• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: No ty mánie a fakt hodně moc mimoňský psychózy nejsou ještě úplně za mnou, ono to ve mně bude už tak na 99% do konce života, může to zase kdykoliv nečekaně udeřit a budeš si zase myslet že jsem kravička.
    Na živo ses mě ptal jestli mám opatrovníka když jsi byl u nás na návštěvě na Letný, ... :-))
    Ale díky, snažim se, bojuju, nevzdávám to.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PULNOC: A osobností myslíš někoho s neléčenými poruchami, třeba sebe?
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NEI:
    LAUNCHER:
    A že mi někdo vysvětlí, proč je tu (myslím ted a tady v diskuzi) tak velký apel na ty peníze? Jinak to totiž vnímám jako jakousi kimpenzaci za , ehm.. lásku?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEI: Promin, pisu jak tatar, zkusim jeste jednou: On pise o mesicnich prijmech. Tudiz ano, nepise o majetku a hlavne nepise o svem mesicnim rozpoctu. Muze (a nemusi) byt, za vydalava 50k CZK, ale rozpocet ma vyrazne vyssi, protoze zije z uspor. Takze slecna za nej fakt platit nemusi ty jeho krasne exoticke dovolene atp.

// Klidne muzu byt vedle jak ta jedle, neznam ho nad ramec toho, ze je to muj internetovy hrdina/legenda :-)) Ty mmch taky, zdravim Vas oba :-) Kdybyste me nekde potkali, zvu vas na obed :-) To prosimte neni pozvani na rande ani pro Tebe ani pro nej, jsem neskodnej a stastne zadanej :-))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: u tebe jsem viděl vyhrožování v auditkách a další maniakální akce irl, kterejch jsem byl zčásti svědkem. šlas do sebe a já ti držím palce, jako vážně. ta práce na sobě je poslední dobou docela vidět.
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Tak tos tak nějak věděl i o mně jaká přesně sem, akorát ses pletl, ne? :-]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: takže labilní frustrátka, to vole chceš doma :)
    NEI
    NEI --- ---
    LAUNCHER: Nějak ale asi nerozumím kam tím sdělením míříš?
    Jakože člověk může vydělávat málo, ale přitom bejt na tajňáka milionář?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEI: Nevidim do pana Koudyho, treba se IRL znate a je to tak jak pises ty, nebo mas lepsi odhad nez ja, vsechno mozne.

Nicmene poskytnu jiny mozny vyklad toho co pise - Ted uz zase ne, ale nekolik let kamarad vydelaval mene nez psal pan Koudy. Treba pomahal stavet stanky na veletrhu od svych kamaradu a povidal si tam s lidmi, kteri maji stejny konicek. K tomu taky sedel a sedi na desitkach mio CZK, co vydelal pred tim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Hlavne je dost ulhana, konfliktni a okamzite urazi. Diskuze s ni jsou casto zbytecny. Uz jsem byl dokonce nazvan i ubulenou malou picou..:))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ja vim jaka je, vysmal jsem se ji, kdyz nejak fanaticky vyzadovala mluvnici v nejakym auditku a od te doby me ma v di. ona ma z chlapu paniku, pokud ji zrovna nepochlebujou
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: To mzona tak ve tvych vlkych snech :D..Papa.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Všichni lidi, co tě znají, říkají to samý, baby. Pa ♥
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: Takze jsem byl teda zarazen do tech 99% najednou? Ja myslel ze nemam bejt vztahovacnej. Na muj charakter se muzes klidne zeptat lidi, kteri me alespon jednou videli osobne. Treba na sraze.. Urcite jich par znat budes a zaroven budes nejspis dost prekvapena. Celej tvuj vesmir o narcistnich malejch ubulenejch picach se zhrouti :))..Nicmene tvoje retorika docela vypovida o tom, ze fakt tu odbornou psychickou pomoc potrebujes a ja doufam, ze se ti ji co nejdriv dostane a budes zas v pohode :). Namaste.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Deep inner insecurity at its best. Koudy, celá tvoje existence skrz Nyx je výpověď Tvého charakteru. My bychom si o sebe vzájemně neopřeli ani kolo, tak co tě trápí, že Tě mám za narcistní smutnou do kapsy si lhající ubulenou malou píču, co zjevně nemá podle míry jeho hoven rozmazanejch všude po nyxu, do čeho píchnout...?

Who cares? Stay awesome :D

NEI: Já potřebuju, aby chlap nebyl patologickej baron prášil a narcis. A to myslím potřebuje každá :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ja nechci sklouznout k tomu, ze se budu chovat jako ona a urazet ji. Uz jsem se tu s ni parkrat hadal a pro ni jakmile ses trochu zdrave sebevedomej chlap, tak musis bejt automaticky v nitru ublizeny bojacny kotatko, ktery se boji bejt opichany umelakem do prdele a ja tenhle narrativ nejedu..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI:
    KOUDY: hromada domin jsou neleceny frustratky, prirozenej archetyp existuje, ale je jich min nez presitejch trandaku
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: To je v poradku. Je hezky napsat ze je podle tebe fajn bejt gentleman, holku vyslechnout, bejt ji oporou a nosit obcas domu kytku a jako odpoved dostat ze ses kriva narcistni egocentricka kunda od holky, ktera te vubec nezna a v zivote te nevidela. Tady by se presne hodila ta terapie s psychologem jak jsi psala, protoze kdyz ses chlap a mas balit holku, ktera na tebe po zkusenosti s nejakym dementem pohlizi presne takhle, prestoze ty takovej vubec nejses..Tak je to fakt tezky.
    NEI
    NEI --- ---
    SNOWWHITE: Tak ty jsi ale přirozeně dominantní a potřebuješ aby chlap byl o dost pokornější a větší flegmatik, ne?

Koudy nepsal že je v posteli eso, spíš popisoval co +- reálně může to vztahu přinést. Na mě to působí zdravě sebevědomě.

Byť bych si takovou povahu chlapa sama nevybrala, není to nutně přece typ člověka, co druhého dostane do totálního vyhoření.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    NEI: Asi není nutný z toho dělat rozbory na 3 A4. Prostě nafoukaný arogantní pitomce, co ti na první dobrou začnou vykládat, jak neskutečný esa jsou v posteli nebrat, to fakt není taková věda. Já si klidně svou zkušenost přenesu, 99 je hodně procent.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam