• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: No ale teď trolíš, viď?
    Nebo to myslíš vážně?
    Zase je večer, možná sis už dala nějaký vínko a jen si z nás děláš srandu?
    Já to u tebe asi teda ještě nepoznám, pardon.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LODBROG:

No vidíš.

S posty jako:

,,Já nesnáším, když se ubližuje dětem."
    i když se ubližuje třeba "pouhou" lhostejností."
    a "aby nebyly další zbytečně trpící děti."

..to zní právě, jako že budeš stejně pečlivý a starostlivý otec, jako ti pankáči, který jsem viděla tlačit po nábřeží ten kočárek a opečovávat usmoleného mimíse.

Takovýho muže přesně potřebuju.

Aby zoceleně čelil výzvě, jak venčit, opečovávat a CHRÁNIT trpícího potomka před línou zhůvěřilou matkou, která se zatím někde projíždí na kole, plave, paří nebo si celý odpoledne vybírá online skateový boty a kam pojede o víkendu na openair a offline novou řasenku po drogériích a pescovegetariánské blafy po různých bufáčích, aby pak došla domu za soumraku s drzým výrazem, ať se vypadnete s tím zakrslým usmolencem učit matiku do vedlejšího pokoje s nějakou studenou večeří a navalíš jí ovladač, protože jí jde zrovna novej Vetřelec a nemá čas na krávoviny jako vyváření a nějaký otravný mimísové.

To chce právě hodnýho tatínka nějakýho a raději bych právě syna, protože těm se muži rádi věnují, ale to se asi nezadaří.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Vždyť přeci s příchodem Grantorino, kdy tu zase rozjela internetovej seznamkovej trh s nabídkou ,,přičmoudlíků" (pardon, výraz kdysi hojně používaný v jedné části mé rodiny), se to tu zase hodilo do ON TOPICU internetových seznamek.

Tak nekaž zábavu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LODBROG: Vždyť tenhle entitled přístup jela ještě jako Reborna, co tě na tom mohlo překvapit?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KOUDY: Osobně nevěřím, že pak máš pocit štěstí
    (protože lezeš do evidentně tobě na míru ušitých pastí pro pobavení ostatních a poléčení něčích mindráků) a přijde mi to škoda.
    Stálo by za to se naučit nad některýma věcma mávnout rukou, jedno jak velikým pocitem nespravedlnosti trpíš.

Víc k tomu nemám.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LODBROG: Tak kdyz tu o tobe nekdo rika zamerne lzi a pomluvy, tak po nem logicky chces at si je obhaji nebo uvede nejaky zdroje/priklady a ne jen svuj zenskej pocit s titulem z dojmologie ziskaneho z par klubiku, ale tak ja myslim ze z te diskuze si udela obrazek kazdej sam, takze bych to dal nedrenil :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KOUDY: Hele, víš jak se opravdu chovali gentlemani?
    Jako gentlemani jen k dámám a jiným gentlemanům - tam totiž existovala v (dvorném) chování nějaká reciprocita.
    O ostatní gentleman přerazil hůl, případně je vzal bičem.

Dělej si co chceš, když tím nikomu neubližuješ, ale... vždyť jsi to na začátku dost přesně vystihl.
    A pak se znovu a hloupě necháš vtáhnout do cyklu záměrné plánované dětinské šikany a tvého ještě hloupějšího sebeobhajování a vysvětlování. Poté cos sám napsal, jak a proč to vzniká - a vystihl dotyčnou účastnici.
    Fakt tě nechápu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LODBROG: Snazil jsem se byt gentleman a neposlat ji hned dopici no. Mam svy flegmaticky chvilky :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Těch posledních 200+ postů je celkem děsivých, musím říct.
    Díky NEI za začátek a vedení (z tebe se stala opravdu taková dobrá duše)... Koudymu za odpovědi a trpělivost
    (i když nechápu, proč se... no to je asi zbytečný řešit),
    a nakonec Reborně za to, že mě opravdu vystrašila.
    Nejdřív jsem myslel, že si dělá srandu a o pár příspěvků později to s milionem smajlíků uvede na pravou míru. Nestalo se, proBůh.
    Já nesnáším, když se ubližuje dětem. Vlastně komukoliv zranitelnému (takže i některým nyxákům), ale u dětí mě to vytáčí k nepříčetnosti,
    i když se ubližuje třeba "pouhou" lhostejností.
    Mám pak tendenci přát dotyčným velmi ošklivé věci.

Tvl, ještě že existuje něco jako přirozený výběr a intuice,
    díky kterým se některé online super partie naživo neseznámí a nerozmnoží,
    takže nevzniknou další zbytečně trpící děti.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: seriál o dohazovacce je dost hustě pragmatickej od všech zúčastněných. Ovšem na druhou stranu ten vysoce vážený indický znalec tváří, co podle dvou fotek bez dalšího info seriózně posuzuje, jestli se k sobě hodej :D....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: no z toho vyplývá to, že je to průměr, takže z toho nevyplývá pro jednotlivce nic a musíš zjistit sama.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    RENA_SULIROVA: To je smutny, zes udelala v zivote s muzema jen takovouhle zkusenost.
    NEI
    NEI --- ---
    Ono se tohle všechno bude dít i tak dál, jen by ta diskuze nebyla už tolik OT.
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: No já to myslela víc pro vás a pro ni, než že Marek bude chtít.
    Když to tady bude trolling s Rebornou, každej bude předem počítat s tím že jde házet hrachem a pokecat a zatrolit si.
    Přecijen je to celkem legendární uživatelka a místama má fakt zábavný názory.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: kdyz marek chce, tak zmenit majitele umi snadno..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Můžeš založit "Reborna Muzeum" a přestěhovat to tam, problém je, že ti to pak zůstane a nebudeš moci opustit, ani si ty posty skrýt :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Mylis se ve svém pocitu připravenosti na mateřství. Proč sem tahas delku curaku, opravdu nevím.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Proč by si vychcaný, sebestředný, povrchní, sobecký a ješitný, vysoký hubený muž s úzkým nosem, měl vybrat právě tebe? Co mu můžeš nabídnout, co nenajde snadněji jinde?
    NEI
    NEI --- ---
    Akorát teda napadá mě Markovi zkusit navrhnout přejmenování téhle diskuze a vytvoření nových internetových seznamek, protože to OT je tady dlouhodobě neudržitelné a není tu žádný aktivní admin.
    Co myslíte?
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Na ten seroš kouknu, ale jinak to nezní jako ideální rady pro Rebornu teda. :-)

Akorát tady je jakákoliv rada jako házení hráškem o zeď, tak to asi vzdávám a budu s R. prostě jen normálně povídat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam