jak neskutečný esa jsou v posteli nebrat, to fakt není taková věda. Já si klidně svou zkušenost přenesu, 99 je hodně procent.
    NEI
    NEI --- ---
    SNOWWHITE: Tak zase bych nedělala chybu přenosu vlastní zkušenosti na někoho úplně cizího kdo vykazuje na první pohled třeba podobný rysy.

Můžeš tu zkušenost nějak víc popsat?
    Třeba by to někomu tady v budoucnosti pomohlo se nespálit.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    A taky jsou hrozně vztahovačný ♥
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja teda nikde nerekl ze se povazuju za hroznyho spojence zen nebo ze jsem super partner, ale zaroven musim rict, ze je super patrit do toho 1%..Uff

Papa.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Z mojí zkušenosti mohu říci, že tento velmi vokální typ mužů, co sami sebe považujou za hrozný spojence, milovníky žen a neváhají o sobě říci, jak super jsou partnery....

...jsou v 99% ty největší křivý narcistní prolhaný levý egocentrický kundy, jejichž zásadnější výskyt v něčím životě pak většinou vyžaduje odbornou pomoc v podobě terapie.

Papa ♥
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: To asi nemůžeš takhle unifikovat.
    Každej přece potřebujeme něco úplně jiného.
    Jak muži, tak ženy.
    Někteří muži se rádi o ženu starají a někteří mají rádi full servis.
    Některý ženy se raději věnují kariéře a nerady vaří a uklízí, jiné ženy mají jako životní prioritu děti.
    Atd atd.

A to samý se dá říkat i jako stereotyp o mužích: Že jsou strašně moc jednodušší, protože jim stačí plný žaludek, prázdná varlata a domácí pohoda.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Ale ja nevim jak balim holky. Proste jsem sam sebou a normalne se bavime a pak najednou sukame. Nemuzu davat zadny rady jak se chovat nebo jak k nim pristupovat. Proste se snazim bejt vtipnej, gentlemanskej a nechovat se jako kreten. Tohle zvladne kazdej chlap. Neni na tom co ucit. Bez urazky, ale vy holky fakt nejste komplikovany osmivalcovy motory. Chcete aby vam kluk obcas prinesl kytku, nemlatil vas, nechlastal, podnikal s vama ruzny vylety a dobrodruzstvi, dobre sukal a lizal, miloval vas, stal za vama ve spolecnosti, ikdyz treba ne vzycky budete mit pravdu. Neshazoval vas pred lidma, dokazal uklidit, vyprat, uvarit a vedel jak privrtat policku nebo garnyz na zavesy.
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Každopádně tohle bych klidně vypíchla: ''je dobry bejt sam sebou a na nic si nehrat. Je dobry vedet co clovek chce, co hleda a je dobry mit o sobe neco napsanyho v infu a taky je dobry psat si jen treba dva dny s tim protejskem a pak iniciovat osobni setkani at na sebe vsechno nevylijete v chatu a nemate pak od toho druheho nejaka prehnana ocekavani."

Taky pokud se dlouhodobě nedaří, nebát se třeba si nechat poradit od psychologa, co člověk dělá blbě. I do toho klidně zainvestoval keš.
    A především pracovat v první řadě na sobě, svých traumátkach a na dobrém pocitu vlastní hodnoty, pak přichází do života najednou vyrovnanější lidé sami od sebe.
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Proč?
    Klidně bys mohl bejt expert na balení pěknejch holek, když ti to přijde tak snadný a předávat svoje now how a vydělal by sis víc než pár desítek k v truhlárně.

A spousta lidí ti to musí i závidět. Možná i já ti to trochu závidím! :-)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Netusim. Na to tu budou jini experti. Ja byl jen parkrat na tinderu a tam mi to baleni prislo lehci nez koupit si neco na alze. Asi bych ze svy zkusenosti rekl, ze je dobry bejt sam sebou a na nic si nehrat. Je dobry vedet co clovek chce, co hleda a je dobry mit o sobe neco napsanyho v infu a taky je dobry psat si jen treba dva dny s tim protejskem a pak iniciovat osobni setkani at na sebe vsechno nevylijete v chatu a nemate pak od toho druheho nejaka prehnana ocekavani.
    NEI
    NEI --- ---
    PULNOC: Nevíte, jak si najít partnera?
    Pořiďte si osobnost! :-)))
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Jak by podle tebe měl člověk na internetové seznamce najít svůj ideální protějšek?
    Jsou nějaké základy, jak postupovat? :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Kdyz balim. Tak jsem ja ten kdo lovi a tim padem samozrejme zvu. Bylo by trochu dementni kdybych balil a nechal se zvat. Zaroven ale potom na vsechno nezvu celej vztah. Tim bych z ty holky udelal jen hracku nebo ruskou prostitutku. Zaroven pokud se holka jako hracka nebo ruska prostitutka behem toho baleni zacne chovat, tak odepisuju ztratu a jsem s pozdravem. Vetsinou ale lovim nebo naskakuju na vabeni od holek 25+ ktery si samy sebe vazej, takze jsou rady ze je chlap gentleman, ale zaroven maj i svoji hrdost a nenechavaji za sebe vsechno platit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam