• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NEI: ale ale..
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Další zabitý auditko, jako tenkrát, když Miki převzal rano to smažu. A nevím teď, Nei, mně nepřijde, že byste tu generovaly nějakou zábavu. Pološílený kecy nejsou zábava. A teď fakt nemyslím ty tvoje.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: díky, kdy byly naposled aktualizovaný? :) ohledně chování to je tak vágně napsaný, že se bych tě s mazáním taky poslal do háje. navíc teda mi stále chybí návaznost na právní rámec čr, tedy jakési symboly ne-e, výzvy k vyhlazování jedinců sám majitel přejde jakobynic. strašlivej paskvil.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    INSEQUI: To se nedělá. Ale ta ironie je hned dvojnásobná, jelikož kritická je naše madam až běda a současně tu běduje, jak si pro zlý zájem zdejších deviantů nemůže ani postnout foto toho, jak náramně smyslná je žena plná křivek. A přitom na fcb má zcela veřejně fotku celé postavy v bikinách. Make it make sense.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: můžu ta pravidla serveru vidět?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SNOWWHITE: Tak nám tu Beyoncé ukaž, nebuď slušná, když se tu posmívá NAVAROVI, že vypadá jak ropušák, tak by mě to celkem zajímalo jak na tom sama je.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Zlato, víš, že u Tebe na profilu na fcb je k vidění fotka v plavkách, stará podle všeho cca rok? Já jen, že by sis ty kecy na vzhled ostatních fakt mohla nechat pro sebe.
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Nojono, a je tu celá řada klubů dvakrát kvůli neefektivně udržovaném pořádku v diskuzích.
    S tím se nedá nic dělat.

A sem pokrytec páč mi to najednou vadí a celou dobu jsem byla mazač.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: To se neděje jen tobě - i když mažu posty odporující pravidlům nyx.cz jako takového (a OT v daném klubu), jsem obviňován z cenzury a zakládají se protest kluby :)
    NEI
    NEI --- ---
    AVATAR: Nevím jak Renča, tipovala bych že psát tady veřejně je její základový nastavení, já tu generuju zábavu pro sebe a pro ostatní.

Nedržím se věcí k tématu protože jsem to tu přijala za anarchistickej systém, kde je to jedno. Kdyby s tím kdokoliv cokoliv chtěl dělat, tak si o toho admina řekne.

Všimla jsem si, že ostatní moc rádi mažou OT příspěvky a rozdávají ovoce a buzerují ostatní v klubech, ale když něco takovýho udělá NEI, tak je oheň na střeše a všichni píčujou že jsem kráva.
    Takže teď si tu užívám nevinné rebelie z druhé strany a řeším s Renčou byty a mimíse. :-)
    RENA_SULIROVA: proc by to bylo ot? Vsak se tu seznamujes s nei. Nevim teda, proc to delas takhle verejne a ne v poste, ale nerad bych se dopustil nakyho kink shamingu a tak to radsi prejdu :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:

A není to OT.

Chci tím vysvětlit, proč jsem kdysi sem psala, že na seznamce raději nechávám 3 - 8 let starý fotky, kde mám ještě tu postavu jako Shakira.

Protože obličej mám skoro stejnej jako dřív a doufám, že na tu svou postavu zase zhubnu.

Stačí jen nesedět pořád v práci a trochu víc se hýbat, tedy doufám.

A pokud ten chlap to dítě opravdu chce, tak asi počítá po těhotenství s nějakým tím kilem navíc. Tak by mohl být tolerantní.

V dietě bohužel nemám už moc co ubírat, jím dost zdravě a lehce.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:

Bebe Rexha získala prej tuhle mně podobnou PRASOVITOST kvůli tomu, že má syndrom polycystických vaječníků.

Tak šupky dupky na gyndu, aby to u mě nebylo navíc ještě něco takovýho.

V současnosti asi tak, v pase jsem teď dokonce širší, než je ona ta tý první fotce.

A to jsem dřív měla postavu přesně jako Shakira.
    Prostě náhlej vzestup hmotnosti v prsou, zadku, trochu stehnech a trochu i v břiše součtem o 15 kg, skokově nahoru.

V zrcadle něco takovýho. Prostě vepř, no.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: to je pattaya nebo usa?
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: nicky minaj nevim kdo je a bojim se ji googlit takhle ve tme.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: No tak Taylor jsem byla v 17-23 letech, mladší Beyoncé ve 25-36.

No tak teď od roku 2022 jsem starší Beyoncé nebo Nicki Minaj s lehce vyklenutym břichem, na kterym se začal dělat špíček.

Má bejt?

I to se někomu líbí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: Taylor Swift lepsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam