NEI: Fajn.
Takže HOOVER je NAVARA.
Ten s nimi prokazatelně naplánoval nějaký bitvy proti REBORNĚ, ať už věděl, že jí tím zdrogováním a znásilněním málem ZABIJOU, když se jí zastavil dech v kombinaci s těma drogama, co jí nenápadně v davu píchli, zastavil dech, protože předtím byla opilá, ale vesele opilá a chodila normálně....tak po tom zdrogování, jak jí píchli, ji málem ZABILI a museli ji resuscitovat, což jak psala, si vybavila, jak nad ní dýchá, než v leže na zádech do strany zvracela, když se probrala z komatu.
....ať už věděl, jak to skončí, plánoval to tu s nima a znevažoval jí tu pak a tím prodlužoval tu OT diskuzi.
NAVARA je HOOVER i nadále a platí tyhle body:
Provokace (negativní komentáře nebo pomluvy, aby vyvolali reakci)
Lichotky a sliby („Změnil/a jsem se, tentokrát to bude jiné.“) - v tom smyslu, že trefně a vtipně komentoval nebo vysvětloval nějaký příspěvky
Vyvolání viny („Jak mi to můžeš udělat po všem, co jsem pro tebe udělal/a?“) - protože on se zajímal o REBORNY byt v tom smyslu, že ho napadlo, že chtěl tatínek REBORNY jí neoprávněně, když ona je nekuřák a na akcích nebrala žádný drogy, poukazováním na to, že by se měla jít někam léčit, NEOPRÁVNĚNĚ VYDĚDIT - což sice nebyla pravda a chtěl ji jen ošidit o část z peněz prodeje bytu po babičce z máminý strany, s jehož prodejem REBORNA s maminkou nesouhlasily, ALE PROSTĚ HNUSNĚ PROTI REBORNĚ chtěl její táta proti ní něco použít, aby si z toho bytu, kterej nebyl jeho, mohl na stáří nechat většinu peněz a to došlo nejdřív REBORNĚ a pak tady i NAVAROVI, takže jí něčím, co jí psal, pomohl, i když spoustou věcí jí ničil a ublížil jí, pak nepřímo to nese následky do teď, jak ji tu vyprovokoval.
Provokace (negativní komentáře nebo pomluvy, aby vyvolali reakci)