NEI: Jo a nehledám nějak zvlášť mladýho. Jen mi navadí, kdyby byl až o deset let mladší, klidně kategorie 29-45, ideálně aby mu bylo kolem čtyřiceti, ale aby jen neměl ještě děti a chtěl právě to dítě se mnou, což je přeci jeden z důvodů, proč já hledám jeho.
Nemusí být bohatý, jeho prachy jsou mi úplně volný, momentálně je ani nepotřebuju a nebo spíš nemám představu, k čemu bych je jako měla využít. Jedině snad kdyby mi pomohl se zaplacením části týdenní dovolený v Jižní Americe, protože jsem byla leckde, ale nikdy v Americe. Ale mám jistý důvody, proč ani do tý Jižní Ameriky jako tak úplně nevím jestli chci a zda bych tam měla letět se podívat.
Ale měl by mít to zázemí v Praze.
Práci by měl mít spíš proto, aby se z toho dalo usoudit orientačně, jaký má vzdělání, zda je schopnej něco dělat a tak.
Jako chápu, že kdo má v dnešní době v Praze byt je v podstatě logicky multimilionář, ale je to přeci jen prostě byt, pár metrů čtverečních a linka a postel, abych mu měla kde uvařit a kde s ním spát.
Je to s tím bytem pragmatický kvůli pořízení toho dítěte.
Do tý doby jsou mi jeho prachy úplně šumák a k ničemu je nepotřebuju.
Protože já vlastně krom bytu vůbec nic nepotřebuju.
Na nějaký pečivo, zeleninu, rybu, sýr, jogurt a trochu vody nebo čaje nebo toho vínka a dovču z last minute snad ještě mám, ne? Tak k čemu jeho prachy?
Jako v létě na cesty se hodí, když třeba něco zaplatí i ze svýho, to jo, o tom žádná.
Ale boháče a zlatokopky si představujeme všichni jinak.
Tam je to nějakej úzus, že žena zlatokopka rovná se taková na vysokejch šteklích se kláticí šmukama ověšená imobilní nepochůdná buchta s kabelkou přes ruku, která prakticky neni schopná pohybu p městě ani jídla, aniž bys jí zaplatil TÁGO A VEČEŘI.
NO NEVÍM, možná jsem tedy taky ta zlatokopka, i když tak nevypadám, protože mě ten chlap nemusí platit nic a obejdu se bez večeří a taxíků, ale JDU PO NEMOVITOSTECH.
Ale ani když toho víc má nemáš záruku, že na tebe něco přepíše.
Takže právo bydlet s miminem v bytě ani u boháče po případném rozvodu, není jistý a právo bydlet je stále u všech asi ten azylák pak.