RENA_SULIROVA: Proč vlastně to dítě tak chceš?
N co, když ho už teď plánuješ co nejdřív a co nejčastěji odkládat kam a komu to jen půjde - prarodičům, chůvám, jeslím, školkám, komukoliv kdo půjde okolo - zatímco sama budeš... co? Surfovat po netu? Dávat na balkóně jedno brko za druhým?
Měla bys toužit být s ním každý okamžik co to je n půjde, měla by ses bát každých deseti sekund kdy ho musíš dát z ruky.
Dřív jsem myslel, že je úplně jedno, co si holka myslí a plánuje než otěhotní, protože pak přijde 9 měsíců dennodenního kotle hormonů, který jí od základu přeorá psychiku i fyzično a vykove z ní nesmlouvavou matku co rozdupe každýho kdo nedává dost najevo, že její mimísek je nezpochybnitelný středobod všech vesmírů,
ale taky už jsem viděl leccos na to, abych se obával, že se ta změna v některých ženách nestane, a chraňBůh takové nešťastné dítě.
Řekl ti už někdy někdo, že dítě (krom stravy, tepla atd.) potřebuje HLAVNĚ ZÁJEM své matky? Ten pocit, že pro něj udělá cokoliv bude moct a kdykoliv bude moct?
Že musí vidět, že ho má celá rodina ráda, nerada se s ním loučí a když ho nevidí, tak má strach co s ním je?
Jako, fakt mě tvoje nulová empatie ničí.
Doufám, že je jen něčím hodně silně zakrytá - ne že ji v reálu vůbec nemáš, jak to tu vypadá.