URPUTNIK:
NEI:
Tak jsem Vám to našla.
Viz další ,,bachyně".
Ona 165 cm a 86 kg, dle BMI OBEZITA.
Já 170 cm a nedávno to narostlo až skoro na 90 kg, což by byla taky nadváha a skoro lehká obezita, teď 84 kg, takže nadváha, ale jsem relativně o cca 6 kg lehčí než ona, protože jsem o 5 cm vyšší, i když mám podobnou postavu, ale prostě jsem taky pro určité vyhublé mladíky do 27 let ,,VEPŘ" a ,,VORVAŇ" a od cca 15 let mladších cca dvacítek až pětadvacítek jsem párkrát schytala na ulici nebo na párty poznámky typu ,,Hele, jak je TLUSTÁ! Hi hi, ha ha." Nebo na moje svalnatý plnější stehna vedoucí z kulatýho pořádnýho zadku typu Nicki Minaj ,, Podivej ty tlustý nohy!" a jiné nejapné pubertální výtlemy, debilní poznámky rachitických kuřaček s letnitlkama pod kobercem atp.
Ale prostě jim relativně tlustá připadám, když ony jsou poloviční, já to chápu.
No zhubnou bych měla už jen proto, abych mohla zase nosit nějaký svoje oblečení, který čeká, až se do něj zase vejdu. Tehdy skoro nový a pěkný věci, který jsem tehdy před 3 roky musela náhle vyřadit ze šatníku.
Mezi finalistky Miss Británie se probojovala dívka s velikostí L: BMI test ji vyhodnotil jako obézní - Super.czhttps://www.super.cz/clanek/pribehy-mezi-finalistky-miss-britanie-se-probojovala-divka-s-velikosti-l-bmi-test-ji-vyhodnotil-jako-obezni-1509224