• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    INSEQUI:
    SNOWWHITE:

Protože na facebooku je ta funkce, že devianti vidí, kam na párty pojede REBORNA Shakira Beyoncé, DÁVNO ZRUŠENÁ.

A je to třeba proto, aby když nějaký lidi napsali, že se něčeho zúčastněj nebo někam jedou, aby jim někdo mezitím nevykradl byt. Taky by mohl někdo někoho pronásledovat tam, kam jde nebo jede.

Myslím, že kdyby REBORNA dala k soudu, že sem dala vyzývavou fotku v tílku a v tangáčích, aby si tu našla manžela a pak napsala, kam pojede na párty, jak si to tu se známými psali i se různě zvali...a že někdo dohledal, kam pojede, nenápadně jí tam v davu prdl znásilňovací injekci a odtáhl ji, jako že jí pomáhá a pak jí místo ibalginu, když už neviděla, byla omámená a myslela, že jí pomáhá, vecpal extázy a ZNÁSILNIL JÍ, nějak si to podle všeho, co se tu psalo o nějakejch fotkách, zřejmě zaznamenal na mobil, natočil, všem to asi ukázal, aby se mohli lidi bavit nad jejím znásilněním a pak jí tu ještě celej rok hanil nějakej kretén, veřejně ji znevažoval a dělal z ní kvůli tomu znásilnění blázna...

....tak myslím, že by NYX musel tu funkci, že je vidět, kam kdo jede na akci, ZRUŠIT.

Ale REBORNA určo taky, jak byla zabouchlá do toho áčkaře kdysi, ho sledovala a jezdila občas tam, kam on, aby ho mohla vidět.

Takže REBORNA má zrušenej profil a ani já nebudu pro známý psát kam jdu nebo jdu, abych tak zvýšila zájem o akci nebo tím poukázala známým na dobrou akci, no.

Prostě už nemůžu tuhle funkci využívat.

A to samozřejmě nejsou jediný následky.

Ale můžu si vybírat akce, kde třeba nebudou nějaký ty devianti, co domluvili zdrogování a znásilnění REBORNY.

Je jen vidět, kdo ten údajnej ,,battle" proti tý hodný milý pani ve formě jejího zdrogování a znásilnění plusíčkoval...

Nedala se hned fízlum na analýzu rozboru krve, co jí píchli a odběr DNA, neví kdo ji znásilnil, i když si tu soulož potom vybavila, takže tak.
    NEI
    NEI --- ---
    VICTO_REA: Asi ti nerozumím, jen jsem shrnula jinak jak chápu R. počínání tady.

Hoovering je manipulativní taktika, kterou používají toxičtí lidé, zejména narcisté, aby znovu vtáhli svou oběť zpět do vztahu nebo pod svou kontrolu. Název pochází od vysavačů značky Hoover – jde o metaforu pro „vysávání“ oběti zpět.

Hoovering se často objevuje po tichém období, rozchodu nebo odchodu oběti a může mít různé podoby, například:

Lichotky a sliby („Změnil/a jsem se, tentokrát to bude jiné.“)

Hraní na city („Jsem bez tebe úplně ztracený/á.“)

Vyvolání viny („Jak mi to můžeš udělat po všem, co jsem pro tebe udělal/a?“)

Provokace (negativní komentáře nebo pomluvy, aby vyvolali reakci)

Hraní na soucit („Mám zdravotní/finanční problémy, jen ty mi můžeš pomoct.“)

Nečekané kontakty (např. zprávy k narozeninám, „omylem“ odeslané zprávy, náhlé objevení se na známých místech)

Cílem hooveringu není skutečná změna nebo napravení vztahu, ale získání kontroly a pokračování manipulace. Nejlepší obranou je nulový kontakt nebo pevné hranice, pokud nulový kontakt není možný.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NEI: holduješ hooveringu, jo?
    I ty šibalko :-D
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    LUSINDA: vím na co narážíš..
    Takhle.. za sebe jak to vidím.. 99% chlapů co má kariéru a peníze, když budou chtít navštívit kulturu, tak opravdu nebude problém s kým jít.

Plus započtu-li fakt, že každé seznámení (i sex že jo) je jen nezávazný pokec a až pak dle adekvátnosti a míry touhy k druhému přilnout, se ten vztah z toho stane nebo taky ne.

Jinak tohle zranění na které narážíš mám dávno odžito, proto si z toho dělám trochu prdel, no. Ve finále se tím krásně posílí vnímání vlastní hodnoty a zbytečný nevytváření paranoi "já jsem určitě jen do počtu"
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: A navážela jsem se tu do tebe, protože to vypadalo, že jsi s těma kreténama 2019 spoludomluvila zdrogování a znásilnění REBORNY, nebo jsi prostě jen plusíčkovala zahájení nějaký tý BITVY proti REBORNĚ, ten gif jsi plusovala. A začalo to gifem a skončilo na párty, kam se přihlásila, že pojede, nalezením v davu, zezadu nenápadně injekcí zdrogováním, nenápadným odtažením jakoby nápomocným na kraj lesa a znásilněním REBORNY. Pani, kterou maj jinak v reálu, všichni co s ní kdy mluvili, všichni rádi.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Nevím, kde jsi to vzala. Ale fajn. Nějakou fotku v plavkách někde mám. A opravdu jsem v té době z určitých úhlů a když jsem to přehnala se zesvětlováním vlasů, který si zesvětluju jen nad čelem, opravdu jsem v tý době vypadala jako Shakira. Dokonce ne mě lidi na ulici v Čechách i na dovolený volali: ,,Shakira jde." nebo ,,Áááá, Shakira! Shakira!" Jenže ta fotka je z doby, kdy jsem měla menší prdel a mám teď DVOJNÁSOBNÝ KOZY než na tý fotce. Tehdy to byly C a teď mám D až E.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Ahá. Takže tvoje dokonale propracovaná strategie jak najít taťku pro mimíse s bytem v Praglu.
    = Psát tady o tom detailně a čekat že se ozve.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Jenže byt a mimís, TO JE ÚČELEM TOHO SEZNAMOVÁNÍ NA TÝ SEZNAMCE.

Takže to není OT.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: znama maserka mi rekla, ze za covidu chodilo nejvic lidi, to byl pro drobny privatni masery raj, jak bylo vse zavreny a lidi stejne chteli spolecnost, tak si ji nasli skrze sedou ekonomiku naprosto neomylne sami
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VICTO_REA: lidi mají kariéru, prachy a chybí jim ta společnost.

Když se dělá rozhovor s nějakou """"sociální pracovnicí""" tak jsem doskrat četla, že si k nim chlapy přijdou dost často jen popovídat, protože se starou doma to už prostě nejde.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    LUSINDA: jakože by nějaký chlap jen tak někam nějakou tahal? I bez vidiny sexu?
    To je ale nějaký co nemá úplně jasno v orientaci ne? Nebo že by přišel ve válce o všechny kámoše?
    Mně teda přijde že spíš frajerka zažárlila na sestru, tak znejistila o svém velevážnem postavení v životě Urputnika. Vždyť je to druhé rande. To už přeci má mít právo na bezvýlučnost, ne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAVNOS: urcite je na svete spousta racionalnich a pragmatickych zen, schopnych snatku z rozumu, ale tahle to nebude :)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    URPUTNIK: vidím v tom otázku jak to s ňou myslíš :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: * s někým
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    URPUTNIK: zkouší jak vážný máš zájem. Jsou chlapy, kteří hledají jen kámošky do počtu a na akce. (kino, divadlo apod.) Takže se určitě může cítit i ve 40 dotčeně, pokud má zkušenost s někoho kdo ji pořád někam tahal a nic vážného z toho nebylo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    URPUTNIK: mas litovat, ze tam nemuzes jit s NI a aby nepropadly penize, musi tam jit alespon ta sestra. budes za financne gramotnyho a jeste ji priznas status jedinecnosti, ale ty zacnes resit iluzi, ze se kolem ni ma tocit svet. samozrejme ze ma :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    URPUTNIK: slovo "adekvátnost" je ve světě 40letych stejně kouzelné a nepostradatelné asi jako slovo "abrakadabra" v pohádce
    :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    URPUTNIK: To bude kus od kusu.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Dobre, zkusim to vratit seriozne k seznamovani .. snad jsou trolove nazrani a valecne sekery zakopane, diky :)

Situace: pozval jsem jednu 38l slecnu misto 2. rande do divadla .. no a protoze ma sve zavazky, neodsouhlasila to hned, pac potrebovala domluvit zaskok .. tyden zadne info, tak jsem se ozval, ze se divadlo blizi a jestli teda nesehnala, ze to potrebuju vedet, ze pujdu kdyztak se sestrou .. no a prisla odpoved, ze jestli je to jen do poctu, at vezmu nekoho jineho ..

Vyklad: probiral jsem to s jinou kamaradkou a ta mi otevrela obzor, ze jsem mel napsat, ze jestli teda nemuze, ze domluvime neco jineho jindy, divadlo nezminovat a jit tam s kymkoli chci .. muj vyklad - udrzovat tu iluzi, ze je ona ta jedina, kolem ktere se toci muj program a bez ni to nema smysl .. pred chvili jsem to probiral s jinou, cca 60l, ktera potvrdila, ze “zeny to tak potrebuji” ..

Dotaz: nechci z tohodle delat hazeni spiny na druhe pohlavi a nechci hazet vsechny do stejneho pytle .. vazne se spolecensky ocekava, ze i ve 40 budeme hrat takovehle habadury? Ze ona je ta jedina nejjedinejsi? Nebo je to ciste subjektivni zalezitost, nejaka to tak proste ma, ale rozhodne ne vsechny? Priznavam, ze bych to cekal treba u 20 lete ..

Ps: zaskok si nakonec sehnala, takze to s ni v divadle proberu :)
    PINGVINS
    PINGVINS --- ---
    Škoda, že se to zařízlo. Krásně se tím vyplňoval čas mezi druhou řadou Severance.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam