PALEONTOLOG: hele, možná ty seš stejně jako západní kultura hrozně upnutej na to, že matka a otec má být jedna a jedno, dítě jedno, ale svět takhle nefunguje.
Takže pokud si myslíš, že teď si mi to nandal, tak je to akorát trapný.
Prostě jsem ve svém reroduktivním věku stihla mít tři vážnější vztahy, že kterých jsou 4 děti a nejen, že se za to nestydím, ale jsem na to i docela hrdá a rozhodně mám kolem sebe IRL lidi, kteří mne znají a kteří to považují za solidní rodinku. Stíhám dělat druhou vysokou školu a normálně mám hezký život.
A rozhodně bych to neměnila zpátky. 4 děti a jsou víc radosti než žádný, jedno, dvě nebo tři.
Rozhodně se považuju za šťastnější a úspěšnější něž třeba lidi, co by ty děti chtěli, ale nemají je.
Na světě běhá i milion matek, co mají třeba 6-8 dětí s dvěma otci nebo 11 dětí nebo matky, co mají 4 děti s dvěma otci, úplně běžné, stejně jako je běžný, že muž má děti s dvěma ženami nebo třema. Důležitý je, jestli to funguje. A u nás to funguje.
Chápu, že pro lidi, kteří skončí akorát u jednoho nepovedeného rozvedeného vztahu, že kterého je jedno či dvě děti, mají tu svojí hranici jinde, jsou zahořklí, další vztahy nechtějí nebo se jim nedaří, mají pocit, že si budou svoje mindráky léčit na lidech, co to mají jinak, ale to jdi klepat na jiný dveře.
Osobně se považuju za úspěšnou, protože mám hezký děti, hezký vztah a za muže chlapa, co nejen, že není debil, ale je vysoce nadprůměrnej oproti tomu, co předvádí zbytek české populace mužů. Stejně jako ty.
Protože ty neumíš nic jiného než předvést takovou jako ubohou snahu mně dehonestovat, přitom jseš vedle. Zkoušíš to čas od času a ne, nemění se to. Mám se dobře, děkuju za optání :)
A ano, rozhodně jsem zdroj informací, ale klidně to přeskoč a poslouchej lidi, co jim to nefunguje, jak si tu poraděj vzájemně, Good luck.