Dobre, zkusim to vratit seriozne k seznamovani .. snad jsou trolove nazrani a valecne sekery zakopane, diky :)
Situace: pozval jsem jednu 38l slecnu misto 2. rande do divadla .. no a protoze ma sve zavazky, neodsouhlasila to hned, pac potrebovala domluvit zaskok .. tyden zadne info, tak jsem se ozval, ze se divadlo blizi a jestli teda nesehnala, ze to potrebuju vedet, ze pujdu kdyztak se sestrou .. no a prisla odpoved, ze jestli je to jen do poctu, at vezmu nekoho jineho ..
Vyklad: probiral jsem to s jinou kamaradkou a ta mi otevrela obzor, ze jsem mel napsat, ze jestli teda nemuze, ze domluvime neco jineho jindy, divadlo nezminovat a jit tam s kymkoli chci .. muj vyklad - udrzovat tu iluzi, ze je ona ta jedina, kolem ktere se toci muj program a bez ni to nema smysl .. pred chvili jsem to probiral s jinou, cca 60l, ktera potvrdila, ze “zeny to tak potrebuji” ..
Dotaz: nechci z tohodle delat hazeni spiny na druhe pohlavi a nechci hazet vsechny do stejneho pytle .. vazne se spolecensky ocekava, ze i ve 40 budeme hrat takovehle habadury? Ze ona je ta jedina nejjedinejsi? Nebo je to ciste subjektivni zalezitost, nejaka to tak proste ma, ale rozhodne ne vsechny? Priznavam, ze bych to cekal treba u 20 lete ..
Ps: zaskok si nakonec sehnala, takze to s ni v divadle proberu :)