NEI: Je mi úplně jedno, jestli bude v posteli dominantní nebo submisivnější. Spíš je to důležitý v životě, aby to nebyl takovej ten úplně macho, protože pak bychom byli vzhledem k mýmu osobnostnímu nastavení pravděpodobně oba nešťastní, docházelo by k nedorozuměním, kdy on by si mou asertivitu nebo prosazování i mých zájmů a preferencí co se mých nebo i společných činností, nebo co se zábavy týče a třeba i dělby práce v domácnosti,
(kdy jak jsem psala za to ani nemůžu, nejde jen o jistou formu feminismu, ale mám prostě při zvýšení domácích prací, kdy bych musela dělat zvýšeně mokrý práce a třeba mytí nádobí za nějakej další element, co by mi to doma naprasil a neuklidil si po sobě, mám pak riziko návratu exému na rukou tak ošklivýho, že by to pak bylo zase rozpraskaný až do krve a nemohla bych pak už dělat vůbec nic bohužel, třeba ani rychle ťukat v práci na klávesnici nebo tam něco laborovat, byla to taková čistší laborka a čistej provoz, to mi na ten exém moc nevadilo, byly tam krabičky s jídlem, takže jsem nemusela několik let vůbec vařit, vařila jsem jen o víkendech a nemám ten exém teď),
...tak on by si mou lehkou dominanci mohl plést s tím, že by měl dojem, že ho jako že znevažuju nebo málo respektuju a mylně by se domníval, že ho neuznávám a nemiluju. No prostě pro macha by se spíš hodila nějaká ta uťáplejší labilka a víc domácí puťka, která by třeba, aniž by to sama mohla nebo měla jíst, jen pro něj a jeho krásné oči vyvářela ty kalorický svíčkový a guláše, husokachny na totál devastaci žlučníku,
a napečíno bambilionkaloricky těch všech nezdravejch za mě blafů plnejch tý u mě zakázaný bílý mouky a netřtinovýho obyč cukru, aby jí on pak kynul do obludných pro mě naprosto u chlapa nepřijatelných rozměrů a byl tvářnatý, ehm, teda myslím.
Jo a subíka jsem lajkla proto, že byl prostě krásnej chlap, co byl single a měl tam, že chce děti. A měli jsme match, takže jsem ho neotravovala.
A myslím, že by mi nedělalo problém dělat mu dominu, tak z lásky cokoliv.
Ale pak mě prostě bloknul. Takže s ním nic nebylo.
Ale mám taky submisivní tajný touhy, takže ho plně chápu a myslím, že bych mu dovedla v jeho touhách vyhovět, o to tam šlo.