• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: to nefunguje. Párkrát jsem zkusila na nekoho prijit stejnym zpusobem a dodnes to mam akorat na talíři. Jen jsem dala dotyčným další důvod psat srajdy, protože maji sebereflexi nulovou a nikdy jim to nedojde :))
    Vysledek je takovy, ze jsi nasrany sam na sebe, ze jsi klesnul na jejich úroveň. A budu se opakovat po stopadesate... jsme na verejnem prostoru, pokud ma nekdo problém s příspěvky jineho ID, tak tu mame ignor či DI. Pokud nekdo neumím používat nástroje internetového prostoru, tak je sam trotl a neměl by na ty internety lézt. Sami ti pak davaji prostor je krmit a srat...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Jejda. Ty sis myslel, že diskutujeme :D. Ulhaná v čem, miláčku? Až na těch pár kuřbuřtů jsi tu všem pro smích, spamuješ celej nyx svejma proelonovskejma elaborátama, fabuluješ a jenom si tu strašně honíš triko.

Ukazuješ tu velmi dobře co jsi zač, člověk tě opravdu nemusí znát osobně. Je mi jasný, že se tohle po tobě sklouzne jak hovno po mastným papíře, ale všem aspoň trochu inteligentním lidem je tu zjevný, že Tvoje extrémní grafomanství a neustálá potřeba se obhajovat a vysvětlovat úplný píčoviny značně vypovídá o tom, jak strašně hrozně moc ti záleží na tom, co si o Tobě kdo myslí.

Takže ano, jsi ubulená malá píča s nulovou sebereflexí.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    Skoro bych holka řekl, že čím víc podmínek si budeš klást, tím vyšší je pravděpodobnost že nenajdeš.
    Ono je zapotřebí také reálně posoudit své možnosti, to co nabízím a dát to tak nějak do rovnováhy s tím co požaduješ.
    A to prosím realisticky (což není tvá nejsilnější stránka).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VICTO_REA: Jsou i horší situace - jeden příjem na rodinu dvou dětí a plně invalidního chlapa, ideálně kterému plný invaliďák ani nepřiznají.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jenze ja nikdy neutocim. Pouze reaguju na utoky a nekdy se snizim na uroven utocnika a reaguju stejnym zpusobem, aby si treba uvedomil jak se chova a jak to zni. Jindy jsem zas mily a hodny Tim Flanders, jako treba dnes :) a jsem naprosto v miru s tim kdyz mi nekdo rekne, ze jsem extrovert a excentrickej a je me vsude hodne a vim toho dost o plno tematech a ke vsemu mam co rict, nebo ze mam potrebu vsechno vysvetlovat, coz je proste profesionalni pracovni deformace a asi se ji uz nikdy nezbavim. To vsechno bez problemu uznam a odkyvu, ale kdyz sem nekdo kdo me v zivote nevidel a nic o me nevi vleze a zacne vykladat, ze jsem egocentricka prolhana kunda a nafoukanej a jakmile to nejak vyvratim, tak zas deep insecurity kamo :D..tomu se fakt muzu jenom smat. Mezi sebevedomim a egem je dost velkej rozdil a ja zas nejsem tak uspesnej chlap, abych mohl bejt egoista a zaroven nejsem ani tak hezkej, abych mohl bejt nafoukanej, takze jediny co mi zbejva je to zdravy sebevedomi, ktery ma clovek spis ze svyho okoli a okruhu pratel nez ze sebe..a s tim jsem naprosto v miru :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: No víš, toho aby už měl děti s jinou, se prostě obávám.

Nikdy jsem to nezažila.

A jde o to, že ve vztahu se mnou je už dost problémů, kdy to sice může být láska jak hrom, ale vznikají občas i třenice a je to prostě celý takový křehoučký a ještě právě se to vždy po 3 až čtyřech letech rozpadne. Takže teď jsem chtěla, aby už to vyšlo a bylo to ještě lepší a pevnější.

No a další problémy, jako de facto pro mě cizí děti, bych do toho nerada tahala.

Taky jako aby měl děti jinde a byl schopen živit ještě pak to naše dítě, no nevím, nevím. Když by to přeci nebyl boháč, ale průměrnej jouda s bytem, tak kde by na tolik dětí vzal. Nevím.

Taky bych nerada byla porovnávaná a u někoho, kdo už má první rodinu jinde, by hrozilo porovnávání jak to mám a dělám a jaká jsem já a jaká byla ta předtím.

No bála bych se toho.

Proto radši 30-40 bezdětnýho, než 35-45 už s dětmi.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Od rozchodu po 4 letech soužití, kdy jsme se měli brát, ale nakonec se nevzali, to je tedy od roku 2019. 5 let. Ale dva roky bylo takový to základní vzpamatování z toho šoku z počátečního skoro šílenství do současného téměř klidu.
    Takže hledám od 2021 už 3 roky, ale poslední dva roky jsem dost žila v práci a zbytek prospala, prosportovala individuálně, ve volnu jsem byla v zahraničí a propařila, kdy nějak nebyla energie někoho tam balit a oslovovat. Dva pokusy o sbalení dvou týpků jsem tu už popsala.

2020 jsem aktivně randila přes lide.cz, tam jsem absolvovala 10 neúspěšných rande a ty lide.cz pak zrušili.

Ale v letech 2021, 2022, 2023 a 2024 jsem měla o deset let mladšího kámoše s výhodami, on sbalil v covidu mě, chce děti až za deset let, kdy já už bych je mít nemohla, takže jsme si sice byli věrný, kupoval mi dárečky, občas jsme chodili i ven, na véču nebo třeba na kolo nebo já na kolo a on vedle mě na skate, prostě nebylo to jen o tý posteli, ale převážně vlastně bylo, ale já nechtěla být sama, víš jak.

Ale on věděl, že hledám po seznamkách a po akcích manžela.

Ale třeba jiný seznamky vůbec nefungovaly - starý neaktivní profily a vzhledem k looku mužů v kategorii 30-45 let ani nebylo koho aktivně oslovovat.

To Tinder oproti tomu - dost krasavců i takovejch těch průměrně pěknejch frajerů, co by asi šli sbalit.

Ale proč teď ten Tinder nemám, jsem už psala. Blokace.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    PALEONTOLOG: dekuji, radeji se tedy tohoto konskeho handlu nebudu ucastnit ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLOUDEV: jaký si to uděláš, takový to budeš mít :) zrovna pro tobě bych radil se buď ostříhat nebo přestěhovat :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: Tak jako sam vis, jak ses v minulosti k teto osobě vyjádřoval. Divný, že se nechala triggnout zrovna ted nebo te nema rovnou v ignoru... asi období hromonalni nerovnovahy nebo neprcací :))

Takze z nejakeho takového výlevu bych se tak akorát smala :))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KOUDY: Tohle je za me primarne tim, kam na Nyxu lezes. Poradame si tematicke srazy kolem strileni a kolem EV aut a typicky jsem rad za kazdeho jednoho kdo tam dorazi. Nejvic bylo myslim 70 ks. Nyx / offnyx se projevuji normalne.

V tech vic generic boards je to leckdy hodne vyhroceny, casto protoze se tam potkaji lidi, kteri by se IRL nikdy nepotkali a dal je to jak kocka se psem...
    NEI
    NEI --- ---
    TLOUDEV: Muž musí bejt prej hlavně hodně bohatej a žena hezká a pak jde všechno samo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Presne tak. Totalne jsi me rozlozila. Subik je me druhe jmeno. Dokonce i na onlyfans mam nick "Dvoumetrovymorskykonik"

tak a ted uz pal doprdele..at se tu zas muzou resit seznamky a ne tvuj doktorat z dojmologie :).
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Dobrý den, prý tu máte nějaké tipy a triky na seznamky.... mohl bych je vidět?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PULNOC: Tva myslenkova moudra jsou fascinujici a netusim co na ne odpovedet. Snad jen strach..Mam pravy a nefalsovany strach, ze kdyz odjedu do Ko Phangan lovit nejake kraviny co zijou v oceanu. tak me ty kraviny zacnou uctivat a velebit jako jejich blahorodi. Proto radsi zustavam zde..na nyxu. Mezi svymi, kde ma moje pravidelna meditace ten nejvetsi dosah. Ooooohhmm. Ne nadarmo mi nyxaci prezdivaji Eso Rimmer :*
    NAVARA: Zas je pozitivni, ze jsem pro toto id pouze narcista. Mohl jsem byt take treba nacista ze?!
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Nevím no, jít po nemovitostech v Praze tě může reálně připravit o nějakého fajn a hodného chlapíka.
    Stejně jako nárok aby neměl vlastní děti.

Jak dlouho už hledáš?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: za mě aktuálně palec hore, když to řeknu stručně. kdyby ses moc nudila, můžem si někdy zahrát online šachy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Píše a ošklivě nás pomlouvá - je ve svém narcismu přesvědčená, že lidi pálí čas na její hledání napříč nyxem. Možnost, že lidi kteří jsou tu výrazně déle než ona, mají v bookmárkách lesco, si nepřipouští.

Klub je přístupný komukoli z internetu, z google,… takže se klidně můžeš pokochat :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Jo a nehledám nějak zvlášť mladýho. Jen mi navadí, kdyby byl až o deset let mladší, klidně kategorie 29-45, ideálně aby mu bylo kolem čtyřiceti, ale aby jen neměl ještě děti a chtěl právě to dítě se mnou, což je přeci jeden z důvodů, proč já hledám jeho.
    Nemusí být bohatý, jeho prachy jsou mi úplně volný, momentálně je ani nepotřebuju a nebo spíš nemám představu, k čemu bych je jako měla využít. Jedině snad kdyby mi pomohl se zaplacením části týdenní dovolený v Jižní Americe, protože jsem byla leckde, ale nikdy v Americe. Ale mám jistý důvody, proč ani do tý Jižní Ameriky jako tak úplně nevím jestli chci a zda bych tam měla letět se podívat.

Ale měl by mít to zázemí v Praze.

Práci by měl mít spíš proto, aby se z toho dalo usoudit orientačně, jaký má vzdělání, zda je schopnej něco dělat a tak.

Jako chápu, že kdo má v dnešní době v Praze byt je v podstatě logicky multimilionář, ale je to přeci jen prostě byt, pár metrů čtverečních a linka a postel, abych mu měla kde uvařit a kde s ním spát.

Je to s tím bytem pragmatický kvůli pořízení toho dítěte.

Do tý doby jsou mi jeho prachy úplně šumák a k ničemu je nepotřebuju.

Protože já vlastně krom bytu vůbec nic nepotřebuju.

Na nějaký pečivo, zeleninu, rybu, sýr, jogurt a trochu vody nebo čaje nebo toho vínka a dovču z last minute snad ještě mám, ne? Tak k čemu jeho prachy?

Jako v létě na cesty se hodí, když třeba něco zaplatí i ze svýho, to jo, o tom žádná.

Ale boháče a zlatokopky si představujeme všichni jinak.

Tam je to nějakej úzus, že žena zlatokopka rovná se taková na vysokejch šteklích se kláticí šmukama ověšená imobilní nepochůdná buchta s kabelkou přes ruku, která prakticky neni schopná pohybu p městě ani jídla, aniž bys jí zaplatil TÁGO A VEČEŘI.

NO NEVÍM, možná jsem tedy taky ta zlatokopka, i když tak nevypadám, protože mě ten chlap nemusí platit nic a obejdu se bez večeří a taxíků, ale JDU PO NEMOVITOSTECH.

Ale ani když toho víc má nemáš záruku, že na tebe něco přepíše.

Takže právo bydlet s miminem v bytě ani u boháče po případném rozvodu, není jistý a právo bydlet je stále u všech asi ten azylák pak.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KOUDY: Au. Promin :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam