GRANTORINO: Ale ono je dost těžký se s někým srovnávat.
Protože Beyoncé má delší nohy než já, tak část její váhy jde na ty delší lýtka a ne na plnější stehna a začínající vyklenutý břicho a počínajícím špekem jako u mě.
A taky nemůžu napsat, že mám postavu jako Nicki Minaj, protože dříve jsem byla tak štíhlá v pase s plochým břichem, jako má na některých fotkách ona, ale začínající vyklenutý břicho a počínající špek na břiše mi brání v tom napsat, že mám postavu jako ona.
A hlavně Nicki Minaj je o 12 cm menší než já (157 cm, takže trpaslík), tak má logicky i nižší hmotnost, ale NEDÁ SE TO SROVNÁVAT vůbec, PROTOŽE HMOTNOST TĚCH JEJÍCH UMĚLEJCH VÝPNÍ PRSOU A ZADKU, CO MÁ, ABY VYPADALA TŘEBA JAKO JÁ nebo mně podobný prsatý prdelatý holky, HMOTNOST TĚCH JEJÍCH VÝPLNÍ MŮŽE BÝT NIŽŠÍ, NEŽ HMOTNOST MÝHO ZADKOVÝHO SVALU, KTEREJ JE LOGICKY TĚŽŠÍ, KDYŽ JE TO SVAL A NE SILIKON A HMOTNOST MÝ PRSNÍ HMOTY JE TAKY ASI VYŠŠÍ, KDYŽ JE TO TUK A MLÉČNÝ ŽLÁZY A NE SILIKON.
Takže srovnávat se s kýmkoli ze šoubyznysu, kdy její tělo je byznys, co má jen někomu od slintalů přinést prachy, a srovnávat se vůbec PODLE BMI a výhradně podle hmotnosti je KRAVINA.
Takže kydy, že podle BMI mam těžkou nadváhu, jen proto, že mám čtyřky a velkej zadek, se snažím ignorovat.
Ale na břichu chci zamakat. To mám jako předsevzetí.