• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: Indové jsou různý, najdeš i 180cm s úzkým nosem a velkým pérem
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    RENA_SULIROVA: Ja ti po precteni tech tvejch poslednich par prispevku od srdce preju, abys zustala sama a abys nemela sanci tenhle svuj debilni zivotni program nikdy zrealizovat. Lidma jako jsi ty hluboce pohrdam. A to i pres to, ze jsem si vedoma, ze mas nelecenou diagnozu, ale ta vychcanost, sebestrednost, povrchnost a sobeckost, to je proste soucast tvoji osobnosti, stejne jako ten udajne tak nemyslenej rasismus, keterej tady jedes stale dokola. Bleh.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: uvidime, mam svuj tip na dalsi vetve vyvoje, ale necham se prekvapit :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: Problematika toho, zda mám být v bytech ve svých multiformách já se svými potenciálními mimísy nebo zda tam maj být single cizinci zejména tmavších barev a širších nosů, budiž už navždy ponechána v hloubi archivů policejních spisů.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: ja spis narazim na to, co jsi psala prubezne o imigrantech atp., ale je docela mozny, ze tva pohodlnost prekona tvuj odpor k mensinam. nedivil se tomu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: To že někdo nechce dítě s ,,negrem" z klubu, protože je už moc černej, má tlustej nos a neumí pořádně mluvit česky, nemusí nutně znamenat, že je rasistka.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: Já nevim, ale mám dojem, že jdou zvěsti, že Indové maj tlustý nosy, jsou vzrůstem menší a maj úměrně tomu menší výbavu.

Třeba se mýlím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: reborna a ustoupit? zacne to barvou pleti a skonci to treba.. co ja vim.. tlustym nosem!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: tak bude muset trošku v něčem ustoupit no :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    *nemá hluboko do kapsy = má peněz dost vs má hluboko do kapsy = má málo peněz
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Tak fajn.

Místopřísežně prohlašuju, že se ,,cítím celistvá a dospělá a odpovědná k tomu dítě vytvořit" a válet se sním deset let doma.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: tak reborna je rasistka, tal jsem zvedavej jak si poradi s indem :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: tam by třeba tchyně dokonce trvala na tom, že se bude starat výhradně ona a ty nebudeš mít moc co kecat do výchovy.... Takže win-win
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: no dobrý no, ale to si nejdřív teda pořiď zameckýho pana nebo někoho, kdo má hluboko do kapsy a všechno tohle zajistí tu péči.

Jako je třeba možnost domluvené svatby s nějakým bohatým Indem. Jak jsem už tady psala někde. Čistě pragmatické manželství. Indové v tom dost jedou stále.

A možná by, se našel 180cm Ind s orlím nosem a dredy, co já vim...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    hm posledni epizoda poruchy osobnosti byla v roce 2020 rikas?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Nezajde.

Nedávno jsem viděla partu pankáču, jak po nábřeží tlačili kočárek a vypadali pečlivě a starostlivě.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Ale chtěla jsem tu probrat něco jinýho.

SARAJ: Tak abys věděla, tak mi po více než dvou letech věrné služby teď v práci neprodloužily smlouvu A TEĎ SE BUDE HODIT KAŽDÁ KORUNA a nemít ten příspěvek na bydlení, tak bych byla v pytli.

Mám se stěhovat a nájmy jsou už nad 16 tis. komplet cena i za malinkatý byty. Já dítě nemám, tak se tam snad nějak poskládám.
    Práci začnu hledat hned, jak se v březnu přestěhuju. Teď potřebuju čas na hledání bytu a prohlídky bytů a pak 14 dní na přestěhování a oběhání úřadů.

No a teď se podívej na příklad:

Taková PILNÁ MATKA SAMOŽIVITELKA, jedno nebo dvě děti, maká jako ďas, třebas už 5 let v jedný firmě, čistej plat 30 tis., tak si třeba šetří 5 tis. měsíčně, to máme 60 tis. ročně, takže za 5 let si UŠKUDLILA třeba 300 tisíc.

Tak se raduje.

No a zase si vyplní papíry na příspěvek na bydlení a těší se, co jí jako daj.

No je to přeci matka samoživitelka, tak s příspěvkem na bydlení počítá.

Jenže oni jí pak podle toho novýho zákona daj sice pár kaček příspěvky na ty spratky.

No ale jelikož pilně pracovala a měla šanci v tý firmě zůstat o něco dýl než já a má tím pádem o něco vyšší úspory už nad 200 tis., tak i když nemá ani byt ani auto a vše má ten její bývalej obšourník,

TAK JÍ PODLE TĚCH NOVÝCH PRAVIDEL NEDAJ PŘÍSPĚVEK NA BYDLENÍ,

ALE HOVNO!
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Starám se o psa, králíka a partnera, čeká mě za pár let možná se starat o partnerovo maminku.

Užitečná budu tím že budu moct předávat svoje zkušenosti s léčbou lidem, kteří zatím tápou.
    Případně mohu hlídat cizí děti, starat se o seniory.
    Teď jedné rodině pomáhám jednou týdně doma uklízet a baví mě to. Užitečná jsem sama sobě tím že se neustále něco učím a rozvíjím, nebo tvořím obrázky pro sebe a pro ostatní.
    Užitečná jsem svým sourozencům, že si s nima hraju a dávám jim lásku, s mou babičkou si povídám a koukám s ní na Ulici.

Dítě by nikdy nemělo být kompenzace něčeho, co člověku chybí, nebo jako projekce touhy něco zanechat.
    Dítě má vzniknout ve chvíli, kdy se člověk cítí celistvý a dospělý a odpovědný k tomu ho vytvořit a vychovat a je si tím 100% jistý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam