TEKKANNE: ,,dost me desi představa, ze te ve vykalenosti nekdo zbouchne a pak na toho otravnyho spratka budeš fakt sama a to psychicky peklo, co tomu diteti uz ted plánuješ, nebude naředěný žádnou laskou a zájmem nekoho dalsiho. "
Tak o to se bát zatím nemusíš.
Vykalená jsem s nikým opravdu nesouložila.
Máme to s REBORNOU podobně.
Stačí jen odmítnout pár cizinců, co zvou na drink, minule to byl Francouz...krátkej pokec jsem dala výjimečně, ale to bylo klasicky všechno.
Pak zas zdekování se a odcupitání tancovat. No a pak sama domu.
...no a když přišel černoch?
V prdeli, totálně v prdeli!
V opilosti totální myšlenkovej kolaps vedoucí k tomu, že jsem ho s úsměvem odmítla, ale pak při odchodu jsem si začla žbrblat něco pro sebe, proč jako máme mít s REBORNOU za nějakej údajně rasistickej příspěvek nějakej postih.
Když ona i já jsme tím chtěly poukázat jen na to, že by se třeba mohlo omezit ceny bytů zvyšující airbnb.
A že prostě jen ona ani já nechceme dítě s cizincem nebo pošukávat s nějakejma ,,negrama", co nás někde balej, i když za to ani nemůžou, že maj rádi větší zadky.
No já mám taky ráda svuj větší zadek, vypadá zábavně na pohled, takže je chápu.
Končilo to dost nasranym řevem někam do dáli, proč mám tohle podstupovat a ať mi daj už všichni konečně pokoj. A nějaký kedy o tom, že teď možná nezaplatim ani nájem, tak že když já jsem tu doma, že si můžu psát, co chci a narážet na zrušení airbnb jak chci.
Negřík vůbec nechápal, docházel a ptal se pak, co se stalo.
Ale pak prozření a dochází další a další indicie, že to vše nebude jen kvůli jednomu příspěvku.
Nevím, šrotuje mi to v hlavě.
Je blbý, že mám dost zamlžíno, skládaj se mi indicie pomalu, vše dochází jen pomalu. Trvá to už tolik let a jde to pomalu.
Ale já to chápu, takovej proces jde pomalu.