• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: mno Beyonce měla dvě těhotenství a v druhém čekala dvojčata a měla až 99kg. Takže vypadá dobře no.
    ...
    I když.. "Zpěvačce pomáhá s péčí o její tři děti celkem šest chův. Rodiče si tak prý s dětmi jen hrají nebo se s nimi mazlí. Veškeré náročnější činnosti jsou však na chůvách, přiznala kdysi Beyoncé v rozhovoru pro magazín OK!."

:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Na pěkný umělý kozy si z 5k měsíčně co ti zbude nenašetříš - to bys musela na pohovory už teď a alespoň QM, ne nějakou ulejvárnu
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Nedostatek jódu? No na kretenismus a poruchy motoriky to u Beyoncé na tom gifu nevypadá a hmotnost měla naopak oproti současnoti nižší.

Teď vypadá zdravě. I když má podle BMI taky určo nadváhu. I když ona je asi vyšší než já, má vlastně delší nohy, tak jí to BMI neleze po výpočtu do tý vyšší nadváhy jako mně.

Ale já abych TAKHLE vypadala potřebuju už ty stahovací spoďáry - tangáče stahovací v břišní části, jak jsem po pravdě psala, protože s nárůstem prsní a zadko-bokový hmoty mi zároveň vyklenulo trochu i břicho a objevil se u mě před třemi lety poprvé ten břišní špek, kterej je třeba trochu usměrnit a zkorigovat.

To si člověk nevybere.
    Nebo leda zhubnout na původních 62 kg, ale pak umělý výplně koz a prdele jako má Nicki Minaj, abych ty čtyřky prsa a kulatej zadek ala Nicki Minaj zase měla, ale já to mám přírodní, což je lepší.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: No nejspíš i v KFC rychle nabírají, ale i tam budeš muset nosit rukavice…
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Ale náhodou musim říct, že v Mekáči jsem pětkrát v životě byla.
    Když to tu ve Vodičkový otvírali a jako dítě jsem na to měla hezký vzpomínky.

A pak kdysi s bývalým snoubencem, že si jako nebudu hrát na zarytýho áčkaře a když jsme dostali nějaký kupony, tak jsem tam na ten burger s filetem, což je jediný, co jsem tam jedla, zašla. Ten FILE burger pak zrušili a od tý doby jsem tam nebyla. Tedy vlastně na služebce jsem naopak orodovala za to, ať se tam stavíme, i když to normálně bojkotuju, protože jsem chtěla ZADARMO zežrat ten novej VEGE BURGER. No nebyl nic moc.

Ale musim říct, že nedávno jsem byla POPRVÉ V životě v KFC.

A vůbec ne špatný: Po halumi wrapu (ten řecký sýr, což je jediný, co z jejich sortimentu jím), s hranolkami a coleslawem a sladkými churros po celym jídle zbylo JEN JEDINÝ TITĚRNÝ plastový víčko od toho salátku, jinak jen samý snadno recyklovatelný papíry.

Po tom, zda kráva, co dala mléko na ten sýr, žije šťastně a vesele a nikdo do ní nekope, jsem se tedy nepídila. ale vzkazuju jí: Bůůů! Sýrýk dobrej, pěkně na skus. Přeji hodně štěstí a lásky v kravíně. Peace!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Tím přeci netrávíš osm hodin denně, zbytek má být hledání práce.

Ale jestli raději půjdeš do McD, tak bys měla začít trénovat i ty rukavice…
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Jsem psala, že teď obíhám ty byty na přestěhování, ne výběrový řízení.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Jinde tě narychlo nevezmou, když už neobíháš výběrka…
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    To by byl zajímavej pohovor.

Kor kdybych vzala nějakýho áčkaře, kterej by jim tajně v průběhu mýho pohovoru ZABETONOVAL hajzly, aby tam lidi nemohli chodit žrát a podporovat to, jen proto, že se chtěj vychcat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když tu rukavice nenosíš, tak se nediv, že máš exém… s takovou tě ani do McD nevezmou, by přišli o HACCP
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Mně ten exém rukou, kterej jsem měla v dětství, cca ve 25 letech zcela vymizel.

Ale 2020 se to nějak vrátilo. Teď už to zase nemám vůbec.

Když jsem ale na všechna nařízení kožařů kašlala, vyvářela a myla nádobí dle libosti, na mokro šubrovala před Vánoci po bytě a v zimě nenosila rukavice a zmrzlo to a pak se doma hodně namáčelo, tak jsem na tom byla asi nějak takhle.

Takže to už bych si nerada někdy v životě znovu uhnala, to radši budu za línou krávu - ilustrační foto stažený z netu:

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Na mytí nádobí mám kartáček na tyčce, ale voda se stejně dostává na ruce, jak se to nádobí oplachuje. A mokrej úklid se musí houbičkou nebo průběžně vyplachovanym hadříkem.
    Takže se pak ruce musí znovu umýt, vysušit a znovu namazat Eucerinem a prostě jsou zatěžovaný. Prostě ty ruce s potenciálem k atopickýmu exému se nemaj vůbec namáčet. Ráno umýt po noci, namazat, pak něco klikat do PC, opatrně vyžrat oběd v práci z krabičky, večer po příchodu ruce umýt a na noc namazat... a EXÉM je do několika měsíců FUČ.
    V RUKAVICÍCH SE TEN ATOPICKEJ EXÉM NĚKDY ZAPAŘÍ A MŮŽOU NAOPAK VZNIKAT PUCHÝŘKY.

A v rukavicích není ten cit, aby se v tom mohl člověk, v tom SLIZU nebo tý ŠPÍNĚ, tak pěkně silou od ruky ňahňat a dřít to, to já ráda...pěkně sanitovat, u toho si člověk nejlíp vyčistí hlavu od SRAČEK... uklidňuje mě to...to já ráda se v tom ňahňat...
    ...i když NESMÍM :(
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Já bejt jima, tak bych těm lidem naopak ještě přidala VÍC než má VŠ tech. absolventka s jazyky, protože kdo by chtěl mít něco společnýho s Mekáčem nebo pípat na kase v Lidlu a chodit do práce na pátou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Rukavice na mytí nádobí / vytírání jsou příliš hi-tech?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Na takové pozici jak ji popisuješ bys měla mít výrazně více, než částku kousek od minimální mzdy, kde si více vyděláš i otáčením hranolek v McD a kase v Lídlu ani nemluvě…
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Na naplnění myčky mám málo nádobí a málo našpiněnýho nádobí, dokud jsem sama.
    Když jsem vyvářela bývalýmu snoubenci, musel toho pak po jídle chudák mýt daleko víc. Hlavně víkendy, kdy jsme neměli žádný openairy, kam bych chtěla já nebo kde by hrál on. To jsem pak vařila a pekla celej víkend chod za chodem, když jsme byli výjimečně doma.

Pokud budu zase pracovat a mít obědy v práci, pak večeřím občas třeba jen jogurt nebo sushi tyčkami rovnou z krabičky nebo si hlodnu avokáda nebo jablko a tak.

Takže za celý týden našpiněnej jeden talířek od snídaní s hrnkem, co si nechávám našpiněný na stole i několik dní, někdy ani to ne, protože jsem snídávala v kvaltu do práce ve spěchu v tramvaji, v metru nebo v průběhu dobíhání autobusu cestou z metra a pak býval našpiněnej jen kastrol nebo pánev a jeden talíř po sobotních NEBO nedělních OBĚDO-VEČEŘÍCH, protože od pátku večer do soboty odpol nebo od soboty večer do neděle odpol NEbývám od dubna do října doma, někdy jsem v tahu i celej víkend a požívám něco syrovýho v polospánku na karimatce ve stanu, ale to už jen výjimečně.

A pokud ti ten text níže nedává smysl, tak si ráno na netu přečti, jak probíhaj a na čem jsou založený obhajoby znásilňovačů.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA:
    Hledej podnájem kde bude myčka, když máš problémy s ekzémem.

Abys našla životního partnera, musíš si nejdřív nechat opravit hlavu, která se ti rozbila buď znásilněním nebo čímkoliv jiným.

Už jsi chvilku psala poměrně příčetně, myslela jsem, že jsi z nejhoršího venku, ale tvůj text už zase nedává smysl.

Mrzí mě to.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NICOLLETTE: ,,Ale já tebou ve skutečnosti nyní pohrdám"

Ať už mnou údajně pohrdáš nebo opovrhuješ, jak se tu psalo, z jakýhokoli důvodu.

Jestli jako proto, že když moc vyvářím, pak myju v ruce nádobí a moc na mokro uklízím, že se mi pak dělá na rukou fakt hodně závažnej exém? A potřebuju tudíž, aby kdybych se pak starala o dítě a měla toho moc, i pomoc toho chlapa nebo spíš jen, aby se byl on schopnej o sebe postarat sám....

Tak prapůvodem toho tvýho údajnýho opovržení asi bude opět to veřejný znevažování tady. Tak se zamysli.

VŽDYŤ PŘECI KAŽDÁ ŽENSKÁ, KTEROU ZNÁSILNĚJ NEBO ZDROGUJOU A ZNÁSILNĚJ, zejména když po tom pak skoro umře, JE PŘECI PAK ŠÍLENÁ ALKOHOLIČKA A ÚPLNĚ SICK KRÁVA, PŘECI.

TAKŽE JSME NA TOM HOLKY VŠECHNY STEJNĚ.

Kor je to určo superkráva, když sem něco píše jen za sebe, jako proč je sama, aby si tu našla manžela, ne aby někoho pomlouvala.. A PAK JE TAKHLE VYŠIKANOVANÁ ZDROGOVANÍM A ZNÁSILNĚNÍM, při kterym málem exne, jen proto, že si moc nerozumí se stručností na internetu a JEN PROTO, ŽE JE ŽENA.

Pohrdáš?

But it´s all in YOUR head!

KULA
    KULA --- ---
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Rasistický názory má pouze jeden z rodičů REBORNY, kterej/která za to vlastně ani nemůže...důsledek vývoje v ČR za život toho člověka a za život jeho/jejích rodičů a prarodičů napříč posledními 110 lety.

REBORNA tu jen prezentovala nástin některých těch názorů, aby tak trochu provokovala a mohla se tu pak zhádat třeba i s nějakejma áčkařema,

s jedním z jich měla kdysi v tajných snech pak takový to vzájemný usmiřování, romanitka, usmiřovací sex po tom prohádanym obědě u politický debaty, no znáš to, prostě HYPOTETICKÝ PLATONICKÝ MANŽELSTVÍ.

Ale asi to neklapne.

Kdysi se mu nabízela a nechtěl. A teď?

Oba ty lidi už jsou zřejmě jinde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam