• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NICOLLETTE: ,,Ale já tebou ve skutečnosti nyní pohrdám"

Ať už mnou údajně pohrdáš nebo opovrhuješ, jak se tu psalo, z jakýhokoli důvodu.

Jestli jako proto, že když moc vyvářím, pak myju v ruce nádobí a moc na mokro uklízím, že se mi pak dělá na rukou fakt hodně závažnej exém? A potřebuju tudíž, aby kdybych se pak starala o dítě a měla toho moc, i pomoc toho chlapa nebo spíš jen, aby se byl on schopnej o sebe postarat sám....

Tak prapůvodem toho tvýho údajnýho opovržení asi bude opět to veřejný znevažování tady. Tak se zamysli.

VŽDYŤ PŘECI KAŽDÁ ŽENSKÁ, KTEROU ZNÁSILNĚJ NEBO ZDROGUJOU A ZNÁSILNĚJ, zejména když po tom pak skoro umře, JE PŘECI PAK ŠÍLENÁ ALKOHOLIČKA A ÚPLNĚ SICK KRÁVA, PŘECI.

TAKŽE JSME NA TOM HOLKY VŠECHNY STEJNĚ.

Kor je to určo superkráva, když sem něco píše jen za sebe, jako proč je sama, aby si tu našla manžela, ne aby někoho pomlouvala.. A PAK JE TAKHLE VYŠIKANOVANÁ ZDROGOVANÍM A ZNÁSILNĚNÍM, při kterym málem exne, jen proto, že si moc nerozumí se stručností na internetu a JEN PROTO, ŽE JE ŽENA.

Pohrdáš?

But it´s all in YOUR head!

KULA
    KULA --- ---
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Rasistický názory má pouze jeden z rodičů REBORNY, kterej/která za to vlastně ani nemůže...důsledek vývoje v ČR za život toho člověka a za život jeho/jejích rodičů a prarodičů napříč posledními 110 lety.

REBORNA tu jen prezentovala nástin některých těch názorů, aby tak trochu provokovala a mohla se tu pak zhádat třeba i s nějakejma áčkařema,

s jedním z jich měla kdysi v tajných snech pak takový to vzájemný usmiřování, romanitka, usmiřovací sex po tom prohádanym obědě u politický debaty, no znáš to, prostě HYPOTETICKÝ PLATONICKÝ MANŽELSTVÍ.

Ale asi to neklapne.

Kdysi se mu nabízela a nechtěl. A teď?

Oba ty lidi už jsou zřejmě jinde.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    No a jaky ID te teda znasilnili? Ukaz na ne. Co to bylo za lidi? Jaky maj nicky? Tyhle veci si prece nemuzes nechavat pro sebe. Je dulezity varovat ostatni nyxacky jestli se tu pohybujou nejaci nyxacky znasilnovaci.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Radši kydy toho kreténa, (kterej společně s nima punktoval ten údajnej ,,battle" proti REBORNĚ ve formě jejího zdrogování a znásilnění, rádoby ospravedlněný údajným nějakým ,,battlem" proti tý pani, kterou maj jinak všichni v reálu rádi, rádoby ,,battle", kterým si to ospravedlňujou psychopati tady, který ani nechápou, že na druhý straně sítě u počítače sedí živej člověk, kterýho tim mohli zabít), radši kydy toho kreténa nečti.

Smlouvu na dobu určitou mi prodlužovaly tak dlouho, jak to šlo.

A dělala jsem pozici, kdy máš každej den na hrbu reklamace z celýho světa v různých jazycích, kontroluješ taky navážky vitamínů, pak máš na hrbu celou laboratoř, kde makáš a musíš rozumět i pokročilejším analýzám, který zadávaš do externích laboratoří, a zároveň máš u toho na starost celou fabriku a bylo to na ranní nebo i na odpolední směny do 20 h, když to provoz vyžadoval, tak jsem tam někdy byla i do noci, TAKŽE BY TO OPRAVDU ŽÁDNÁ SE SŠ ani žádná studentka PŘI VŠ dělat nemohla.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Hm. Jenže ono taky nebylo hezký s chlapama plánovat nějakej battle proti REBORNĚ, což bylo pak v reálu to její zdrogování a znásilnění nebo to minimálně pak prokazatelně, ať už z jakýhokoli důvodu, PLUSÍČKOVAT, jak se na ni domlouvaj nebo se jí pak posmívat, když na ni nasadili toho zmrda, aby ji tu znevažoval.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NEI: Žeru příběhy "psychopatů" , nebo jen prostě psych. nestabilních lidí, kteří aby se z toho vyhrabali, museli sami na sebe objevit diagnózu a naučit se jí léčit. Tuším, že hraniční poruchu řešila paní, která nejdřív kvůli tomu byla zavíraná do kláštera a to bylo snad nejméně invazivní řešení, co podstoupila.

Možná si to pamatuju špatně...ale stejně v tomhle miluju formu hrdinství, když sám nad svým mozkem zvítězíš.

Jenže já si nemůžu pomoct, ale je opravdu člověk co mu hrabe, protože je pohlcen touhou po majetku a dominanci nad druhými, hoden záchrany?

jakože říká se, že né všichni bytosti na této zemi, mají duši. Chceš věř, nechceš nevěř...
    NEI
    NEI --- ---
    Pardon za OT.
    Nějak jsem se zase zasnila a snažím se vám neustále přiblížit náš svět.
    Když to lidi budou chápat, možná to povede k větší toleranci jinakosti.
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Takový podobný druhy bludů měl můj tatínek.

Museli ho násilím hospitalizovat pomocí policie a hasičů.
    Ani násilím nastavená léčba ho nijak nevyléčila/bohužel mu nezachránila život.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zloba, strach a minusky k temne strane vedou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: tak najit v kuchyni zlomeny krajeci prkynko a tvrdit, ze mu ho partnerka rozbila o hlavu na presnou diagnozu sice nastaci, ale jako vstupenka do ordinace to muze stacit
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Může ale nemusí.
    Lidí je několik miliard a stejně tak žádná diagnóza není stejná.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    acko minuskuje, protoze nezna ceny pronajmu? no to je mi hrozne lito :-)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: neznam diagnozu toho chlapa, ale urcite trpi bludy taky, coz tak nejak typicky souvisi s poruchami osobnosti.
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Sociopat a alkáč je úplně jinej level než mít reálně bludy a žít v jiný realitě.

Dvakrát jsem to zažila přibližně na měsíc až dva na vlastní kůži, takže +- vím jak těm lidem během toho funguje mozek. Prostě chybně. Věříš na 1000% věcem co nejsou realita.

NAVARA: No tak to do sebe poměrně zapadá, takže nejspíš nebude troll.
    Žádnej troll by nevymyslel tolik informací a takový detaily.

Že má Renata v jádru nenávistnou a rasistickou povahu se vůbec nemusí vzájemně vylučovat, naopak vlivem psychózy člověk jedná víc "upřímně".

Že se to rozjelo vlivem jakéhokoliv typu znásilnění se taky nevylučuje, mě určitá forma znásilnění uvrhla do tak těžký deprese při který jsem navíc chlastala a fetovala, protože jsem si pokoušela vymazat mozek. Samozřejmě to byl špatnej postup jak si pomoct, to víme tak nějak všichni.
    Sekundární viktimizace od von_gilotina mi minulej rok touhle dobou rozjela těžkou mánii, při který jsem se ještě tak tak stihla nechat na nyxu zabanovat a nevyvádět další paseku.

Nejvíc ze všeho mě vyresetovaly zřejmě až elektrošoky v létě a od tý doby jakš takš asi dobrý.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    SNOWWHITE: Ty nejsi hezká, tebe ještě nikdo neznásilnil :-)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Mne by vlastně dost zajímalo, jaká (a jestli taková jako dnes) Reborna byla, než se jí TOHLE stalo.
    Moc se ji z doby před změnou nicku nepamatuju.
    Viděl jsem ji naživo jen jednou omylem v metru na Holeškách,
    a to mi přišla na můj vkus trochu razantní (já jsem dost jemný tvor), ale jinak normální,
    a její tehdejší (možná trochu pozdější) výlevy zde byly spíš zklamané a hodně smutné (narozdíl od těch současných, co jsou n citlivé a jak od AI) takže...

.. takže si vlastně dovedu představit, že tohle brutální grafomanství, točení se dokolečka na místě bez sebemenšího posunu a vyloženě výběrové vnímání reality a strojový projev jsou důsledkem velikého traumatu,
    kdy v podstatě značnou část svojí psychiky vypnula a vytěsnila, protože uvnitř jak požár zuří peklo.

Každopádně závěr známe: pro nás neexistuje způsob, jak jí pomoci, a nic co kdo řekne nebo napíše se nemá šanci dostat někam v ní, kde vy to mohlo být nějak promýšleno, zváženo a mohlo by vést k nějakému smysluplnému činu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Urcite si tu sikanu jako nyxi whiteknight zastavil 😀
    FATTY: snad diskuzi tech mych sest postu, kterymi jsem se snazil predejit rozjizdejici sikanu Reborny, uplne neznicilo!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: to dokaze dost lidi, sousedky bejvalej je typickej sociopat a alkac, presto denni rezim zvlada. nezvlada orientaci v tematech ani reflexi potreb svyho syna, ale hyposku splati

NAVARA: ono vstat do prace a karierni uspech jsou dve ruzny veci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam