• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: popravdě nemá smysl mailbombit každou PR agenturu, ani každýho inzerenta na byt. mě se osvědčilo s určitou rozvahou kvalitně oslovit nějakou pro tebe zajímavou lokalitu a nebo zaměstnavatele, věnovat dopisu trochu času, trochu se s tím pomazlit. a podotýkám, že jsem musel kvůli vyjebávce s dobou určitou opustit byt do 1 měsíce. a pokud podlehneš stresu a panice, tak si vůbec nepomůžeš. když to chrlíš jak baťa cvičky tak to každej pozná. loni jsem měl úspěšnot s inzeráty na byt 50%. na 2 poslaný dopisy to byly 2 prohlídky a jedna z nich vyšla.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Nereálné, příliš blízko centra za příliš málo peněz. Tohle leda jako jednu místnost v podnájmu s někým dalším.

RENA_SULIROVA: Poslala jsi ten životopis na LAUNCHER?
    Standardně ty nabízíš co umíš a hledáš ty, kteří to potřebují a umí ocenit.
    Třeba i profilem na LinkedIn, kde si tě ty firmy mohou najít a proaktivně oslovit.

Hledání bytu ti nezabírá 40 hodin týdně, aby ti bránilo si současně hledat práci.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Musím přiznat, že u mnoha pozic jsem kdysi narazila s tím nedodělaným řidičákem.
    Po dvou letech jsem se naučila řídit docela obstojně, když mě tehdá k dělání autoškoly vyhecovala jedna pozice, na kterou mě nevzali jen kvůli němu, ale nemám ten ŘP dotaženej. Možná si ho dodělám, když to jde teď i udělat si ho jen na automat. Ale chtěla jsem si rovnou počkat na ty elektromobily, kde je jen ten pedál, až by to firmy nabízeli jako služebáky pro pohyb po městě do 70 km.

Ale tedy s napětím očekávám vývoj, který přinese možný zákaz spalovacích motorů.

Možná pak pracovní trh přinese (nejen) pro mě NOVÉ MOŽNOSTI.

,,Dobrý den, vezu Vám kolegu, který byl u mě na jednání a přijela jsem si zároveň vyzvednout pár vzorečků! :) Hezký den!"

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

A dáme si písničku:

Green Day - Boulevard Of Broken Dreams [Official Music Video] [4K Upgrade]
    https://www.youtube.com/watch?v=Soa3gO7tL-c
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY:
    RENA_SULIROVA:

Jenže víš, ono to spíš vypadá, že i když se NAVARA zapotí, že NIC takovýho nenajde.

Takže to spíš vypadá na to se obrátit skutečně na tu ORGANIZACI PRO TY MATKY.

Jenže ta se mě logicky nemůže ujmout proto, že ještě nejsem MATKA.
    Takže zatímco matky na ty zkráceňáky už vesele hákujou, tak já mám nechtěný volníčko.

Tak uvidím, jak s tím hledáním pak dopadnu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Hele, mně je to jedno.

Klidně ať tu NAVARA nahodí a doporučí nějaký pozice:

něco pro ženu, kde je podmínka maturita nebo VŠ, s jazyky, alespoň minimální využití AJ a PC, bez ŘP, ale může to bejt částečně spojený i s nějakou fyzickou aktivitou typu: obchůzky laborkou, nějaký analýzy, obchůzky provozem, čímkoli nebo nějaká fyzická makačka - to naopak uvítám se třeba 2 - 4 h denně smět hýbat a ne jen sedět za stolem a datlit, aby to alespoň trochu zavánělo nějakým OBOREM nebo odborností, bez AUTOMOBILOVÝHO PRŮMYSLU, BEZ ELEKTRO (tím myslím nějaký elektro-součástky, čistě PROGRAMOVÁNÍ a pod.), BEZ STROJÍRENSTVÍ, no prostě bez těch jakoby ,,mužštějších" oborů, naopak CHEMIE, BIOCHEMIE a další příbuzné vědní obory, POTRAVINÁŘSTVÍ, LÉČIVA a pod. a takovéto ,,ženštější" obory vítány.

Dojezdnost do 60 min MHD z centra Prahy. Takže Praha západ nebo Praha východ jen tak, aby ses tam podle idosu dostal pomocí MHD z centra DO HODINY včetně docházkový vzdálenosti.

Pak zaškrtnout PRÁCE JEN NĚKTERÉ DNY V TÝDNU, tj. cokoliv nižší než celých 40 hodin týdně, i kdyby to mělo znamenat jen tam občas v pátek nebýt.

Takže pokud se zaškrtne PRÁCE jen některé dny v týdnu, tak to stačí, to je pak na domluvě, jestli to bude PO-ČT po 8 hodinách = 4 x 8 hodin = 32 hodin.

To by pak platili asi jako za 30 hodin. Standard je 40 hodin, tak mně by stačilo i kdyby to bylo zkrácený tak, abych tam prostě nemusela být nad 36 hodin týdně + dvě hodiny cesta tam a zpátky každý den.

Plat nad 27 hrubého.

No já se po přestěhování podívám sama.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    ACKO: 1+kk, necelých 30 m2, bez balkonu, pže nekuřačka, starší byt, komplet velmi skromně vybaveno, do centra MHD za 15 min, pěšo za 40 min, mám špatný achilovky teď:

nájem 9,5 tis. + poplatky ca 2,5 tis. + voda na mě nájemce bude asi 2 tis. = 14 tis.
    Pokud se pak nedoplatím s reálnou spotřebou a budu tam plakat, dám vědět.

Buď mám tedy ten šarm nebo to druhý. Ale pán byl starší, tak k ničemu nedošlo.

S majitelkou domu, kde bydlím za 12 tis. komplet se všim všudy teď, taky nic nebylo, je to starší pani. No a teď je trochu nasraná a chce mi něco napočítat navíc, ale ve smlouvě to nemáme, tak snad jen pár tisíc na dřevo jí doplatim, pokud to tu zvládnu udržet v původním stavu až do konce smlouvy.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: Ale ono je dost těžký se s někým srovnávat.

Protože Beyoncé má delší nohy než já, tak část její váhy jde na ty delší lýtka a ne na plnější stehna a začínající vyklenutý břicho a počínajícím špekem jako u mě.

A taky nemůžu napsat, že mám postavu jako Nicki Minaj, protože dříve jsem byla tak štíhlá v pase s plochým břichem, jako má na některých fotkách ona, ale začínající vyklenutý břicho a počínající špek na břiše mi brání v tom napsat, že mám postavu jako ona.

A hlavně Nicki Minaj je o 12 cm menší než já (157 cm, takže trpaslík), tak má logicky i nižší hmotnost, ale NEDÁ SE TO SROVNÁVAT vůbec, PROTOŽE HMOTNOST TĚCH JEJÍCH UMĚLEJCH VÝPNÍ PRSOU A ZADKU, CO MÁ, ABY VYPADALA TŘEBA JAKO JÁ nebo mně podobný prsatý prdelatý holky, HMOTNOST TĚCH JEJÍCH VÝPLNÍ MŮŽE BÝT NIŽŠÍ, NEŽ HMOTNOST MÝHO ZADKOVÝHO SVALU, KTEREJ JE LOGICKY TĚŽŠÍ, KDYŽ JE TO SVAL A NE SILIKON A HMOTNOST MÝ PRSNÍ HMOTY JE TAKY ASI VYŠŠÍ, KDYŽ JE TO TUK A MLÉČNÝ ŽLÁZY A NE SILIKON.

Takže srovnávat se s kýmkoli ze šoubyznysu, kdy její tělo je byznys, co má jen někomu od slintalů přinést prachy, a srovnávat se vůbec PODLE BMI a výhradně podle hmotnosti je KRAVINA.

Takže kydy, že podle BMI mam těžkou nadváhu, jen proto, že mám čtyřky a velkej zadek, se snažím ignorovat.

Ale na břichu chci zamakat. To mám jako předsevzetí.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: A pravidelně navštěvuje svoje terapeuty
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: Chtěla jsem psát, že ona je vyšší než já, tak že se i přes 90 kg relativně snese, když je vyšší. ALE NENÍ.

Beyoncé/Výška: 1,68 m

Takže je o cenťák nižší než já.

To jsem nevěděla. V telce to tak nevypadá. To asi proto, že má vždy ty vysoký štekle.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: mno Beyonce měla dvě těhotenství a v druhém čekala dvojčata a měla až 99kg. Takže vypadá dobře no.
    ...
    I když.. "Zpěvačce pomáhá s péčí o její tři děti celkem šest chův. Rodiče si tak prý s dětmi jen hrají nebo se s nimi mazlí. Veškeré náročnější činnosti jsou však na chůvách, přiznala kdysi Beyoncé v rozhovoru pro magazín OK!."

:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Na pěkný umělý kozy si z 5k měsíčně co ti zbude nenašetříš - to bys musela na pohovory už teď a alespoň QM, ne nějakou ulejvárnu
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Nedostatek jódu? No na kretenismus a poruchy motoriky to u Beyoncé na tom gifu nevypadá a hmotnost měla naopak oproti současnoti nižší.

Teď vypadá zdravě. I když má podle BMI taky určo nadváhu. I když ona je asi vyšší než já, má vlastně delší nohy, tak jí to BMI neleze po výpočtu do tý vyšší nadváhy jako mně.

Ale já abych TAKHLE vypadala potřebuju už ty stahovací spoďáry - tangáče stahovací v břišní části, jak jsem po pravdě psala, protože s nárůstem prsní a zadko-bokový hmoty mi zároveň vyklenulo trochu i břicho a objevil se u mě před třemi lety poprvé ten břišní špek, kterej je třeba trochu usměrnit a zkorigovat.

To si člověk nevybere.
    Nebo leda zhubnout na původních 62 kg, ale pak umělý výplně koz a prdele jako má Nicki Minaj, abych ty čtyřky prsa a kulatej zadek ala Nicki Minaj zase měla, ale já to mám přírodní, což je lepší.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: No nejspíš i v KFC rychle nabírají, ale i tam budeš muset nosit rukavice…
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Ale náhodou musim říct, že v Mekáči jsem pětkrát v životě byla.
    Když to tu ve Vodičkový otvírali a jako dítě jsem na to měla hezký vzpomínky.

A pak kdysi s bývalým snoubencem, že si jako nebudu hrát na zarytýho áčkaře a když jsme dostali nějaký kupony, tak jsem tam na ten burger s filetem, což je jediný, co jsem tam jedla, zašla. Ten FILE burger pak zrušili a od tý doby jsem tam nebyla. Tedy vlastně na služebce jsem naopak orodovala za to, ať se tam stavíme, i když to normálně bojkotuju, protože jsem chtěla ZADARMO zežrat ten novej VEGE BURGER. No nebyl nic moc.

Ale musim říct, že nedávno jsem byla POPRVÉ V životě v KFC.

A vůbec ne špatný: Po halumi wrapu (ten řecký sýr, což je jediný, co z jejich sortimentu jím), s hranolkami a coleslawem a sladkými churros po celym jídle zbylo JEN JEDINÝ TITĚRNÝ plastový víčko od toho salátku, jinak jen samý snadno recyklovatelný papíry.

Po tom, zda kráva, co dala mléko na ten sýr, žije šťastně a vesele a nikdo do ní nekope, jsem se tedy nepídila. ale vzkazuju jí: Bůůů! Sýrýk dobrej, pěkně na skus. Přeji hodně štěstí a lásky v kravíně. Peace!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Tím přeci netrávíš osm hodin denně, zbytek má být hledání práce.

Ale jestli raději půjdeš do McD, tak bys měla začít trénovat i ty rukavice…
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Jsem psala, že teď obíhám ty byty na přestěhování, ne výběrový řízení.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Jinde tě narychlo nevezmou, když už neobíháš výběrka…
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    To by byl zajímavej pohovor.

Kor kdybych vzala nějakýho áčkaře, kterej by jim tajně v průběhu mýho pohovoru ZABETONOVAL hajzly, aby tam lidi nemohli chodit žrát a podporovat to, jen proto, že se chtěj vychcat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když tu rukavice nenosíš, tak se nediv, že máš exém… s takovou tě ani do McD nevezmou, by přišli o HACCP
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Mně ten exém rukou, kterej jsem měla v dětství, cca ve 25 letech zcela vymizel.

Ale 2020 se to nějak vrátilo. Teď už to zase nemám vůbec.

Když jsem ale na všechna nařízení kožařů kašlala, vyvářela a myla nádobí dle libosti, na mokro šubrovala před Vánoci po bytě a v zimě nenosila rukavice a zmrzlo to a pak se doma hodně namáčelo, tak jsem na tom byla asi nějak takhle.

Takže to už bych si nerada někdy v životě znovu uhnala, to radši budu za línou krávu - ilustrační foto stažený z netu:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam