• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Tak ne.

,,Did You Know? The average erect penis size in India is 13.12 cm (5.16 inches), within the global normal range."

,,Podle posledního průzkumu Češi patří se svou průměrnou velikostí 15,89 cm ke světové špičce."

A z dalšího zdroje:

Netherlands 15.87 cm 1.84 m

France 15.74 cm 1.78 m

Italy 15.35 cm 1.74 m

Belgium 14.77 cm 1.79 m

Germany 14.52 cm 1.80 m

Switzerland 14.35 cm 1.79 m

Poland 14.29 cm 1.80 m

Takže z toho vyplívá, že to bude ten rozdíl právě ty rozhodující dva cenťáky, takže s Indem bych se neudělala a byla hysteričtější a stejně by mě vystěhoval.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: Problematika toho, zda mám být v bytech ve svých multiformách já se svými potenciálními mimísy nebo zda tam maj být single cizinci zejména tmavších barev a širších nosů, budiž už navždy ponechána v hloubi archivů policejních spisů.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: ja spis narazim na to, co jsi psala prubezne o imigrantech atp., ale je docela mozny, ze tva pohodlnost prekona tvuj odpor k mensinam. nedivil se tomu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: To že někdo nechce dítě s ,,negrem" z klubu, protože je už moc černej, má tlustej nos a neumí pořádně mluvit česky, nemusí nutně znamenat, že je rasistka.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: Já nevim, ale mám dojem, že jdou zvěsti, že Indové maj tlustý nosy, jsou vzrůstem menší a maj úměrně tomu menší výbavu.

Třeba se mýlím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: reborna a ustoupit? zacne to barvou pleti a skonci to treba.. co ja vim.. tlustym nosem!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: tak bude muset trošku v něčem ustoupit no :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    *nemá hluboko do kapsy = má peněz dost vs má hluboko do kapsy = má málo peněz
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Tak fajn.

Místopřísežně prohlašuju, že se ,,cítím celistvá a dospělá a odpovědná k tomu dítě vytvořit" a válet se sním deset let doma.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: tak reborna je rasistka, tal jsem zvedavej jak si poradi s indem :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: tam by třeba tchyně dokonce trvala na tom, že se bude starat výhradně ona a ty nebudeš mít moc co kecat do výchovy.... Takže win-win
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: no dobrý no, ale to si nejdřív teda pořiď zameckýho pana nebo někoho, kdo má hluboko do kapsy a všechno tohle zajistí tu péči.

Jako je třeba možnost domluvené svatby s nějakým bohatým Indem. Jak jsem už tady psala někde. Čistě pragmatické manželství. Indové v tom dost jedou stále.

A možná by, se našel 180cm Ind s orlím nosem a dredy, co já vim...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    hm posledni epizoda poruchy osobnosti byla v roce 2020 rikas?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Nezajde.

Nedávno jsem viděla partu pankáču, jak po nábřeží tlačili kočárek a vypadali pečlivě a starostlivě.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Ale chtěla jsem tu probrat něco jinýho.

SARAJ: Tak abys věděla, tak mi po více než dvou letech věrné služby teď v práci neprodloužily smlouvu A TEĎ SE BUDE HODIT KAŽDÁ KORUNA a nemít ten příspěvek na bydlení, tak bych byla v pytli.

Mám se stěhovat a nájmy jsou už nad 16 tis. komplet cena i za malinkatý byty. Já dítě nemám, tak se tam snad nějak poskládám.
    Práci začnu hledat hned, jak se v březnu přestěhuju. Teď potřebuju čas na hledání bytu a prohlídky bytů a pak 14 dní na přestěhování a oběhání úřadů.

No a teď se podívej na příklad:

Taková PILNÁ MATKA SAMOŽIVITELKA, jedno nebo dvě děti, maká jako ďas, třebas už 5 let v jedný firmě, čistej plat 30 tis., tak si třeba šetří 5 tis. měsíčně, to máme 60 tis. ročně, takže za 5 let si UŠKUDLILA třeba 300 tisíc.

Tak se raduje.

No a zase si vyplní papíry na příspěvek na bydlení a těší se, co jí jako daj.

No je to přeci matka samoživitelka, tak s příspěvkem na bydlení počítá.

Jenže oni jí pak podle toho novýho zákona daj sice pár kaček příspěvky na ty spratky.

No ale jelikož pilně pracovala a měla šanci v tý firmě zůstat o něco dýl než já a má tím pádem o něco vyšší úspory už nad 200 tis., tak i když nemá ani byt ani auto a vše má ten její bývalej obšourník,

TAK JÍ PODLE TĚCH NOVÝCH PRAVIDEL NEDAJ PŘÍSPĚVEK NA BYDLENÍ,

ALE HOVNO!
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Starám se o psa, králíka a partnera, čeká mě za pár let možná se starat o partnerovo maminku.

Užitečná budu tím že budu moct předávat svoje zkušenosti s léčbou lidem, kteří zatím tápou.
    Případně mohu hlídat cizí děti, starat se o seniory.
    Teď jedné rodině pomáhám jednou týdně doma uklízet a baví mě to. Užitečná jsem sama sobě tím že se neustále něco učím a rozvíjím, nebo tvořím obrázky pro sebe a pro ostatní.
    Užitečná jsem svým sourozencům, že si s nima hraju a dávám jim lásku, s mou babičkou si povídám a koukám s ní na Ulici.

Dítě by nikdy nemělo být kompenzace něčeho, co člověku chybí, nebo jako projekce touhy něco zanechat.
    Dítě má vzniknout ve chvíli, kdy se člověk cítí celistvý a dospělý a odpovědný k tomu ho vytvořit a vychovat a je si tím 100% jistý.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Tak daruj vajíčka na umely oplodnění. Rod zůstane zachován (mamma mia) a děcko dostane někdo, kdo k němu nerazi pristup: "když nám tohle zajde, uděláme další" a bude se o něj se zajmem a láskou skutečně starat. A ty navíc dostaneš nějaký prachy.

Otázka je, jestli už na to nejsi moc stará a prošla bys testy.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Tak já myslím, že na druhou stranu pořizovat si dítě jen proto, aby ses měla o koho starat, jak se realizovat a byla užitečná, taky není jediná možnost a možná taky dobrej důvod.

Kdo se chce jen o někoho starat, tomu stačí domácí zvíře nebo línej chlap.

Já třeba chci dítě z několika důvodů.

Ale tím nejpádnějším důvodem je, že chci svou kopii nebo spíš prostě tu něco zanechat na tom světě, nevyhynout jen tak a aby nám nevymřel rod.

Ale s tou péčí?

No dříve to taková paní taky ,,vyprdla", ale ona to ani nekojila, kojily kojné.

A ona se vyspala a nestarala se o to.

Spala v úplně jiný místnosti než to dítě, o který se starala fyzicky posluhovačka - myslím tím činnosti jako vaření polívčičky a utírání upatlaný pusinky.

Skoro nic z toho nedělala paní domu a ta navíc ještě ne že neměla práci jen pět nebo deset let, ale nemakala třeba celej život.
    Jen se poflakovala po parku a plesala, takže tak.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mame tady vzacnej moment, kdy to nejlepsi co muzes udelat pro svy dite je si ho neporidit..
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak tohle je hodně děsivý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam